Şimdi Ara

KAMPANYA SONA ERMISTIR VATANBILGISAYAR TUM NOTEBOOK TABLET VE KUCUK EV ALETLERINDE %18 KDV KADAR INDIRIM (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
7
Favori
13.116
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shafter

kim ne derse desin..demin vatan beylikduzunden asus n55 i aldim.ve yaklasik 15 dk lik islemim suresince saydim 6 tane daha sattilar.

adamlarin dedigi gectiigimiz gunlerde fiyati 3800 e dustugunde 1 gunde 5 parti bu laptoptan gelmis.bugun daha sayamamislar kacinci parti oldugunu.

Yakındır zalman laptop soğutucusu almaları :)
    Yakındır içini açıp mekanik diski çıkartmaları
  • quote:

kim ne derse desin..demin vatan beylikduzunden asus n55 i aldim.ve yaklasik 15 dk lik islemim suresince saydim 6 tane daha sattilar.

adamlarin dedigi gectiigimiz gunlerde fiyati 3800 e dustugunde 1 gunde 5 parti bu laptoptan gelmis.bugun daha sayamamislar kacinci parti oldugunu.

Sabah bende gittim. Beni görünce ilgilenmiyorlar o mağazada. Zamanında kazık atmaya kalktılar. Aman diyim açıp ekrana falan bakalım derlerse,sakın izin vermeyin kendiniz açın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xAsTx

Hocam kasa kalitesi sorun degil diyorsaniz hpnin laptop var. Benim attigim modelin dokunmatik olmayani. 700tlden ucuz oldugu icin dusunulebilir. Tabi 11 inc istiyorsaniz.
    Aksi halde asus un tp200 kasasi kaliteli duruyor.

Asus tp200 850 liraya dusmus.

Bu kampanya yarin da devam edeck mi acaba ?

• insanasigi İ kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=111382873&p=1#111382873

Pcdepo guvenilir degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tughuman T kullanıcısına yanıt
    Aynen o hocam

• vatan bedava pil verse almam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fascism

quote:

Yakındır zalman laptop soğutucusu almaları :)
    Yakındır içini açıp mekanik diski çıkartmaları

Msi alınca soğutucu alınmıyor mu? Mekanik Disk'ten kastınız da hdd sanırım, ilgili fiyata alternatif önerebilir misiniz?

• Şimdi mesaj geldi 31 aralık son gün…

Vatan'da 31/12/2015'e kadar Tum Notebook,Tablet,Kucuk Ev Aletlerinde %18 KDV kadar indirim.

Mesaj içeriği de bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KapıcıHamza -- 29 Aralık 2015; 17:07:29 >
  • Macbookta kdvsiz fiyatlar mı bunlar ? Yuh
  • Laptop alacak olsam kaçırmazdım kasa toplayacağım keşke pc bileşenlerinde de indirim olsa n551jw alınabilir ama ona 3 küsür verene kadar monitorlü oyun için sistem toplarım daha iyi ki öyle yapacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 29 Aralık 2015; 17:30:16 >
  • iyi bir tablet yok mu arkadaşlar bu indirimde alınabilecek

iPad Mini Retina 749 tl düşmüş alınır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YLCN -- 29 Aralık 2015; 17:24:32 >
  • 300-350 TL civarına tablet tavsiyesi var mı?
  • erenkurban23 kullanıcısına yanıt
    Şimdi mesaj geldi 31 Aralık' a kadar diye... Başlığı düzeltin.

Vatan'da 31/12/2015'e kadar Tum Notebook,Tablet,Kucuk Ev Aletlerinde %18 KDV kadar indirim.SMS iptal icin MESAJ RET yaz 4933'e gonder.Mersis: 0-6320-0360-720001

• Aynen arkadaslar. Yilbasi gecesine kadar devam ediyor kampanya. Acele etmenize gerek kalmadi sanirim

• Bu konu gösterdi ki Vatan Bilgisayar'ın hala gideri var.(kampanya değil konu)
  • vatanın sitesi göçtü mü ne paso hata veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Squirrel-

MSİ mı ?http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge62-apache-core-i7-5700hq-27ghz-16gb-1tb-hdd-156-gtx960m-2gb-w10.html#ozellikler

ASUS mu ?http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n551jw-core-i7-4720hq-26ghz-16gb-1tb-128-ssd-156-4gb-w10-notebook.html?OM.OSB=ASUS

ACİLLLLLLLLLLL ARKADAŞLARRR.... Alacağım :D

Hocam bugün mağazada inceleme yaptım. MSI kasa kalitesi olarak bana prk güven vermedi ki asus ekran,ssd ve 300 tl fark göz önüne alındığında kesinlik bir kaç adım önde. Hatta şöyle söyleyeyim asus 3.600 msi 3.300 olsaydı yine asus al derdim. Ancak asusta saatlerce oyun oynamak sıkıntı olabilir. Bir süre sonra soğutma sıkıntı çıkarabilir ama bayağı zorlaman lazım. N550 kullanmış biri olarak söylüyorum. Ağustos ayında 6-8 saat oyun oynayınca WASD biraz terletiyor

• Sağlam bir masaüstü toplamıştım birde yanına laptop almayı düşünüyorum. Laptop'un yeri ayrı yine. Yatakta, balkonda sağda solda kullanmalık iyi oluyor Oyun için masaüstünü kullanıyorum. Laptop'ta günlük işler arada bir knight online-pvp de falan takılmak için istiyorum. Var mı arkadaşlar öneriniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

quote:

Orijinalden alıntı: Squirrel-

MSİ mı ?http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge62-apache-core-i7-5700hq-27ghz-16gb-1tb-hdd-156-gtx960m-2gb-w10.html#ozellikler

ASUS mu ?http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n551jw-core-i7-4720hq-26ghz-16gb-1tb-128-ssd-156-4gb-w10-notebook.html?OM.OSB=ASUS

ACİLLLLLLLLLLL ARKADAŞLARRR.... Alacağım :D

Hocam bugün mağazada inceleme yaptım. MSI kasa kalitesi olarak bana prk güven vermedi ki asus ekran,ssd ve 300 tl fark göz önüne alındığında kesinlik bir kaç adım önde. Hatta şöyle söyleyeyim asus 3.600 msi 3.300 olsaydı yine asus al derdim. Ancak asusta saatlerce oyun oynamak sıkıntı olabilir. Bir süre sonra soğutma sıkıntı çıkarabilir ama bayağı zorlaman lazım. N550 kullanmış biri olarak söylüyorum. Ağustos ayında 6-8 saat oyun oynayınca WASD biraz terletiyor

hocam çalışan adamız ya hafta sonundan hafta sonuna oynarız odamı sıkıntı olur :D

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.