Şimdi Ara

**KAMPANYA BİTTİ :(**KAMPANYA BUDUR**ADSL almak isteyenler okusun!**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çalıştığım firma (Superonline) CEBIT Bilişim fuarı nedeniyle sadece fuarda geçerli olan bir kampanya başlattı.. Sizin de bilgi sahibi olmanızı ve yararlanmanızı istedim...

1. ADSL sabit ücretleri TT fiyatlarıylarıyla aynı..
    2. Aktivasyon (kurulum) ücreti alınmıyor.
    3. AirTies RT 101 ADSL Modem ücretsiz veriliyor. Modem adrese kargoyla ücretsiz teslim ediliyor.
    4. 5 tane superonline.com uzantılı mail adresi alma hakkınız var ( şşimdilik mail kotası 250 MB ama yakında 1GB olacak)
    5. Modem ve ADSL hattıyla ilgili 7/24 çağrı merkezinden profesyonel teknik destek imkanı. %99 çözüm garantisi...
    6. ADSL arızası olduğunda veya farklı yerde kullanımınız için her ay 10 saat dial up bağlantısı..
    7. Modeminiz varsa yani modem istemezseniz: 256 K limitli bağlantıda 2 ay, 256 K Sınırsız ve 512 K Limitli bağlantıda 1 ay ücretsiz kullanım hakkı. ( 512 K Sınırsızda da 1 ay ücretsiz kullanım hakkıda olabilir)

İŞTE KAMPANYA BU ŞEKİLDE.... EĞER YARARLANMAK İSTERSENİZ VEYA SORULARINIZ OLURSA CEBIT FUARI SALON 10 DAYIZ.. Adım Ömer ... Tüm forum arkadaşlarıma yardımcı olabilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_magic_x -- 11 Eylül 2005, 22:49:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: x_magic_x

Merhaba arkadaşlar:

Çalıştığım firma (Superonline) CEBIT Bilişim fuarı nedeniyle sadece fuarda geçerli olan bir kampanya başlattı.. Sizin de bilgi sahibi olmanızı ve yararlanmanızı istedim...

1. ADSL sabit ücretleri TT fiyatlarıylarıyla aynı..
    2. Aktivasyon (kurulum) ücreti alınmıyor.
    3. AirTies RT 101 ADSL Modem ücretsiz veriliyor. Modem adrese kargoyla ücretsiz teslim ediliyor.
    4. 5 tane superonline.com uzantılı mail adresi alma hakkınız var ( şşimdilik mail kotası 250 MB ama yakında 1GB olacak)
    5. Modem ve ADSL hattıyla ilgili 7/24 çağrı merkezinden profesyonel teknik destek imkanı. %99 çözüm garantisi...
    6. ADSL arızası olduğunda veya farklı yerde kullanımınız için her ay 10 saat dial up bağlantısı..
    7. Modeminiz varsa yani modem istemezseniz: 256 K limitli bağlantıda 2 ay, 256 K Sınırsız ve 512 K Limitli bağlantıda 1 ay ücretsiz kullanım hakkı. ( 512 K Sınırsızda da 1 ay ücretsiz kullanım hakkıda olabilir)

İŞTE KAMPANYA BU ŞEKİLDE.... EĞER YARARLANMAK İSTERSENİZ VEYA SORULARINIZ OLURSA CEBIT FUARI SALON 10 DAYIZ.. Adım Ömer ... Tüm forum arkadaşlarıma yardımcı olabilirim..

çok güseL kampanya da sadece Cebit te geçerli olması çok saçma
    Cebite gitmeye imkanı olmayan bizim gibi forumdaşlarımızı bu kampanyadan mahrum etmek çok yanlış

• adamlar haklı ama bu fuarların amacı bu zaten.uygun fiyata parçalar fln da vardır.ama gitmek zor ya üşeniyom.taksimde olanlara gidrdim evelden ama beylikdüzü de çok uzak ya
  • Sorun değil dostum.. Benimle irtibat kurman yeterli.. Eğer kesin alacaksan gerekirse ben seni telefon ile aratırım.

