Şimdi Ara

Kamp Yemek Seti (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk olarak forumda kampçılar ve ya dağcılar için başlık olmaması şaşırtıcı ya da ben bulamadım.
    Benim sorunum da ben de bir kaç aylık kampçılardanım ve yemek seti almayı düşünüyorum. Başta gaz ocaklı setleri düşünüyordum ona göre de Kovea yemek seti makul geliyordu. Sonra ispirto ocaklı setleri gördüm. Şimdilik doğa kampları için hem fiyat hem de kullanış açısından daha rahat olacağını düşündüm. Onda da fiyat olarak Makalu çok ideal geldi ama aliminyum kalitesi de kafamı karıştırdı. Bence Trangia'dan kullanış olarak eksi yanı yok ama sağlık ve kararma konusunda nedir bulamadım forumlarda. Ben bir de sadece ocakta kullanmayı değil ateşte kullanmayı da düşünüyorum. Var mı bilen birileri acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cereyanmühendisi -- 23 Mayıs 2016; 18:09:58 >

• Kamp hakkında pek bilgim yok ama onları nasıl yanınızda taşıyorsunuz? Ağır değil mi?

Şu videoyu görüp merak ettim:https://www.youtube.com/watch?v=jKoFVzil89w , böyle şeyler bence çantanızı bırakacak bir yer olmadan yanınıza alınmaz, yada 10 kişilik bir grupla gidip yük dağılımı yapılır, ki zaten 10 kişilik grubunuz olsa bunu sormazdınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashday -- 23 Mayıs 2016; 18:19:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crashday

Kamp hakkında pek bilgim yok ama onları nasıl yanınızda taşıyorsunuz? Ağır değil mi?

harbiden
  • Aliminyum yapım oldukları için ağır değiller, iç içe geçerek de çok yer kaplamıyorlar. Yaklaşık beş yüz ila bin gram civarında.
    Misal Kovea set 639 gr.
    Kovea set
    Trangia set 860 gr.
    Trangia
    Makalu set 950 gr.
    Makalu Set

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öğrenci evi için yemek önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.