Şimdi Ara

KAMPANYA E Segmenti Saab 9.5 99 Bin TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
116
Cevap
0
Favori
6.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu Saab' ı iflas ettiğinde bir Türk şirketi alsaydı keşke. Çok tecrübeli bir markamız olurdu. O zaman da servis ve bayi ağı yaygınlaşırdı, hem bizim kaliteli bir arabamız olurdu hem de Saab hakettiği değeri görmüş olurdu ülkemizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabdkq

quote:

Orijinalden alıntı: 35turka

KAMPANYA E Segmenti Saab 9.5 99 Bin TL

Araba cidden iyi olmuş, özellikleride güzel, arabayı doldurmuşlar yani. 135 bin TL olsa düşünmeden alırım.

iyide 99.000 tl degilmi

Saab Aero 135 000 TL miş öle yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35turka -- 11 Kasım 2011; 19:31:35 >
  • TEKNİK VERİLERE DİKKAT!!!! : Saab 9.3 TTiD4 ( Diesel) 180 HP ----- Displacement (cm3): 1910 --- Max. Torque (Nm at r/min): 400 @ 1800 --- Fuel Consumption (l/100 km)*: 5.7 / 3.9 / 4.5 !!!!!! Mükemmel bir motor!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qabdkq

quote:

KAMPANYA E Segmenti Saab 9.5 99 Bin TL

Araba cidden iyi olmuş, özellikleride güzel, arabayı doldurmuşlar yani. 135 bin TL olsa düşünmeden alırım.

iyide 99.000 tl degilmi

Saab Aero 135 000 TL miş öle yazıyor.

Saab 9.3 (D Segmenti) 4 çeker 2.0 210 hp (Vergi Zammı) 135 bin tl (Aero Donanım)

• saab harika araçlar üretiyor ama alırsan son sahibi olursun
  • Sitede dikkati çeken bir şey var:
    Cabrio' sedan ve sw versiyonları tanıtılmasına rağmen fiyat listesinde sadece ilk mesajda belirtilen iki aracın fiyatı var. Sitede belirtildlgi kadariyla saab'in bayii Göksenler (saab ve suzuki yetkili stici ve servisi) ve 1-2 ay önce esimin suzuki'yi Göksenler serviste beklerken 9-3 aero ve 9-5 linear'i yani bu iki aracı da inceledim.
    Nette kabaca bir arama yaptım ancak başka bayi göremedim.

İsin komik tarafi da su ki anladığım kadarıyla fiyat listesinde belirtilenler sadece hazırda var olan, showroomdaki bu iki araç için geçerli. Ayrica baska bir sitede de sadece bu bayide arac bulundugu belirtiliyor:http://www.saabturk.com/tag/saab-turkiye
    Yani gidip yarın birini alsalar, saab resmi sitesinde tek fiyat kalacakv

Şimdi rahatlıkla yorum yapabilirim.
    Bu iki aracı da görüp kurcalamış biri olarak özellikle 9-3 aero'ya donanım olarak çok daha üst seviyede olması nedeniyle hayran kaldım. Araç her yerinden kalitesini belli ediyor gercekten.
    TR'deki satışa sunulmuş 9-5 linear ise donanım olarak çok daha alt seviyede ancak yine de güzel araç. Ha, 99 bin eder mı diye düşününce icime sinmezdi açıkcası bu araca bu parayı vermek.
    Son soz olarak ekleyeyim, eğer sadece arabaya ayirabilecegim 135 bin liram olsaydı kesinlikle 9-3 aero'yu alır, yüksek tüketimini sineye çeker keyifle kullanırdım.

Not:
    Bayideyken benim superb'i verip, üzerini artık kaç senede ödeyeceğim belli olmayan kredi ile tamamlayıp su 9-3'u alsam mı diye ciddi ciddi düşünürken kendimi yakaladim. Ardindan araci kurcalarken sarkan çenemi toplayıp dışarıda bir aklımı basıma devşirmeye çalıştım. Güzel araç gercekten!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdcezir -- 11 Kasım 2011; 20:51:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mdcezir

Sitede dikkati çeken bir şey var:
    Cabrio' sedan ve sw versiyonları tanıtılmasına rağmen fiyat listesinde sadece ilk mesajda belirtilen iki aracın fiyatı var. Sitede belirtildlgi kadariyla saab'in bayii Göksenler (saab ve suzuki yetkili stici ve servisi) ve 1-2 ay önce esimin suzuki'yi Göksenler serviste beklerken 9-3 aero ve 9-5 linear'i yani bu iki aracı da inceledim.
    Nette kabaca bir arama yaptım ancak başka bayi göremedim.

