|
Bildirim
Yuhh bu fiyat ne. Artik gm özgürce batabilirsin
|
Xiaomi mi A2 128 GB (2500 )
Meizu X8 (300 dolar) Pocophone f1 (300 dolar) Xiaomi mi mix 2 ( 150 TL daha pahalı) Nokia 8 (2165) Samsung note Fe ( 2922 TL) Xiaomi mi 6 (2775 TL) Xiaomi mi note 3 ( 2600 TL ) Daha iyi ancak daha ucuz telefonların listesi |
Ben o paraya 60 tane tuvalet kağıdı alır, stok yapıp seneye satar Iphone X alırım. Şaka bir yana fiyat çok geldi. 2.499,00 TL ve altı hedeflenmeliydi.
|
Eyi hoş diyonuz da Vestel o dışı güzel içi berbat Z30 için 3000 istiyorsa bu telefon 2899 hayli hayli eder... En azından işlemci Mediatek değil de Snapdragon'un orta-üst seviye bir işlemcisi, kamera da düzgün IMX363...
Tabi ki 1999'a Mi A2 var fakat GM 9 Pro'da Mi A2'ye göre; +Daha iyi bir kamera sensörü ve daha büyük pikseller (1.4 nanometre), +Dual Pixel süper hızlı netleme sistemi, +Samsung Amoled ekran, +64'lük dahili hafıza (1999 olan 32'li Mi A2) ve hafıza kartı desteği ki Mi A2'de yok, 32 GB ile kalırsınız ortada, +Çok daha büyük bir batarya (3010 vs 3800), +HDR ekran, +Dolby Atmos hoparlör ve kulaklık desteği, +Çift hoparlör, +Arka kapakta premium cam materyal (Olmadığı ortaya çıktı, plastikmiş) +Radyo +3,5mm kulaklık girişi bulunması gibi birçok avantaj bulunuyor. Mi A2'nin üstün yanları yok mu? Evet var, göze çarpanlar ise daha iyi bir ön kamera, daha yüksek ekran/gövde oranı ve LTE Cat 12 ile daha yüksek 4G aktarım hızı, tabi bizdeki komik 3-5 GB'lık kotalarla üçüncü sıradaki bir işimize yaramıyor orası ayrı mesele :) Tabi illa yeni telefonlarla karşılaştırmak da gereksiz, biraz eski olsun ama sağlam olsun derseniz HTC U11, Galaxy Note FE, LG V30 Plus gibi seçenekler de şu anda bu fiyat aralığında, şu dolardan önce Galaxy S8 de 3000 civarıydı ama işte... Edit: Erdi Özüağ'ın yine muhteşem olan ön incelemesinde ortaya çıktı ki arka kapak cam değil polikarbonat, yani bildiğimiz plastikmiş... Ama diğer artılar duruyor |
Daha önce yapılmayanı yaparak 3800 mAh büyüklüğünde kamera kullanmışlar. Hem de hızlı şarj destekli... Ondan pahalı demek ki.
|
Tüm orta segmentleri geçtim PocoPhone F1'in bile 3000 TL'ye satılan bir LG V30 karşısında şansı yok. Tamam PocoPhone F1'İ 845'i 6GB RAM'i gibi özelliklerle bir kenara koyalım ama 2500'e ZF5 , 2600'e Mİ A2, 2900'e GMÖ 9 Pro abi bunlar ne??
LG'nin 2017 amiral gemisi Note 8, Mate 10 Pro eş değeri cihaz V30 ve 3000 TL gibi komik bir rakama satılıyor. Üreticiler bu fiyatları bu cihazlara nasıl biçebiliyor ben hayret ediyorum gerçekten. |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat Burç -- 11 Eylül 2018; 12:23:41 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|