Şimdi Ara

KAMPANYA E Segmenti Saab 9.5 99 Bin TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
6.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kesinlikle alınır. önceki kasa ve iç mekana göre inanılmaz güzelleşmiş.
  • Millet param olsa alırım falan diyor ama.Emin olun kimse almaz almıyorda.Aracın kötülüğünden değil fakat iş gerçeğe döndüğünde işler buradaki gibi yürümüyor.

120000 TL yi gözden çıkaran için müthiş araçlar var.saab aklının ucundan geçmez insanların
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabdkq

quote:

Orijinalden alıntı: lucadris24

135 bin verip 210 hp lik araca mı binicem

istersen sana 97 model mustang charger challenger verelim 130bine 300-400 beygir cok yakar ocak batirir incir agaci fabrikasi diker ama kacarda

135 bini veren karşılar zaten.en azından 300hp yapsalarmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pres sure -- 11 Kasım 2011; 1:25:44 >
  • Acıdım lan... Vallahi firmanın haline acıdım... Geçen sene de iki tane satmışlar...
  • yahu bir ben mi seviyorum şu saabın araçlarını koskoca forumda.
  • Su marka ulkemizde mundar oluyor ya. Gerci s60 bile su ulkede a4 , passat , insignia kadar satamiyor. On yargilari cok fazla olan bi ulke insanlariyiz o arac 50 bin olsa bilen alir. Oda bu forumdaki 10 kisiden fazla olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 11 Kasım 2011; 2:22:12 >
  • Valla hacı bende çok seviyorum böyle bir arabayada binmeyi isterdim açıkcası ama ne yazıkki dar görüşli insanlar sayesinde ne firmayi alabildik nede arabayı başımızda piyasası yok mantığıyla bir futbolcu parasına otomobil firmasini almayan bir yönetim varken daha çoook bakariz bunlara futbolcuya acımazlar ama o kadar para verirken yazık halbuki premium sınıfında araç yapıyorlar ve gerçekden çok hoş araçlar ama bizim türkler işte eşek ne anlar hoşaftan reno fiat vw opel başka marka bilmezler! piyasalari dönüyor diye ne markalar harcandı ne protonlar roverlar saablar yazık yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

Piyasa konusunda Jetta'nın paralel evrendeki ters simetrisi...

güzell
  • açıkcası ben farklı olmayı severim koskoca bursada 7-8 tane saab var . bir tanesini sürekli görüyorum 9-3 sanırım. cidden farkını hissetiriyor.
    1. si herkeste olan bir araç olmadığı için bakan bir kez daha bakıyor bu ne lan diye.
    2. si çoğu kişi saab diyince o ne yahu diyor.
    farklı olmak güzeldir. özellikle trafikte.
  • Bu saablar nerde satılıyor showroomları nerelerde var acaba gidip görmek lazım. Şu güzelliğe bakarmısınız

KAMPANYA E Segmenti Saab 9.5 99 Bin TL
  • cidden asalet akıyor arabadan

•  KAMPANYA E Segmenti Saab 9.5 99 Bin TL
  • Bir ara almaya niyetlenmiştik de istedğimiz SUV modelleri gelmedi ve Saab'ın şu anki durumu da almamak için bir neden. Fabrika kapıya kilit vurursa ilerde büyük parça sıkıntısı olabilir. Ayrıca Saab'ı BMW'den, Mercedes'ten çok severim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

Valla hacı bende çok seviyorum böyle bir arabayada binmeyi isterdim açıkcası ama ne yazıkki dar görüşli insanlar sayesinde ne firmayi alabildik nede arabayı başımızda piyasası yok mantığıyla bir futbolcu parasına otomobil firmasini almayan bir yönetim varken daha çoook bakariz bunlara futbolcuya acımazlar ama o kadar para verirken yazık halbuki premium sınıfında araç yapıyorlar ve gerçekden çok hoş araçlar ama bizim türkler işte eşek ne anlar hoşaftan reno fiat vw opel başka marka bilmezler! piyasalari dönüyor diye ne markalar harcandı ne protonlar roverlar saablar yazık yazık

Evet otomobil üretimi yapmaya hevesli bir ülkenin kaçırmaması gereken bir markaydı Saab. Yazık oldu resmen, kaçırdık güzelim markayı..
  • SAAB'a bayılırım ama o paraya son sahibi olmak istemediğim için S80 T4 Powershift alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airbrq_23

Bu saablar nerde satılıyor showroomları nerelerde var acaba gidip görmek lazım. Şu güzelliğe bakarmısınız

Hocam bende çok severim saabları..Ancak plakanın altı insigniaya benziyor gibi biraz.

• Yeğenimde 9-3 dizel otomatik var. İkinci el aldı. geçen bayram memlekete gekirken arkadaşının aracıyla geldi.

- Neden saabla gelmedin? dedim,
    - Serviste parça bekliyor dedi.
    - Neden saab aldın? dedim,
    - Seviyorum dedi.

Saab çok güzel ve kaliteli araba olmasına karşın servis ve ikinci el kaygıları düşündürüyor...
  •  KAMPANYA E Segmenti Saab 9.5 99 Bin TL
  • motorlar opelden heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucadris24

135 bin verip 210 hp lik araca mı binicem

100bin verip 120bg civarındaki passata binersin di mi ?

Yorumları okudum yalan yanlış bilgiler var.
    Kolay kolay bozulmayan bir aracın servis ağı sorunu mu olur.

9-3'ler opel vectra ile aynı parçaları kullanıyor. Kaporta dışında yürüyen aksam ve motor için opel yetkili servislerine gidebilirsiniz.

210bg ve 4çeker araba. passatın en dolusundan dolu bir araç. Sen gidip jettaya 80bin ver. olası cam takılması, umulmadık motor ve şanzıman arızaları.

İnsanlarımız aç gözlü olmuş. İhtiyaçlarını karşıladığı halde gidip tekrar araba alınıyor. Focus veya astra gibi araç alıp 3yıl sonra satıyor. sıfır alırken bile 2.el düşünülüyor. tam ihtiyacına göre alınca en az 5yıl yetmeli. Türk milleti çok akıllı(!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 11 Kasım 2011; 10:04:58 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.