İsin komik tarafi da su ki anladığım kadarıyla fiyat listesinde belirtilenler sadece hazırda var olan, showroomdaki bu iki araç için geçerli. Ayrica baska bir sitede de sadece bu bayide arac bulundugu belirtiliyor:http://www.saabturk.com/tag/saab-turkiye
    Yani gidip yarın birini alsalar, saab resmi sitesinde tek fiyat kalacakv

Şimdi rahatlıkla yorum yapabilirim.
    Bu iki aracı da görüp kurcalamış biri olarak özellikle 9-3 aero'ya donanım olarak çok daha üst seviyede olması nedeniyle hayran kaldım. Araç her yerinden kalitesini belli ediyor gercekten.
    TR'deki satışa sunulmuş 9-5 linear ise donanım olarak çok daha alt seviyede ancak yine de güzel araç. Ha, 99 bin eder mı diye düşününce icime sinmezdi açıkcası bu araca bu parayı vermek.
    Son soz olarak ekleyeyim, eğer sadece arabaya ayirabilecegim 135 bin liram olsaydı kesinlikle 9-3 aero'yu alır, yüksek tüketimini sineye çeker keyifle kullanırdım.

Not:
    Bayideyken benim superb'i verip, üzerini artık kaç senede ödeyeceğim belli olmayan kredi ile tamamlayıp su 9-3'u alsam mı diye ciddi ciddi düşünürken kendimi yakaladim. Ardindan araci kurcalarken sarkan çenemi toplayıp dışarıda bir aklımı basıma devşirmeye çalıştım. Güzel araç gercekten!

Saab 9-5 Aero Turbo6 300 hp XWD

• ankara veya istanbul da olsam alınmayacak araç değil.
    bu motorlar insignia da kullanılan motorlar (gm halen teknik desteğini vermeye devam ettiğinin kanıtı)
    denildiği gibi motor konusunda bir sıkıntımız olursa opel servise de gidebiliriz.
    dayımda 2008 9.3 aero ttid var ilk sahibi ve halen kullanıyor (90.000 km civarı) araçtan memnun olsa gerek satmayı düşünmüyor
    serviste bir sıkıntı olmadığını söyledi. son bakımına 1000 tl civarı bir ücret ödediğini söyledi ve hiç bir arızasının olmadığını belirtti.

ikinci el konusunda sıkıntı çekenler ise gidip opel - vw alıyor 2-3 yılda bir yeniliyorlar.

bence 2011 ikinci el 70.000tl civarı vaya sıfır 2.0t otomatiğe 130 civarı para hiç de çok değil. tek dezavantajı benzin fiyatları

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpi_Turk

Şu Saab' ı iflas ettiğinde bir Türk şirketi alsaydı keşke. Çok tecrübeli bir markamız olurdu. O zaman da servis ve bayi ağı yaygınlaşırdı, hem bizim kaliteli bir arabamız olurdu hem de Saab hakettiği değeri görmüş olurdu ülkemizde

Bizimkiler ancak TV alır sabah programıyla dizi seyrettirir...

Şu araçların bmw den mercedesten ne farkı var?muhteşem araçlar ama eşşek hoşaftan ne anlar?
  • Çok yazık gerçekten.Yayınlanan rapora göre 3.4 milyar TL yerli otomobili üretim aşamasına getirmek için harcanması gereken para.Diğer taraftan SAAB borçları dahil 400 milyon Euro'ya alıcı bekliyor.Üstte arkadaşın paylaştığı videoyu izlese bakan ne diyecek acaba??.Turbonun mucidi SAAB'ı Türkiyede kaç kişi kullanıyor ki diye aşağılayan bir Sanayi bakanımız var maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dozi17

quote:

Orijinalden alıntı: Alpi_Turk

Şu Saab' ı iflas ettiğinde bir Türk şirketi alsaydı keşke. Çok tecrübeli bir markamız olurdu. O zaman da servis ve bayi ağı yaygınlaşırdı, hem bizim kaliteli bir arabamız olurdu hem de Saab hakettiği değeri görmüş olurdu ülkemizde

Bizimkiler ancak TV alır sabah programıyla dizi seyrettirir...

