Şimdi Ara

KAMERA RENKLERİ MOR GÖSERİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba geçenlerde bir aksiyon kamerası aldım ve lensi pek hoşuma gitmedi bu yüzden çinden bir CCTV lens aldım.Lensi aksiyon kamerasına taktım ve sorunsuz çalıştı ama kamera bazı bölgeler mor gibi renkler gösteriyor ama aksiyon kamerasının orijinal lensinde
    böyle bir sorun olmuyor
    Lens linki :
    aliexpress.com
    US $6.5 |3Megapixel Varifocal CCTV Lens 2.8 12mm M12 Mount 1/2.7 inch Manual Focus and Zoom For 720P 1080P IP/AHD Camera Free Shipping-in CCTV Parts from Security & Protection on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/item/32467017612.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.33004c4dE7xQhP

Kamera özelikleri : 5 Megapiksel 1080p

Kamera linki :

• bu şekilde gösteriyor

• halitkurt3801 H kullanıcısına yanıt
    tam anlayamadım, farklı renkleri mor olarak mı gösteriyor? yoksa morlar çok baskın mı gözüküyor?
  • morlar çok baskın
  • infrared filtre yok gibi görünüyor. kameradan herhangi bir uzaktan kumanda ışığını aşırı parlak görüyorsan sorun bu olabilir.

muhtemelen aksiyon kamerasının infrared filtresi lensi ile bütünleşik, diğer lenste bu filtre yok (zaten bu filtre lens üzerinde değil sensör üzerinde olmalı) o yüzden kızılötesi ışıklar fotoğrafata görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lahmACUN3263 -- 13 Temmuz 2019; 18:21:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.