Şimdi Ara

Kampanya Bitimine 5 Gün Kala Operatör Değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, kampanyam 24/04/16 tarihinde bitecek ve ben bugün başka bir operatöre geçiş talebinde bulundum. 24/04/16 tarihinden daha önce yani mesela 23/04/16 tarihinde geçişim onaylanırsa taahhüt iptali bedeli ödemek zorunda kalır mıyım? Benim bildiğim son yasaya göre son 1 ay taahhüt iptali bedeli bulunmamaktadır fakat emin olmak istedim.

• Raydr1c kullanıcısına yanıt
    1 gun bile erken geçiş olsa cayma bedeli olarak 1 aylık tam fatura odersiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Turkcell online hizmetleri ile görüştüm, erken cayma bedeliniz bulunmamaktadır dedi.
  • reyes_19 R kullanıcısına yanıt
    Taahhüt olmasa kullanılan gün kadar orantılı olarak fatura çıkacaktı, taahhüt olduğu için 1 gun bile önce gecılse tam fatura çıkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Misal taahütünüz 24 ay, 23. ay faturası kesildikten sonra istediğiniz operatöre geçiş yapabilirsiniz...Sonuçta taahütlerde 24 fatura dönemi diyor ve siz 24. faturanın geleceğini garantiye aldlmışsınız sıkıntı yok...Geçen taahütte vodafone dan aveaya geçerken böyle yapmıştım...24. fatura kesimine 10 gün kala geçiş başvurusu yapılması en uygunu...Gecikme vs için önlem amacıyla...
  • Rapator kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, teşekkürler yorumunuz için. Muhtemelen 24'üne kadar geçmiş olurum zaten.
  • Daha önce aynı korkuyu ben de yaşadım. Hat beklediğimden 1 gün erken geçecekti. Müşteri Hizmetlerini aradım öyle rahatladım. Son aya girdiğin anda zaten fatura ücretini ödeyecek olduğumuz için cayma diye bir sorun olmuyormuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar 22sinde geçişim sağlandı, her şey iyi hoş fakat ödenmemiş borcum görünmüyor normal mi bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisi olan var mı? Fatura kesilmeden önce abonelikten çıktığım için borcum yok mu acaba, emin olamıyorum.
  • +1
  • Raydr1c Sonuç ne oldu. Faturaya nerden bakıyorsun. Artık görebilirsin.
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktım hocam ve fatura gözüktü. Turkcell fatura sorgulama sayfasından bakıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.