Şimdi Ara

KAMPANYA SONA ERMISTIR VATANBILGISAYAR TUM NOTEBOOK TABLET VE KUCUK EV ALETLERINDE %18 KDV KADAR INDIRIM (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
7
Favori
13.116
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1600-1800 arası Çizim yapılabilecek ve çocukların oyun oynayabileceği hangi notebook önerirsiniz.
  • arkadaşlar oyundan ziyade iş ( autocad office mühendislik gerektiren programlar ) , film , internet gibi kullanımlarda uzun süre götürecek bir notebook almak istiyorum bu indirimde. Asus msi ne almalıyım epey iyi fiyatlar.
  • Trakyacus kullanıcısına yanıt
    Msi ları ekranlarının kalitesiz olmasından dolayı sevmiyorum zaten ,iyi paneli olan modellerinin de fiyatları cok yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: chrizs07

arkadaşlar oyundan ziyade iş ( autocad office mühendislik gerektiren programlar ) , film , internet gibi kullanımlarda uzun süre götürecek bir notebook almak istiyorum bu indirimde. Asus msi ne almalıyım epey iyi fiyatlar.

Asus tam size göre. Çalışma yaparken gözünüzü rahatsız etmez,fan sesi falanda duymassınız. Rahat rahat çizersiniz bence kaçırmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • an itibariyle indirim hücumundan site çökmüştür hayırlı olsun
  • chrizs07 C kullanıcısına yanıt
    Piyasada FHD ve i7 işlemcili neredeyse tüm laptoplarda gtx950m ve üstü içerdiğinden, GamingLaptop almak durumundasın :)
  • ysakay kullanıcısına yanıt
    asusa daha yakınım ama 4720hq ne kadar kaliteli bir işlemci olsa da osmanlının duraklama dönemini yaşıyor diyebilir miyiz ? Bundan dolayı ddr4 desteklememesinin bir sıkıntısı olur mu ? bir de ssd slotu en hızlı ssd slotlarından mı :) windows ssdye kurulu mu geliyor acaba
  • kayisikent kullanıcısına yanıt
    evet ne alırsam alayım bu fiyat skalasında dediğinize geliyor olay :) ama karar vermek zor tavsiyeleriniz önemli
  • İPAD AİR 2 64 WİFİ 1652 fiyatı nasıl sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: chrizs07

asusa daha yakınım ama 4720hq ne kadar kaliteli bir işlemci olsa da osmanlının duraklama dönemini yaşıyor diyebilir miyiz ? Bundan dolayı ddr4 desteklememesinin bir sıkıntısı olur mu ? bir de ssd slotu en hızlı ssd slotlarından mı :) windows ssdye kurulu mu geliyor acaba

Hocam günümüzde özellikle i7 işlemciler haddinden fazla güçlü. 6.nesiller yeni çıkmışken ve fiyatları özellikle ülkemizde çok pahalıyken bu işlemci gayet iş görür diye düşünüyorum. SSD yi açıkcası inceledim ama bulamadım. Alan arkadaşlara sormak lazım. SSD +HDD olarak 2 disk mi takılı?

• 31 aralığa kadar uzatıldığına dair kaynak ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Squirrel-

MSİ mı ?http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge62-apache-core-i7-5700hq-27ghz-16gb-1tb-hdd-156-gtx960m-2gb-w10.html#ozellikler

ASUS mu ?http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n551jw-core-i7-4720hq-26ghz-16gb-1tb-128-ssd-156-4gb-w10-notebook.html?OM.OSB=ASUS

ACİLLLLLLLLLLL ARKADAŞLARRR.... Alacağım :D

Magazada test ettik ;Asus N551 , msi ı cok pis tokatladı

KAMPANYA SONA ERMISTIR VATANBILGISAYAR TUM NOTEBOOK TABLET VE KUCUK EV ALETLERINDE %18 KDV KADAR INDIRIM  KAMPANYA SONA ERMISTIR VATANBILGISAYAR TUM NOTEBOOK TABLET VE KUCUK EV ALETLERINDE %18 KDV KADAR INDIRIM

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

quote:

Orijinalden alıntı: Fascism

quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

kim ne derse desin..demin vatan beylikduzunden asus n55 i aldim.ve yaklasik 15 dk lik islemim suresince saydim 6 tane daha sattilar.

adamlarin dedigi gectiigimiz gunlerde fiyati 3800 e dustugunde 1 gunde 5 parti bu laptoptan gelmis.bugun daha sayamamislar kacinci parti oldugunu.

