Şimdi Ara

KAMPANYA E Segmenti Saab 9.5 99 Bin TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
6.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

açıkcası ben farklı olmayı severim koskoca bursada 7-8 tane saab var . bir tanesini sürekli görüyorum 9-3 sanırım. cidden farkını hissetiriyor.
    1. si herkeste olan bir araç olmadığı için bakan bir kez daha bakıyor bu ne lan diye.
    2. si çoğu kişi saab diyince o ne yahu diyor.
    farklı olmak güzeldir. özellikle trafikte.

Ben fazla dikkat çekmeyi sevmem.Bursa da bolca olan 520 dizelden biriside benim olsa sorun etmem yani...
  •  KAMPANYA E Segmenti Saab 9.5 99 Bin TL

KAMPANYA E Segmenti Saab 9.5 99 Bin TL

Araba cidden iyi olmuş, özellikleride güzel, arabayı doldurmuşlar yani. 135 bin TL olsa düşünmeden alırım.

• Saab kesinlikle çok güzel araçlar üretiyor. Ama bizler de Türkiye'de yaşıyoruz ve parayı havadan kazanan kişiler değiliz. Çevreye ayak uydurmak durumunda olduğumuz için, araba seçimlerimiz de daha kısıtlı marka-modeller arasında gidip geliyor.

sahibinden.com'da bu aracın ikinci elinden var bir tane. Adam daha 3900 km kullanmış ve 74000 liraya satıyor. Düşünün sadece 3900 km kullanılıp, 25000 lira zarar edebileceğiniz başka araba var mıdır acaba ? Kesinlikle çok güzel araç ama, sadece güzellik karın doyurmuyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-saab-saab-9-5-aero-prem2-62563649/detay/

• O kadar parası olup ilerde 2. elini dert etmeyecek parçasını,servisini kafaya takmıyacak birisi için güzel araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raytheon

Saab kesinlikle çok güzel araçlar üretiyor. Ama bizler de Türkiye'de yaşıyoruz ve parayı havadan kazanan kişiler değiliz. Çevreye ayak uydurmak durumunda olduğumuz için, araba seçimlerimiz de daha kısıtlı marka-modeller arasında gidip geliyor.

sahibinden.com'da bu aracın ikinci elinden var bir tane. Adam daha 3900 km kullanmış ve 74000 liraya satıyor. Düşünün sadece 3900 km kullanılıp, 25000 lira zarar edebileceğiniz başka araba var mıdır acaba ? Kesinlikle çok güzel araç ama, sadece güzellik karın doyurmuyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-saab-saab-9-5-aero-prem2-62563649/detay/

Sıfırına 99 verecegıme bunu alırım 70e rahat alınır.

• iç görünüş rezalet.

• Çok iyi fiyat.
  • 99 değil 55'e verseler gene almazlar. "ikinci eli zayıf. parçası pahalı vs vs" derler. olmaz yani. dayayacaksın fiat'ı memlekete. o zaman şeker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 11 Kasım 2011; 15:10:28 >
  • autoshow dergisi dünyanın ''tasarım guruları''nı toplayıp (ama giugiaro'yu temsilen biri var mıydı hatırlamıyorum.) yılın en başarılı tasarımlarını seçip, kendi aralarında 10 aracı değerlendirmişlerdi. neyse 9-5, 3. ya da 4. idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: 35turka

Araba cidden iyi olmuş, özellikleride güzel, arabayı doldurmuşlar yani. 135 bin TL olsa düşünmeden alırım.

iyide 99.000 tl degilmi
  • Bu araç bence tasarım harikası. Eğer gerçekten E sınıfında ise, en az F10 kadar güzel.

Sıradışı ve çok sağlam bir duruşu var. Türkiye'de ikinci eli olsa, bu fiyata kesinlikle tercihlerim arasına alırdım.

En güzel yan profilden duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Only Gamer

quote:

Orijinalden alıntı: lucadris24

135 bin verip 210 hp lik araca mı binicem

100bin verip 120bg civarındaki passata binersin di mi ?

ona hiç binmem emin ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

Piyasa konusunda Jetta'nın paralel evrendeki ters simetrisi...

çok matematiksel olmuş.

• Yok ikinci el, yok bilmem ne. "Elalem ne der" diye hareket eden bir toplumda bunlar normal hareketler zaten. Arabayı satmak için alıyorsunuz ya...
  • Türkiye'yi geçtim dünyada tutmamış bir marka maalesef Saab. Arabalarını ben de seviyorum ama gidip de Saab almak büyük kumar bence. 2. elini geçtim servis ve parçası büyük sıkıntı. En az arabanın iyi olması kadar önemli bence servis ve parça temini konusu.
  • Saab fabrikası kapanmazsa parça sıkıntısı çekmezsin, yurt dışından gelir bir şekilde. Türkiye'de satılmayan arabaları kullanan arkadaşlarım var, bir durum olduğunda parça bekliyorlar. Tabi Amerikan kullananlar daha fazla bekliyor. Kaza yapmışsan zaten; geçmiş olsun. Yalnız kaskon olacağı için parçayla daha çok sigortanın ilgilemesi gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 11 Kasım 2011; 18:22:46 >
  •  KAMPANYA E Segmenti Saab 9.5 99 Bin TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: airbrq_23

Bu saablar nerde satılıyor showroomları nerelerde var acaba gidip görmek lazım. Şu güzelliğe bakarmısınız

İstanbul/Kadıköy'de Tepe Nautilus AVM ve Medipol hastanesinin oralarda görmüştüm bitane, hemen yanında da Suzuki showroomu var.

• eski modelleri tasarım olarak yetersizdi bence ancak yenileride bir o kadar güzel....
  • Saab'ı çok severim tasarımını da çok beğenirim ama S80 dururken o parayı da gidip 9-5'e vermem veremem.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.