Şimdi Ara

Kampanya olurmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hafif ticari için gelecek ay kayda değer kampanya olurmu sizce :/

• banada bir araç daha şart olduda. ne alıyım kararsız kaldım.bayileri geziyorum işte
    buseferki aracı eleman kullanacak. ya 2 el bişey alıyım diyorum. yada yine bi çin malı alıyım diyorum.
  • Babana alım, seçim fikriyatında yardımcı olduğunu açık yaz bundan sonra!
  • quote:

Orijinalden alıntı: guyverland

Babana alım, seçim fikriyatında yardımcı olduğunu açık yaz bundan sonra!

ne alaka lan neyin dalgasındasın evlat sen belirtsem ne belirtmesem ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: legend1982

banada bir araç daha şart olduda. ne alıyım kararsız kaldım.bayileri geziyorum işte
    buseferki aracı eleman kullanacak. ya 2 el bişey alıyım diyorum. yada yine bi çin malı alıyım diyorum.

hocam bende acemiyim babam tutdurdu sıfır alacam diye alama 2. el al diyorum öğrenene kadar sıfır alacam diyor bende en ucuza nasıl kapatabilirim onun heasabını yapıyorum
  • quote:

banada bir araç daha şart olduda. ne alıyım kararsız kaldım.bayileri geziyorum işte
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [34][GameOver][55] -- 5 Eylül 2012; 20:01:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [34][GameOver][55]

quote:

hocam bende acemiyim babam tutdurdu sıfır alacam diye alama 2. el al diyorum öğrenene kadar sıfır alacam diyor bende en ucuza nasıl kapatabilirim onun heasabını yapıyorum

sıfır olsun istiyorum. hem daha az peşinatla kredi çekebiliyorum. hemde kredi alması ikinci ele göre daha kolay. hemde faturası olduğu için şirkete işletip giderleri vergiden düşebiliyorum.bakım maliyetleri. bide günlük ortalama 100 km yol yapılacak. zaten taksitlerini kendi çıkarıyor.

fiata gittim fiorino panelvan 1,3 dizel 25 bin küsür, benzinli kombinin fiyatıda aynı
    kombi 29 bin küsür. klimalı
    daciada buna yakın fiyatları
    dfm de hemen hemen aynı(şuan kullandığım araba)

fawla anlaştık gibiydik 15 bin TL çif kabin 1,0 motor . arka tente felan dahilde. ayın 15 inde v70 diye bi model gelecekmiş ona bakacam.1,3 90bg benzinli ona bakacam

benim acele kalktı ehliyetli eleman çıktı, öbürleride yeni yazıldı 3 ayda anca alırlar ehliyeti. 3 ay içindede tam kararımı veririm. 2 el taksitli bişeymi yoksa sıfırmı diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [34][GameOver][55]

quote:

sıfır olsun istiyorum. hem daha az peşinatla kredi çekebiliyorum. hemde kredi alması ikinci ele göre daha kolay. hemde faturası olduğu için şirkete işletip giderleri vergiden düşebiliyorum.bakım maliyetleri. bide günlük ortalama 100 km yol yapılacak. zaten taksitlerini kendi çıkarıyor.

fiata gittim fiorino panelvan 1,3 dizel 25 bin küsür, benzinli kombinin fiyatıda aynı
    kombi 29 bin küsür. klimalı
    daciada buna yakın fiyatları
    dfm de hemen hemen aynı(şuan kullandığım araba)

fawla anlaştık gibiydik 15 bin TL çif kabin 1,0 motor . arka tente felan dahilde. ayın 15 inde v70 diye bi model gelecekmiş ona bakacam.1,3 90bg benzinli ona bakacam

benim acele kalktı ehliyetli eleman çıktı, öbürleride yeni yazıldı 3 ayda anca alırlar ehliyeti. 3 ay içindede tam kararımı veririm. 2 el taksitli bişeymi yoksa sıfırmı diye

fiat a git detaylı konuş derim bırak çin malını dacia yı fiat ın kampanyaları olsun yakıtı olsun her acıdan avantajlı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.