< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyrazispir12 -- 29 Ekim 2024; 18:28:10 > |
Kalp krizi? - Panik Atak? Yardım
-
-
İnan bana hastalıkları ilerleten veya yeni hastalıklar ortaya çıkartan şey %90 strestir.
Doktorların çoğu da psikolojik diyor mesela. Çünkü çoğu gerçeği söylüyor.
-
aynısını yaşadım dostum lise son sınıfta geceleri uyuyamıyordum hatta 5 6 ay falan soluma yatamadım hala yatmıyorum bazen nası geçirdin dersen stres nasıl geçiyorsa öyle ben inançlı bir insanım kuran okuyarak namaz vb ibadetler kalbimi çok rahat ettirdi birde kitap oku bir şeylerle meşgul ol vücudunu tanı sürekli düşünme allah şifa versin tamamen psikolojik
-
Sağol inşallah geçer -
Ölüm korkusu da oluyor mu? Yaşadıkların daha çok panik bozukluk gibi duruyor. İyi bir psikiyatrist ile problemlerin çözüme kavuşacaktır. Geçmiş olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ölüm korkusu olacak kadar şiddetli değil ama yarın bi kardiyolojiye görüneceğim temiz derse bi orayada bakmakda fayda var -
up -
gaz problemin var mı gazda sıkıştırıp terletebiliyor nefessiz bırakıyor adamı. gastritin olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
edit: bugun kardiyolojiye gittim kan sonuçları ve ekg temiz çıktı ayrıyetten 24 saatlik holter taktilar şuan üstümde bakalim ne olacak sonuç -
Bi dis sarimsak ye 2 litre su arkasina yaninada yogurt ve pul biber -
Holterde herhangi bir sey cikti .i
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok hocam allaha şükür ritim bozukluğu vb çıkmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birsey cikmamisina sevindim sağlıklı gunler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İnan bana hastalıkları ilerleten veya yeni hastalıklar ortaya çıkartan şey %90 strestir. Doktorların çoğu da psikolojik diyor mesela. Çünkü çoğu gerçeği söylüyor. |
aynısını yaşadım dostum lise son sınıfta geceleri uyuyamıyordum hatta 5 6 ay falan soluma yatamadım hala yatmıyorum bazen nası geçirdin dersen stres nasıl geçiyorsa öyle ben inançlı bir insanım kuran okuyarak namaz vb ibadetler kalbimi çok rahat ettirdi birde kitap oku bir şeylerle meşgul ol vücudunu tanı sürekli düşünme allah şifa versin tamamen psikolojik |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X