Şimdi Ara

Kamp yeri - camping yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yaz bir arkadaşımla kamp yapmaya gideceğiz. Önerge ediniz bir yer var mı? Ya da aşağıdaki yerler hakkında bilgisi olan?
    Kaş kamping
    Çıralı kamping
    Olympos kamping
    çubucak orman Kampı
    Gökova orman Kampı

Ve kamp alanlarında yaşanabileceğini sıkıntılar? Olmazsa olmazlar? Ve mutlaka götürmeyi gerekenler? Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 yıl Kuşadası Önder Camping adresimdi, kamp hayatı herkese uymaz bence iyi düşünün.
    Bu yıl 3.kez gidiyorum Kuşadasına, bu sefer kamp yapmayacağız, oda rezervasyon ettik Önder Camping'ten 1 kerede böyle deneyeceğiz.

İlk kamp deneyiminiz bence Kuşadası Önder Camping sizin için çok ideal olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

2 yıl Kuşadası Önder Camping adresimdi, kamp hayatı herkese uymaz bence iyi düşünün.
    Bu yıl 3.kez gidiyorum Kuşadasına, bu sefer kamp yapmayacağız, oda rezervasyon ettik Önder Camping'ten 1 kerede böyle deneyeceğiz.

İlk kamp deneyiminiz bence Kuşadası Önder Camping sizin için çok ideal olacaktır.

teşekkürler hocam tekrar düşüneceğiz. siz kaç gün kalmıştınız ve ortalama ne kadar bir gideriniz olmuştu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fduman60

quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

2 yıl Kuşadası Önder Camping adresimdi, kamp hayatı herkese uymaz bence iyi düşünün.

teşekkürler hocam tekrar düşüneceğiz. siz kaç gün kalmıştınız ve ortalama ne kadar bir gideriniz olmuştu?

Şimdi hocam Kuşadası çok pahalı bir yer değil, Önder Campingte çadırınızla günlük kalmak isterseniz gün başına 7 tl verirsiniz.
    10 gün kalsanız 70 tl yapar ki insanlar otellere 1 günde bu parayı verirler.
    Günlük 15-20 tl arası yemek masrafımız olurdu.

10 günde yemek + konaklama = 220-270 tl arası
    Bundan sonrası size ait, Haziran,Temmuz,Ağustos aylarında Kuşadası Barlar sokağı sizi kendisine çeker, biralar 10 tl'den başlar.
    Tekne turları 10-20 tl arası.
    İçkiniz, gezmeye düşkünlüğünüz varsa 10 günde rahat 1000 lira harcanır, kendime bakarak söylüyorum ama kısıtlı bir tatil için ancak yinede mükemmel olacaktır size 500 tl yetebilir bütçeniz kısıtlıysa.

Kuşadasını seviyorum, ciddiyim ileride yerleşebileceğim nadir yerlerden tabi yaşlanınca şimdilik İstanbul çocuğu olarak takılmaya devam

• 7 lira mı? Hocam çok az değil mi ben araştırmıştımda ort 25-30 TL arası çadır başı. sizin dediğiniz bu fiyat kişi başı mı? Çünkü biz 4 kişi gideceğiz

• Güvenlik falan sorun oluyor mu bu turlarda ,çok merak ediyorum ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • genle yüklü gemi kullanıcısına yanıt
    Tur değil hocam bunlar özel alanları belli elektriği suyu tuvaleti Mutfağı olan yerler bit nevi araziler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tur değil hocam bunlar özel alanları belli elektriği suyu tuvaleti Mutfağı olan yerler bit nevi araziler

teşekkür ederim neden tur yazmışım anlayamadım :)
    Güvenlik falan sorun olur mu acaba ? Mesela bisikletle gittik çalınma ihtimali var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: genle yüklü gemi

quote:

teşekkür ederim neden tur yazmışım anlayamadım :)
    Güvenlik falan sorun olur mu acaba ? Mesela bisikletle gittik çalınma ihtimali var mı ?

sanmıyorum çünkü girenin çıkanın belli olduğu yerler. ama yine de tedbirli olmakta fayda var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.