Şimdi Ara

kalpte hafif sızı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar dün akşam kaybettiğim(ölmedi) eski arkadaşıma gönderdiğim mesajları buldum. onları okurken biraz duygulandım sonrasında kalbim hafif sızlamaya başladı hala da geçmedi. nefes filan almada sıkıntı yaşamıyorum başka bi sorunlarımda yok. sadece kalpte hafif sızı var. daha önce üzüldüğüm de filan böyle sızladı ama bu kadar uzun sürmemişti. söz konusu kalp olunca tırstım biraz gece rahat uyuyamadım. sizce nedeni nedir bunun ? çok fazla kafaya taktığımdan psikolojik olabilir diye düşünüyotum ama emin değilim.

• Günümüz insanlarının sağlık sorununu tehdit eden en büyük sorun strestir. Stresli bir yapınız var ve bu tarz üzücü hadiseler ile durum birleşince vücutta belirli bölgelerde ağrı sızı olması gayet doğal. Ama her zaman konu kalp olunca dikkatli olmak gerek. En kısa zamanda bir kardiyoloji doktoru ile görüşün, ihmal etmeyin. Ekg, eforlu ekg, ultrason gibi basit tetkikler ile kısa sürede herhangi bir sorun olup olmadığı ortaya çıkar.
  • ImPerspektif I kullanıcısına yanıt
    4 5 saat önce dayanamadım gittim hocam. dediğiniz gibi ekg, ultarsyon ve kan tahlili yapıldı. doktor bir şeyimin olmadığını söyledi bir de göğüs cerrahisine de gitmemi tavsiye etti. ağrı hala devam ediyor ama bazen de çok fazla uzun sürmese de ağrı geçiyor. doktor bir şeyimin olmadığını söylediğinde içim rahatlamıştı ama ağrının hala devam etmesi canımı sıkıyor.
  • Sizin durumunuzu ve tedirginliğinizi anlayabilecek en iyi kişiyim şu sıralar emin olun. Bende hipertiroidi rahatsızlığım sebebi ile kalp çarpıntısı ile uğraşıyorum. Tiroid direk kalple ilişkili bir hastalık olduğundan çarpıntı normal. Ama aldığım ilaçlarda mevcut. Çarpıntıya ek ilaçların göğüste batma hissi oluşturması beni hastane kapılarında dolaştırdı. Kardiyolojide ekg, ultrason vs temiz. Göğüs hastalıklarında kas spazmı, akciğer filmi temiz. Meğerse bu tip bir sağlık sorununu ilk kez yaşamanın verdiği stres ve aldığım yüksek doz ilacın mide üzerindeki etkilerinden bu tip ağrılar söz konusu olmuş.

Ağrılara veya bizim ağrı sandığımız duruma mide bulantısı, nefes darlığı, bilinç kaybı gibi rahatsızlıklar eşlik etmiyorsa pek korkulacak durum olmuyor. Sadece stres sıkıntı. Stresten uzak durmak her zaman önemli. Aman diyim stres yaptıkça kalpte hissettiğiniz ağrılar zamanla başa vurmaya başlar kendimden biliyorum hepten insanı zora sokan şeyler.

• ImPerspektif I kullanıcısına yanıt
    Allah şifa versin hocam, bendeki ağrı dün gece yatarken hafiflemişti kalktığımda ağrı sızı yoktu. bunun hakkında düşünmeye devam ettikçe çok hafif bir ağrı oluştu. çok fazla stres yapmamaya çalışsam da elimde olmadan aklım yine ağrıya gidiyor. ağrı dışında da farkettiğim başka bi durum söz konusu değil mide bulantısı, nefes darlığı gibi.açıkçası çok fazla hastalık geçiren bir insan değilim şimdi böyle kalpte ağrı olunca kilolu ve sigara içen biri olduğumdan çok tırstım :) göğüs cerrahına da yarın gideceğim umarım orda da önemli bir şey çıkmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Testiste ve Kasıkta ağrı
    15 yıl önce açıldı
    Beyimde İğne Batma Hissi Var
    13 yıl önce açıldı
    Kılcal Damar Tedavisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.