Yakındır zalman laptop soğutucusu almaları :)
    Yakındır içini açıp mekanik diski çıkartmaları

Msi alınca soğutucu alınmıyor mu? Mekanik Disk'ten kastınız da hdd sanırım, ilgili fiyata alternatif önerebilir misiniz?

Msi ge62 nin turbo fanini duysan anlarsın ne demek istedigimi. Diger odadan duyulur gürültüsü
    Alt tabani plastik ge62 nin. Guven duygusu vermemesi normal.
    Alcaginiz ge62 modelinin ekranini gidip inceleyin. Yoksa hüsrana ugrayabilirsiniz :)
    Asusu alcaksaniz oyunsa amaciniz altina sogutucunuzuda almayi unutmayin.
    Objektif yorumlar yapmaya ugrastikca , markalari sahiplenircesine polemik yaratmanin anlami yok. Farkli avantajlar , dezavantajlar var.

• seylem kullanıcısına yanıt
    Msi ın siyahlar cidden kötüymüş soluk duruyor renkler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seylem

quote:

MSİ mı ?http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge62-apache-core-i7-5700hq-27ghz-16gb-1tb-hdd-156-gtx960m-2gb-w10.html#ozellikler

ASUS mu ?http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n551jw-core-i7-4720hq-26ghz-16gb-1tb-128-ssd-156-4gb-w10-notebook.html?OM.OSB=ASUS

KAMPANYA SONA ERMISTIR VATANBILGISAYAR TUM NOTEBOOK TABLET VE KUCUK EV ALETLERINDE %18 KDV KADAR INDIRIM  KAMPANYA SONA ERMISTIR VATANBILGISAYAR TUM NOTEBOOK TABLET VE KUCUK EV ALETLERINDE %18 KDV KADAR INDIRIM

Benchmarkta gayet normal aslinda.
    Malum birisi vram 4 e 2.

• quote:

Orijinalden alıntı: kingcarter15

31 aralığa kadar uzatıldığına dair kaynak ne?

Mit

• Hazır pc kurtları toplanmışken konu dışı bir şey sorayım. Şimdi ABD den gelen biriyle ROG getirticem. Kutuyla uçağa binebilir mi? Yoksa kutudan çıkarması falan mı gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fascism

quote:

Orijinalden alıntı: seylem

quote:

Benchmarkta gayet normal aslinda.
    Malum birisi vram 4 e 2.

Evet ama msi , da da 5.nesil işlemci var yinede yaklaşamıyor asusa (4.nesil alınmaz diyenlere tokat gibi oldu bu test)

Buarada magazada magazada saatlerce test eden biri olaraktan n551 için sogutucu alın yorumunuzu dogrulayacak asırı bir ısınma gözlemleyemedim.İki cihazında sogutma cok iyi gercekten.Msi ın kasa biraz daha kaba oldugu için sogutmasının daha iyi olacagını düşünüyorum fakat n551 de rahatsız edici bir sıcaklık olmaz.Ha nezaman sogutucu ister? ; yazın 50 derecede saatlerce oyun oynarsan olabilir :)

• Arkadaşlar gunluk isler icin ve gta5 oynamak icin alinir mi bu pc?

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k555ub-core-i5-6200u-23ghz-12gb-ram-1tb-hdd-2gb-156w10-notebook.html

• picea22 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu fiyata hiçbir yerde yok ABD'den alsan dahi 1700 küsüre denk geliyor, ben yapıştırdım.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.