Şimdi Ara

Kamera Ve GÜvenlİk Sİstemlerİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İŞyerİnİz Ve Evİnİz İÇİn Her TÜrlÜ GÜvenlİk Ve Kamera Sİstemİ İle İlgİlİ Sorularinizi Sorabİlİrsİnİz. Yangin İhbar sistemleri, Hirsiz Alarmi, Kamera Sİstemlerİ Vs.

• Cctv kablolarındaki blendaj kapama oranı ve uzun metraj da bu kablo ile performans düşürmeden iletim hakkında bilgi verebilirmisiniz?

Bir de Fiber optik kablo ile görüntü aktarımı ve Fiber Optik kablo Santralleriyle ilgili bilgi alabilirsem sevinirim.

Saygılar...
  • YANGIN GÜVENLİK SİSTEMLERİNDE ÜRETİCİ VE İTALATÇI BİR FİRMADA ŞUBE SORUMLUSUYUM TEKLİFLERİNİZİ BEKLERİM.
  • s.a. kardeş bana yangın ihbar sistemleri hakkında döküman lazım ünv. ödev hazırlıyorum. elinde varsa devre şeması falan yigitali19@hotmail.com adresime yolarsan sevinirim.
  • Selam kamera sistemlerinde normal ethernet kablosu ile 20 metre üzeri bağlantı yapmak mümkünmüdür ? Satılan kamera kablolarının fiyatları metresi en az 1 ytl gibi rakamlar ve bence oldukça pahalı. Alternetif arayışı içindeyim. Bu konuda fikri olan varmı ? Yoksa gene deneme yanılmamı yapsam :)
  • Selam bir arkadaşımda işyerinde güvenlik kameraları var bu kameraları internet üzerinden bir ip ile izleyebiliyoruz ama sorun şu ip yi bilen herkes izleyebiliyor web arayüz programının adı webview buna nasıl parola koyabiliriz?
  • diyelim ki ip adresi ile net üzerinden kamera izleniyor. peki aynı iple karşıdaki bilgisayara bağlanılabilir mi? bağlanılırsa nasıl bağlanılır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.