Şimdi Ara

KAMPANYA SONA ERMISTIR VATANBILGISAYAR TUM NOTEBOOK TABLET VE KUCUK EV ALETLERINDE %18 KDV KADAR INDIRIM (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
7
Favori
13.116
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ByCareL

Sağlam bir masaüstü toplamıştım birde yanına laptop almayı düşünüyorum. Laptop'un yeri ayrı yine. Yatakta, balkonda sağda solda kullanmalık iyi oluyor Oyun için masaüstünü kullanıyorum. Laptop'ta günlük işler arada bir knight online-pvp de falan takılmak için istiyorum. Var mı arkadaşlar öneriniz..

O dediginiz seyler icin ( kanepede uzanarak, balkonda veya aniden internetten bir sey bakmak hasil oldugunda) tablet kullaniyorum. Ipad ve samsung tablet var. Giris seviyesi pcleri aratmiyorlar.

Oyun olarak orta duzey asus var. Sadece ayda 1 falan oynarsam ets2 oynuyorum. O kadar. Ona da cok rahat yetiyor.

O saydiginiz seyler icin tablet gywt iyi bir secim. Hele bu windows ikisi bir arada olursa daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Squirrel-

quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

quote:

MSİ mı ?http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge62-apache-core-i7-5700hq-27ghz-16gb-1tb-hdd-156-gtx960m-2gb-w10.html#ozellikler

ASUS mu ?http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n551jw-core-i7-4720hq-26ghz-16gb-1tb-128-ssd-156-4gb-w10-notebook.html?OM.OSB=ASUS

ACİLLLLLLLLLLL ARKADAŞLARRR.... Alacağım :D

Hocam bugün mağazada inceleme yaptım. MSI kasa kalitesi olarak bana prk güven vermedi ki asus ekran,ssd ve 300 tl fark göz önüne alındığında kesinlik bir kaç adım önde. Hatta şöyle söyleyeyim asus 3.600 msi 3.300 olsaydı yine asus al derdim. Ancak asusta saatlerce oyun oynamak sıkıntı olabilir. Bir süre sonra soğutma sıkıntı çıkarabilir ama bayağı zorlaman lazım. N550 kullanmış biri olarak söylüyorum. Ağustos ayında 6-8 saat oyun oynayınca WASD biraz terletiyor

hocam çalışan adamız ya hafta sonundan hafta sonuna oynarız odamı sıkıntı olur :D

Sıkıntı olacağından değil gamebook diyorlar bu makina içinde aslında multimedia bir pc. Her oyunu açar ama bir süre sonra sıcaklık sıkıntısı olur dediğim gbi

• Kampanya yilbasina kadar uzatilmis sanirim basligi duzelttim

• Arkadaşlar şu an Vatandayız 2000 TL’ye kadar f/p ne tavsiye ederseniz. Oyun amaçlı olmayacak.

• Arkadaşlar kampanya 31 Aralık'a kadar mı 31 Aralık günü de dahil mi? Memlekete 31 inde gideceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

quote:

Orijinalden alıntı: ByCareL

Sağlam bir masaüstü toplamıştım birde yanına laptop almayı düşünüyorum. Laptop'un yeri ayrı yine. Yatakta, balkonda sağda solda kullanmalık iyi oluyor Oyun için masaüstünü kullanıyorum. Laptop'ta günlük işler arada bir knight online-pvp de falan takılmak için istiyorum. Var mı arkadaşlar öneriniz..

O dediginiz seyler icin ( kanepede uzanarak, balkonda veya aniden internetten bir sey bakmak hasil oldugunda) tablet kullaniyorum. Ipad ve samsung tablet var. Giris seviyesi pcleri aratmiyorlar.

Oyun olarak orta duzey asus var. Sadece ayda 1 falan oynarsam ets2 oynuyorum. O kadar. Ona da cok rahat yetiyor.

O saydiginiz seyler icin tablet gywt iyi bir secim. Hele bu windows ikisi bir arada olursa daha iyi olur.

Hocam tablette var bendede demek istediğim arada knight online, cs tarzı oyunlarda oynayacağım.

