ancak insanların %99 u varoş mahalledeki 3 katlı lüks villa yerine işlek cadde ki 3+1 daireyi tercih eder
Saab gecekondu mahallesinde 3 katlı lüks bir villa değil, son derece huzurlu, nezih ama şehir merkezinin dışında bir semtte ki lüks villadır. Tabi insanlar isterse şehri o bölgeye kaydırabilir.
anlatmak istediğim şey böyle bir aracı insanların "ölü yatırım" olarak görmesi
yoksa saab ın kalitesine şusuna busuna laf ettiğim yok
ama pek az kimse gidip 100.000 lira bağlar öyle bir araca
dikkat ederseniz pek çok defa konular açılır "alfa 159 düşünüyorum" temalı ancak dönüp dolaşıp 2. eli sağlam araç alır insanlar
quote:
Orijinalden alıntı: lewel123
quote:
Orijinalden alıntı: hardcrss
quote:
Orijinalden alıntı: scanh
quote:
nasıl bir web sitesi varsa bilgisayarımı mahvetti.
Mozilla Firefox 8.0 kullanıyorum gayet stabil açılıyor.
bende de chrome 15 var ama açınca bilgisayar kilitleniyor. ama başka arkadaşta sorun olmuyor.
Bende crome kullanıyorum Gayet hızlı ve stabil...
ben mozilla kullaniyorum en sevdigim ozelligi ise kapattiginda gecmisi silmesi sizin mozilla hakkinizda dusuncelerinizi alabilirmiyim
quote:
Orijinalden alıntı: funkmaster
Piyasa konusunda Jetta'nın paralel evrendeki ters simetrisi...
Bende bu aralar hayırseverlik başladı. Param olsada alıp nufusuma işlesem diye düşünüyorum......
quote:
Orijinalden alıntı: Bin9Yüz5
quote:
Orijinalden alıntı: Bugrahan27
Ülkemizde Volvo hakkındaki düşüncedende 10 kat gerideki üretici.İşi zor bu ülkede.Sanırım başka başlıkta paylaşıldı 2010 'da 2 tane satmış.
Nasıl Yani
Volvo'yu almak isteyip almayanın % 90'ı yaygın servis ağı yok , 2.el piyasası zayıf diye almıyor.Şu sıralar S60 ve XC90 sayesinde değişim başlıyor.
Volvo bu durumda ya Saab Volvo'nun bu durumdan 10 kat daha geri bizim insanımızın gözünde.
quote:
Orijinalden alıntı: funkmaster
Piyasa konusunda Jetta'nın paralel evrendeki ters simetrisi...
Birçok seçenek varken ben Saab almam açıkçası..
50 milyar olsa ve 1.6 dizel olsa belki Mazda 6 kadar satar.
quote:
Orijinalden alıntı: qabdkq
quote:
quote:
quote:
quote:
bende de chrome 15 var ama açınca bilgisayar kilitleniyor. ama başka arkadaşta sorun olmuyor.
ben mozilla kullaniyorum en sevdigim ozelligi ise kapattiginda gecmisi silmesi sizin mozilla hakkinizda dusuncelerinizi alabilirmiyim
Bir dalga mı söz konusu bu cümlede de almadım ama güzel tarayıcı ama tarama geçmişini 2 günde bir siliyorum genelde ben
aslinda kendini ozel hissetmek isteyenler icin bire bir belki ilerde bende dusunebilirim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: qabdkq
quote:
quote:
quote:
quote:
Bir dalga mı söz konusu bu cümlede de almadım ama güzel tarayıcı ama tarama geçmişini 2 günde bir siliyorum genelde ben
konuyla uzaktan yakindan bagi olmayan 7. mesaj konu disinda olsaydik ban kokusu gelirdide burda gelmedi henuz
cok zengin olsam nasıl diye meraktan alırdım,heralde 2 ci eli ülkemizde en olmayan marka
quote:
Saab kampanya yapmış gerçi yine alan olmaz ama paylaşayım dedim. 9.5 Linear 1.6 T 180 Hp