Şimdi Ara

Kamera odaklı yeni bir Lumia cihazına ait görüntüler sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Kamera odaklı yeni bir Lumia cihazına ait görüntüler sızdırıldı

Sızıntı dünyasından emekli olmuş olsa da Evleaks ya da eski editör Evan Blass nadiren önemli bilgiler paylaşmaya devam ediyor. Son sızıntı kamera odaklı yeni bir Lumia akıllı telefonu ile ilgili. 

Microsoft'un Nokia'yı satın almasından sonra ses getirecek bir Lumia cihazı olmadı. Son olarak Lumia 1020 ve Lumia 1520 modelleri iki yıl önce ekosistemin ses getiren iki cihazı olmuştu. Sızan görsel kamera odaklı yeni bir cihaza işaret ediyor. 

Görselde Lumia 1020 modelinden hatırlayacağımız bulanık bir kamera tasarımı görünüyor. Ancak farklı olarak Xenon flaş yerine çift olduğu tahmin edilen bir LED flaş düzeni tercih edilmiş. Aslında benzer bir tasarım da 10MP arka kameralı Lumia 830 modelinde mevcuttu. 

Microsoft'un kamera odaklı bir Lumia cihazı hazırladığı biliniyor ancak bu Lumia 1020 modelinin teknolojisini aynen miras alacak mı yoksa yeni geliştirmeler mi olacak bilinmiyor. Nokia zamanında PureView teknolojisini aşama aşama geliştireceğini ve Lumia 1020 sonrasında üçüncü nesil olacağını açıklamıştı. Ancak satın alım sonrasında stratejide değişiklik oldu mu merak konusu.

Microsoft en erken Windows 10 ile birlikte amiral gemisi Lumia cihazlarını piyasaya sürecek. Bunlar arasında Snapdragon 810 yongaseti, 2K ekran, 3GB RAM gibi özellikler taşıyanların yanında kamera konusunda da iddialı modeller olacağı tahmin ediliyor.  

• Abartmıyorum 1 haftalık haber.

• Urun cift flashli degil uc flashli diye hatirliyorum ayrica bulanik olmayan gorselleri mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz hala sony xperia z2 de tek flash kullanalım....

• s810 varsa sıkıntı...

• Microsoft hala Nokia kafasında devam ediyor. Her gün yeni model çıkartıyorlar fakat işletim sisteminde hiç gelişme yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Xenon yok bunda nasil kamera odakli oluyor?1020'de bile xenon+led vardi

Google'da lumia 1030 yazin tonla bulanik olmayan resmi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 18 Haziran 2015; 18:07:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelişme olmadığına eminmisin? W10 mobile geliştirme aşamasında ve isteyenler indirerek kullanabiliyor. 8.1'le arasındaki fark daha geliştirme aşamasındayken bile çok. Tam sürümde bu fark daha da fazla olacak. Eğer android ve ios göre gelişme yok diyorsan, bu çok alakasız olur keza geliştirme demek önceki sürümlerle alakalı olan bi laftır. W10 mobile'da 8.1'e göre de oldukça fazla gelişmişlik var. Yani bilgin hatalı. Geliştirme var

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Microsoft hala Nokia kafasında devam ediyor. Her gün yeni model çıkartıyorlar fakat işletim sisteminde hiç gelişme yok.

nasıl gelişme yok 10 u çıkartıyor.. gerçi neyi çıkarsa seni memnun edemezler orası ayrı..

• Xenon yoksa hiç kamera odaklı demesin. 6 yıldır xenon flaşlı cihaz kullanıyorum. Üç buçuk yıla yakın N82, üç yıldır da 808 PureView kullanıyorum. Xenon yoksa kamera odaklı demesin komik geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Xenon yoksa hiç kamera odaklı demesin. 6 yıldır xenon flaşlı cihaz kullanıyorum. Üç buçuk yıla yakın N82, üç yıldır da 808 PureView kullanıyorum. Xenon yoksa kamera odaklı demesin komik geliyor.

Artık yeni güçlü ledler ve ois kamera desteğiyle karanlık ortamlarda aydınlık fotoğraflar çekilebiliyor. Eskiden n82 kullanıyordum şimdi ise L920 kullanıyorum. L920 ile gece çekim performansım n82 ye göre daha iyi durumda : )

TAbi hızlıca dönen pervane veya akan suyu durdurmak istediğinizde yine xenon lazım oluyor led lamba kurtarmıyor.

• Gece yakın flaşlı çekim yapacaksan gene de xenon farkını koyuyor ortaya. Mesela karanlık bir yerde arkadaşlarınla birlikte yakın mesafeden flaşlı çekim yapacaksan xenon her türlü alıyor parayı. Uzak manzara çekimi yapacaksan onda sıkıntı yok dediğin gibi.

• quote:

Microsoft hala Nokia kafasında devam ediyor. Her gün yeni model çıkartıyorlar fakat işletim sisteminde hiç gelişme yok.

Windows 10 Android Lollipop ile kapışacak seviyede yeni API içeriyor ve neredeyse hiç bir eksiği kalmadı, geriye kalan cihaza özel özelleştirme.

Ayrıca kameranın güçlü 2LED, ortada 1 adet renk spektrumu (G4'teki) ve 60MP kamera taşıması bekleniyor.

• Anca bi kamerası var sonrası tırt

• xenon olaydı iyiydi
  • 1/2 inçe 16 mp koysalar , F:1,8 olsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Windows 10 Android Lollipop ile kapışacak seviyede yeni API içeriyor ve neredeyse hiç bir eksiği kalmadı, geriye kalan cihaza özel özelleştirme.

Ayrıca kameranın güçlü 2LED, ortada 1 adet renk spektrumu (G4'teki) ve 60MP kamera taşıması bekleniyor.

Nokia hala mp artıracaksa o kameradan adam olmaz. Sen git diğer telefonlara göre kocaman sensör koy ama 41mp yaparak büyük sensörün tüm avantajlarını çöpe at. 60mp yapsınlar, sonraki nesilde ise 100 yaparlar artık ve iyice çöpe döner.

• olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    İdare eder kamera olur ozaman . Bakınız f 1/1.2 ve F : 2.4 olan Nokia 808 in üzerine tel yok şuan. Ufacık sensore öküz gibi diyafram koyacaklarına Kocamam sensöre normal diyafram koysunlar yeter.
    f:1/1.2 ve F:2.0/2.2 bile rakipsiz olur.
    Ama Xenonsuz olmaz bu işler. Nokia bunu bilirdi, Microsoft ile yürümez.

Ekleme: Nokia 808 f:1/1.2 F:2.4
    Lumia 1020 f:1/1.5 F:2.2
    Samsung s6 f:2.6 F:1.9
    Lg G4 f:2.6 F:1.8

S6 ve G4 ün sensörlerinin toplam büyüklüğü bi 808 kadar değil :) Yukarıdaki ikisi aşağıdaki ikisini her türlü tokatlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karapatlican -- 22 Haziran 2015; 14:16:24 >
  • Piyasada yeni ve güçlü bir seçenek ortaya çıkıyor. iOS'a parası yetmeyenler Android çukuruna düşmemiş olacak böylece.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.