Bildirim
KAMPANYA E Segmenti Saab 9.5 99 Bin TL (6. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Yeni araba almamış olsam gider alırdım çok güzel bir araba ancak saabın reklam sorunu var.Adamların web sitesinde bile iş yok hiçbir bilgi vermiyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: onboardx
madem mekanik opel niye gidip saab alayım hem ikinci eli yok son sahibi olur alan adam.50 bin tl den gider ama bu araç.
Arkadaş güzel bir konuya değinmiş bir SAAB sahibi olarak cevaplamak istedim. Niye Opel ???? Benim arabam 1998 model. Opel servisine gittim. Malum Opel servisleri bakıyor bizim arabalara. GM ortaklığından dolayı. Yanımda yeni kasa bir Opel Vectra. Egzoz tamamen değişiyor. Modelini sordum yanlış hatırlamıyorsam 2006 yada 2008 gibi birşey. Diğer tarafta eski kasa bir Vectra onun da burçları değişiyor. Ben şu ana kadar ne egzoz değiştirdim ne burç... ;) İşte bu yüzden SAABArkadaşlar bu arada ben servise niye gittim onu da yazayım. Sağ ön tekerlekten çukurlarda ses geliyordu onun için. Sorun mu neymiş... Disk kapağı çatlamış 98 yılından sonra ilk defa. İşte herkesin anlayamadığı fark bu. Ayrıyeten 1998 model Vectra kaç lira 1998 model SAAB kaç lira ???? Vectra'da ne özellikler var, SAAB'da ne özellikler var.... İşte SAAB'ı tanımayanlarla bizim aramızdaki fark bu.
-
Bizim Türkler kalite bakmaz canım kardeşim. Fiyat bakar. Almanlar'ın ünlü bir sözü var. Kalitesiz mal alacak kadar zengin değilim diye. Hollanda Çin araçlarından bazılarını ülkeye sokmuyor. Acaba nedendir bir sormak lazım... -
Bence saab güzel marka,ama Türkiyeye uygun değil gibi,tutmadı.Ama yılda iki tane sattığıda yalan gibi geldi. -
Tutmaz tabi. Forumda genelde herkes Servis, Yedek Parça muhabbeti yapıyor. Servis zaten Opel. Yedek parça deseniz fiyat olarak düşünüldüğü kadar yüksek değil. Ama kime sorsanız aynı muhabbet. Farklı birşey yok. Ya soruyorum size VW CCde ne özellik var. Sahibindene baktım 130.000den satılıyor. -
Nereden nereye -
başlıktaki fiyatı görünce hort dedim.
saab bu isimle artık araba üretmiyor değil mi? -
Saab otomobil üretiminden komple çekildi diye hatırlıyorum. Hatta bir ara biz alacağız muhabbetleri vardı ama yalan oldu tabi. Bu son kasa 9.5'ler baya iyiydi ama daha sonra 2. elde bile göremedim artık nasıl az sattıysa. Gerçi bayadır bakmadım belki düşmüştür 2. ele. -
Geldiğimiz son seviye bu.
2011 yılı 100.000 tl olsa turbo saab 9.5 alırım.
2020 yılı 100.000 tl olsa 2011 clio alamam. -
Siz böyle yazınca merak ettim, bir adet vardı..
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-saab-saab-9-5-turbo-xwd-aero-861923379/detay -
Zannediyorum dolu bir paket değil Multimedya ekranı vs yok. Bu fiyata satabiliyorsa helal olsunquote:
Orijinalden alıntı: brkprlk35
Siz böyle yazınca merak ettim, bir adet vardı..
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-saab-saab-9-5-turbo-xwd-aero-861923379/detay -
Valla araç harika ötesi falan da yürütmesi zor.
Yedek parça/bakım/kasko-sigorta masrafı derken 100-150 bandında olmalı. 295 aşırı yüksek olmuş...
-
Temiz bakmış ama
Bakalım satabilecek mi
-
Her malın bir alıcısı vardır ancak her malın da bir ederi vardır. Bu fiyata alıcısını bulması imkansız. 250ye neler var neler. Bu daha 295 üstelik...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeğenim 2013 de Saab 9-5 almıştı. Servis sorunları yüzünden çok sevdiği aracı bir yıl olmadan sattı. Aracın güzel olması ülkemiz şartlarında tercih edilmesini bu sebeple hep kısıtlamıştır.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X