• http://www.hepsiburada.com/asus-n551jw-cn360t-intel-core-i7-4720hq-2-6ghz-3-6ghz-16gb-1tb-24gb-ssd-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-BD601851?wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.urun.pla&gclid=CImz49q8gcoCFQHkwgodO0wI-Q

bu modeli yaklaşık 15 gün önce hb.com % 10 indirimle 3350 gibi bir rakama sattı. Üstelik forumdan çek alıp kredi kartına puandı avantajix falan daha uyguna geliyordu. Benim anlamadıgım hb.com kampanyasına talep yokken noıldu da bu N551 e olan talep kızıştı :D

Bende laptop bakıyrum merak ettim açıkcası. Birde şunu söylelyim bu gamer laptopların yedek parçası sahibinden ebayda pek yok. Ben yurtdışından asus gl752 aldıracaktım baktım TR ve Ebayda yedek parça ( menteşe lcd kablo lcd ekran vs vs ) yok o yüzden bunlara dikkat edin. Yarın birgün o laptopların Allah korusun ekranı anakartı giderse servis en az anakart için 1500 tl talep eder. bu yüzden ben x555 li sıradan kasalara yöneldi. Tabi bunda masaüstü bilgisayarımın olması önemli bir etken.

• Merhaba.
    Sitede dün 1330 TL olup hicbir mağazada stokta görülneyen Yoga i3 az önce uğradığım şubede 1450 TL olmuştu.
    Yazık..

• Arkadaslar Cs Go,İnsurgency,Ets 2,Witcher 1,2 akici acacak f/p bir makina onerebilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • site çöktü vay anasını.
  • siteye girebilen var mı ?
  • Herhangi bir sitede indirim oldugunda ve bu indirim "merak etmeyin birkac gün daha sürecekmiş " dendiğinde satın almayıp son günleri bekleyenlere ne olduğunu öğrenmeniz lazım artık..

• quote:

Orijinalden alıntı: mussti19

http://www.hepsiburada.com/asus-n551jw-cn360t-intel-core-i7-4720hq-2-6ghz-3-6ghz-16gb-1tb-24gb-ssd-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-BD601851?wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.urun.pla&gclid=CImz49q8gcoCFQHkwgodO0wI-Q

bu modeli yaklaşık 15 gün önce hb.com % 10 indirimle 3350 gibi bir rakama sattı. Üstelik forumdan çek alıp kredi kartına puandı avantajix falan daha uyguna geliyordu. Benim anlamadıgım hb.com kampanyasına talep yokken noıldu da bu N551 e olan talep kızıştı :D

Bende laptop bakıyrum merak ettim açıkcası. Birde şunu söylelyim bu gamer laptopların yedek parçası sahibinden ebayda pek yok. Ben yurtdışından asus gl752 aldıracaktım baktım TR ve Ebayda yedek parça ( menteşe lcd kablo lcd ekran vs vs ) yok o yüzden bunlara dikkat edin. Yarın birgün o laptopların Allah korusun ekranı anakartı giderse servis en az anakart için 1500 tl talep eder. bu yüzden ben x555 li sıradan kasalara yöneldi. Tabi bunda masaüstü bilgisayarımın olması önemli bir etken.

Ssd farkı var hocam. 128GB vatanın sattığı

• Ya arkadaş bu bilgisayar yorumlarına bakıyorum da oyun için yapılmamış bir bilgisayar oyun performansı beklemeyin yazmışlar yahu tamam da ne bu bilgisayar peki yani bu soğutma bu kadarmı kötü anlamadım cayır cayır yanıyormu pc.
  • Arzum cay makinasi 179 tl
    Hepsiburada 119 tl
    ((

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ya arkadaş bu bilgisayar yorumlarına bakıyorum da oyun için yapılmamış bir bilgisayar oyun performansı beklemeyin yazmışlar yahu tamam da ne bu bilgisayar peki yani bu soğutma bu kadarmı kötü anlamadım cayır cayır yanıyormu pc.

Hocam aynı kasaya sahip n550 kullandım. Pc gerçekten on numara sıkıntı yok. Ancak msi ın gamebooklarına göre soğutması zayıf.
    Misal siz asusla saatlerce film izleyin,basit oyunlar oynayın fan sesi bile duymazsınız. Ancak çok zorlayınca ısı klavyeye yayılmaya başlıyor.

• ysakay kullanıcısına yanıt
    Msi gamebooklar ekran kalitesi (renk doygunluk,parlaklık,görüş açısı) bakımından kötü müdür? Acımasız yorumlar vardı asusla karşılaştıran arkadaşlarda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muchard

Msi gamebooklar ekran kalitesi (renk doygunluk,parlaklık,görüş açısı) bakımından kötü müdür? Acımasız yorumlar vardı asusla karşılaştıran arkadaşlarda.

Ge72 lere baktım bugün. Aslında msi da sıkıntı yok,asus fazla kaliteli

• Siteye girebilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

quote:

Orijinalden alıntı: Muchard

Ge72 lere baktım bugün. Aslında msi da sıkıntı yok,asus fazla kaliteli

Merhaba.
    İlginç bir bakış açısı...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.