Bildirim
Kampanya olurmu ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
banada bir araç daha şart olduda. ne alıyım kararsız kaldım.bayileri geziyorum işte
buseferki aracı eleman kullanacak. ya 2 el bişey alıyım diyorum. yada yine bi çin malı alıyım diyorum. -
Babana alım, seçim fikriyatında yardımcı olduğunu açık yaz bundan sonra! -
quote:
Orijinalden alıntı: guyverland
Babana alım, seçim fikriyatında yardımcı olduğunu açık yaz bundan sonra!
ne alaka lan neyin dalgasındasın evlat sen belirtsem ne belirtmesem ne ? -
quote:
Orijinalden alıntı: legend1982
banada bir araç daha şart olduda. ne alıyım kararsız kaldım.bayileri geziyorum işte
buseferki aracı eleman kullanacak. ya 2 el bişey alıyım diyorum. yada yine bi çin malı alıyım diyorum.
hocam bende acemiyim babam tutdurdu sıfır alacam diye alama 2. el al diyorum öğrenene kadar sıfır alacam diyor bende en ucuza nasıl kapatabilirim onun heasabını yapıyorum -
.quote:
buseferki aracı eleman kullanacak. ya 2 el bişey alıyım diyorum. yada yine bi çin malı alıyım diyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [34][GameOver][55] -- 5 Eylül 2012; 20:01:40 > -
quote:
Orijinalden alıntı: [34][GameOver][55]
quote:
hocam bende acemiyim babam tutdurdu sıfır alacam diye alama 2. el al diyorum öğrenene kadar sıfır alacam diyor bende en ucuza nasıl kapatabilirim onun heasabını yapıyorum
sıfır olsun istiyorum. hem daha az peşinatla kredi çekebiliyorum. hemde kredi alması ikinci ele göre daha kolay. hemde faturası olduğu için şirkete işletip giderleri vergiden düşebiliyorum.bakım maliyetleri. bide günlük ortalama 100 km yol yapılacak. zaten taksitlerini kendi çıkarıyor.
fiata gittim fiorino panelvan 1,3 dizel 25 bin küsür, benzinli kombinin fiyatıda aynı
kombi 29 bin küsür. klimalı
daciada buna yakın fiyatları
dfm de hemen hemen aynı(şuan kullandığım araba)
fawla anlaştık gibiydik 15 bin TL çif kabin 1,0 motor . arka tente felan dahilde. ayın 15 inde v70 diye bi model gelecekmiş ona bakacam.1,3 90bg benzinli ona bakacam
benim acele kalktı ehliyetli eleman çıktı, öbürleride yeni yazıldı 3 ayda anca alırlar ehliyeti. 3 ay içindede tam kararımı veririm. 2 el taksitli bişeymi yoksa sıfırmı diye
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: [34][GameOver][55]
quote:
hocam bende acemiyim babam tutdurdu sıfır alacam diye alama 2. el al diyorum öğrenene kadar sıfır alacam diyor bende en ucuza nasıl kapatabilirim onun heasabını yapıyorum
sıfır olsun istiyorum. hem daha az peşinatla kredi çekebiliyorum. hemde kredi alması ikinci ele göre daha kolay. hemde faturası olduğu için şirkete işletip giderleri vergiden düşebiliyorum.bakım maliyetleri. bide günlük ortalama 100 km yol yapılacak. zaten taksitlerini kendi çıkarıyor.
fiata gittim fiorino panelvan 1,3 dizel 25 bin küsür, benzinli kombinin fiyatıda aynı
kombi 29 bin küsür. klimalı
daciada buna yakın fiyatları
dfm de hemen hemen aynı(şuan kullandığım araba)
fawla anlaştık gibiydik 15 bin TL çif kabin 1,0 motor . arka tente felan dahilde. ayın 15 inde v70 diye bi model gelecekmiş ona bakacam.1,3 90bg benzinli ona bakacam
benim acele kalktı ehliyetli eleman çıktı, öbürleride yeni yazıldı 3 ayda anca alırlar ehliyeti. 3 ay içindede tam kararımı veririm. 2 el taksitli bişeymi yoksa sıfırmı diye
fiat a git detaylı konuş derim bırak çin malını dacia yı fiat ın kampanyaları olsun yakıtı olsun her acıdan avantajlı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X