Şimdi Ara

kamera konusunda acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben kameralar konusunda iyi değilim size danışmak istedim. Lütfen bugün cevap verirseniz sevinirim yarın bakmaya gidicem :) İstediğim özellik çekimler net olsun, renkler canlı olsun ve bir kişiye odaklanınca arka plan farkedilecek veya aşırı bulanık olsun istiyorum(özellikle). Tabii ki 1000 küsürlük canon,nikonlar kadar olamazlar ama bana en iyisini söylerseniz sevinirim. Almayı düşündüğüm modeller :

1-Fujifilm FinePix S3200
    2-Kodak EasyShare Max Z990
    3-Fujifilm FinePix S2960
    4-KODAK Z981
    5-PANASONIC LUMIX DMC-FZ38EG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kytice -- 7 Temmuz 2012; 9:16:35 >

• Acilen koştum geldim, dediğinizler modeller dslr değil. Buradaki işim bitti, piyuv!!
  • Hahaha özür dilerim aklım dslr de kalmış :) Hangisi iyidir ?
  • Ben olsam Canon S90, Panasonic Lx3 gibi makinelere bakardım bütçenize uygun bulabilirseniz de Panasonic gf3 ve olympus pl1 ve sony nexlerden öneririm
  • Yani...
    500 lira verip cope atacagina 1000 lira ver cebine at !..
  • listeddki en iyi alet

-PANASONIC LUMIX DMC-FZ38EG

ama dslr-like almak ne kadar akıllıca sen düşün.. az üzerine koyup başlangıç sınıfı dslr bulabilirsin
  • bokeh'in gözünü seveyim herkese fotoğraf sevdasını aşılayan yegane fiziksel durum

Tavsiyem ikinci el pentax k100ds modeli olur.Ucuza bulabilirsiniz sensör büyüklüğü ve ucuz yollu manuel lenslerler nedeniyle size epey bir süre yetecektir.Tek sorunu düşük megapixel gibi gözükse de çıktı almayacaksanız veya çok fazla croplamayacaksanız size hayli hayli yetecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlar için teşekkürler dikkate alacağım ancak ben hani bu görünümlü kameralar istiyorum. Size verdiğim bu kamera modellerinden en iyisi sizce hangisi ?
  • Fujifim sl300 aldım , 14 mp , 30x zoom :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.