Bu arada Bu kampanya sadece KREDİ KARTI İLE GEÇERLİDİR... ARTI 12 aydan önce İPTAL ETTİREMİYORSUNUZ..

omer.kaya@superonline.com
    veya
    0505 213 89 34

Saygılar...
  • teşekkür ederim ben adsl kullanıyorum zaten.ben arkadaş sadece cebitte olması saçma deyince öyle yazdım.

kolay gelsin
  • devam eden aylardaki ücretler nedir?
  • bende airduncan a yazmıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuareq

devam eden aylardaki ücretler nedir?

Aynı dostum.... Değişmiyor..Eğer TT da fiyatlar düşerse bizde de düşecek....
  • arkadaşlar biraz ilgisiz olacak ama hazır fuar muhabbeti varken fuarda beğendiğimiz bir ürünü taksitle alabilme imkanımız var mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozguradam1

arkadaşlar biraz ilgisiz olacak ama hazır fuar muhabbeti varken fuarda beğendiğimiz bir ürünü taksitle alabilme imkanımız var mı acaba?

Fuarda sormalısın bunu arkadaşım... Bir çok firmanın bu olanağı var sanırım.. Ama net bilgi FUARDA....

Saygılar...
  • kampanya iyiymiş valla
  • bilet fiyatları ne kadar arkdaşlar bide örenciye öretmene falan indirim var mı
  • Bilet fiyatı hk bilgim yok ama kapıda 5 YTL ye falan satıyorlarmış..

Fiyatlar tek ve sabit... Hiç bir ayırım veya hiçbir indirim yok....
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_magic_x

Bilet fiyatı hk bilgim yok ama kapıda 5 YTL ye falan satıyorlarmış..

Fiyatlar tek ve sabit... Hiç bir ayırım veya hiçbir indirim yok....

Maalesef 5 YTL değil, 20 YTL !... (Cumartesi-Pazar "halk günü" tarifesiyle 10 YTL). İsteyenler TeknoSA Mağazalarından da alabiliyor, ellerinde kaldıysa...
  • walla biz canakkale 18 mart üniversitesinde öğrenciiz bu sene 2 arkadasımlar ewe cıkacaz
    adsl baglatmayı düşünüoruz
    bu kampanyayı arkadaşlara da bi soruyum benim aklıma yattıı
    onlarda okey derse irtibata gececem senle
  • quote:

Orjinalden alıntı: airduncan

walla biz canakkale 18 mart üniversitesinde öğrenciiz bu sene 2 arkadasımlar ewe cıkacaz
    adsl baglatmayı düşünüoruz
    bu kampanyayı arkadaşlara da bi soruyum benim aklıma yattıı
    onlarda okey derse irtibata gececem senle

okey dir arkadaşım..
  • mafaky ben karaborsacıları kastetmiştim :)
  • Bu kampanya için evde sabit telefon olması şartmı bilgi veririseniz sevinirim yoksa hattı da superonline mı çekiyooo
  • kardeş süperonlayn karamemo ya ait diil mi kazıkcell de karamemoya ait ee sende avea var nası olcak
  • Dostum bi kaç sorum olcak lütfen yanıtlayıver kampanya kaçmadan.
    1. Cebit fuarı ne zaman başlıyo
    2. Bu kampanyada, telekoma üye olurken başta ödediğimiz 59 ytl olayı varmı. Yani üye olurken başta herhangi bir ücret ödeyecekmiyiz.
    3.Superonline 1 yıl boyunca ücretlerin telekomla aynı olacağını garanti ediyormu
    4. Bir arkadaşımızında sorduğu gibi superonline bağlantısı için telefon bağlantısı gereklimi yoksa superonline kendi bir hat çekiyormu.
    5. superonline alıp bin pişman olmayız demi, gidip gelir hız düşer gibi durumlar olurmu. Superonline'ın dial up bağlantısı gibi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.