Şu araçların bmw den mercedesten ne farkı var?muhteşem araçlar ama eşşek hoşaftan ne anlar?

Çok doğru bir tabir.
    Yaşım 19. ilerde iş sahibi olunca 9-3 almayı düşünüyorum. Çevremde arabayla ilgilenen arkadaşlarım, büyüklerim filan o ne, hangi ülkenin, servisi var mı, parçası ucuz mu diyor? Onun yerine alman al daha iyi diyorlar.
    Ben bir araç bakarken sağlam mı, güvenli mi diyorm ama insanımız ucuza kaçıyor. İnsanın yedek parçası daha mı ucuz?(böbrek,kalp) bu akılla bu ülke bir yere gitmez daha geriler.

SAAB'ı kimse bilmiyor. Volvodan sonra en sağlam, son derece dayanıklı ve sorunsuz yapısı, SAAB'a özel on konsol tasarımı hiçbir arabada yok. Az olduğu için özel yapıyor sizi. Bir megane, golf, astra alsanız aynı renk aynı model ile yan yana gelme şansınız yüksek ve gören dönüp bakmıyor. Saab olunca diğer araçlar içinde farklı bir yeriniz oluyor. SAAB bizi bilen biliyor. Reklam yapmaya gerek yok dediği için bu halde. Azıcık reklam yapsa idi saygın ve yeterli bir yeri olurdu.

Servisi yok diyen arkadaşlar opel ile anlaşması var VECTRA ile uyumlu parçalarından dolayı servise kabul ediliyor. Kaza sonucu böyle bir aracın parçası biraz bekletiyor, ama parçası pahalı olur diyorsunuz. Şahin fiyatında bir araç mı da kaskosuz binilecek. Böyle araç bakımlarda sahibini yormaz. Sadece kaza sonucu yedek parça beklenir. o da en fazla 1ay. 1yıl golf için beklemek mantıklı ise ben SAAB'ım olsa saab'ım için 1ay parça beklerim daha iyi be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 12 Kasım 2011; 12:28:25 >

• araba güzel olabilir ama tr de elinde 99 bin tl olan hiç kimse bu aracı almaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

araba güzel olabilir ama tr de elinde 99 bin tl olan hiç kimse bu aracı almaz

Evet almaz. Sanırım şu an piyasada ki en ucuz E segmenti hem de yeni kasa araç. Ama yine de kimse almaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.rex

saab harika araçlar üretiyor ama alırsan son sahibi olursun

Evladiyelik araçlar ama. Ayrıca fazla göz önünde olmadığından kasasının eskimesi gibi bir durum da pek söz konusu değil ki şu anki tasarımları gerçekten iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

quote:

Orijinalden alıntı: G.rex

saab harika araçlar üretiyor ama alırsan son sahibi olursun

Evladiyelik araçlar ama. Ayrıca fazla göz önünde olmadığından kasasının eskimesi gibi bir durum da pek söz konusu değil ki şu anki tasarımları gerçekten iyi.

kalitesine laf yok gerçekten güzel araçlar ama piyasası yok alıp 10 yıl binceksen sorun yok ama çok çok çok paran olur 2. veya 3. araç olarak alınabilir

• saab kullanmak gercekten ayricalik deli paralara satilan bmw mercedes dolu ortalik
  • madem mekanik opel niye gidip saab alayım hem ikinci eli yok son sahibi olur alan adam.50 bin tl den gider ama bu araç.
  • saab çok kaliteli araçlar üretiyor ama tr piyasasında değeri 0 malesef
  • s80i otomatik vitesle o paraya veriyorlar.
  • Saab alacaksan en az 10sene bineceksin arkadaş.....

Hem Firmayı çinlilere sattılar.Şimdi Birsürü yeni modeller ve Yeni piyasa geliyor gibi.. 4-5 sene sonra piyasası olabilir bence..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.