arkadaşlar kamera almak istiyorum. bu özellikte bi kamera ne kadardır? bana acilen bilgi verirseniz cok sevinirim. ve bu kameranın özelliklerini biraz ayrıntılı anlatır mısınız? ve bu kamera en fazla ne kadar eder?
Sony DCR TRV120E Digital8 PAL Camcorder ( New Arrival ) PAL System Digital 8 Format Recording 25x Variable Optical Zoom 360x Digital Zoom 2.5" Swivel Screen LCD Electronic Super Steady Shot Super Night Shot ( 0 lux minimum illumination ) with Slow Shutter PCM Digital Stereo Photo Mode InfoLithium Battery System Full Auto Focus with Manual Override Digital Effects (6 modes) Programme AE (7 modes) Picture Effects (8 modes) Super Laser Link Transmitter Fader (black, mosaic, B&W, bounce, overlap) On-screen Display with Icons TBC (Time Base Corrector) 16:9 Wide Mode Demo Mode Illuminated VTR Buttons
Arkadaslar birde sony dcr-dvd 91 dcr-dvd 101 dcr-dvd 100E
bu video kameralar direkt olarak cd ye kaydetme ozellikleri var.mini dv mi alsam boyle birseymi alsam kararsizim yorumlarinizi bekliyorum tesekkurler.
dostum diginorm die bi site var gir oraya aklına gelebilecek her türlü sorunun cevabını bulabilirsin. Saygılar...