Şimdi Ara

KAMPANYA SONA ERMISTIR VATANBILGISAYAR TUM NOTEBOOK TABLET VE KUCUK EV ALETLERINDE %18 KDV KADAR INDIRIM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
335
Cevap
7
Favori
13.116
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dun 1452 olan casper pc 1651 olmus, zaten kampanya olmadan once bu fiyatti

Kampanya bitti ya da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wwheisenberg -- 29 Aralık 2015; 13:15:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

Özellikle belirttim tercih ve bütçe meselesi. Para ona yetiyorsa o tercih edilir. Oyun için özellikle bakılıyorsa yeterli olur. Ben iş amaçlı baktığım için işlemci ve ram önemli. Şurada 3 ay öncesine kadar ne 5.nesil ne 6.nesil yoktu nerdeyse. O yüzden çok da takmayın keyfini sürün

Para olsa da ne tr de ne de amazonda aranan rog lar yok ki..
  • Hocam kasa kalitesi sorun degil diyorsaniz hpnin laptop var. Benim attigim modelin dokunmatik olmayani. 700tlden ucuz oldugu icin dusunulebilir. Tabi 11 inc istiyorsaniz.
    Aksi halde asus un tp200 kasasi kaliteli duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

quote:

6.nesil işlemciler m2sata ve ddr4 ram desteği içeriyor. Bu fark için bile değer. Ayrıca intel tic-toc uyguluyor. 4 nesil de 22nm iken işlemci 5.nesille 14 e düşerek küçüldü 6. nesilde performans arttı.

Tabi tüm bunlara rağmen bütçe ve tercih meselesi. Ben 3 bin küsür vereceğime 4 bin verir 6.nesil ddr4 ramli bilgisayar alırım.

Hocam napalım ya paramız buna yetiyor

Hocam ben de sana hiç bişey bilmiyormuşsun derim. Sata nın yenisinin bi gereği yok zatrn laptopun içinde yer var ddr4 ler ise şu an gecikmeli çalılıyor araştır bak görürsün ddr4 ler henüz ddr3 kadar hızlı çalışmıyor. Ya da ben sana şöyle diym 3000 yerine 4000 verince bilgisayardan %33 performans fazla almanlazım peki alacakmısın hayır en fazla taş çatlasa %10 burda bçyle konuşup insanları masrafa sürüklemeyin. Bana zamanında ddr2 alma dediler ama ben ama o masaüstüydü geleceğe yatırımdı. Ancak notebooklarda bu işe gerek yok. Ddr3 ve 4. 5. Nesil i7 yeter hele sata konusuna hiç girmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Alma kardeş İ7 4720HQ tarih artık.

Niye tarih olsun? % kaç fark var 6.nesil ile?

Benim orada bahsetmek istediğim o zaman çıkmış bir laptop ile bu kadar nesil sonra çıkmış bir laptopun aynı olmayacağı, DDR4'e geçildi artık hala DDR3 mü önereceğiz birde, ssd için hdd veya dvd mi sökeceğiz M2 slotu varken ayrıca daha yeni sistem olduğu için daha uzun süre driver ve bios desteği alacak vs. bunları hiç düşünmüyorsunuz ki günü kurtarayım yeter tamam çok birşey yapmayacaksın laptopta ama kim daha yeniyi ve iyiyi almak istemez ki ? şu 2 ürünün 2.ellerine bak bak anlarsın belki, aradaki 300 lira farka da rahat değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 29 Aralık 2015; 13:24:25 >

• thebaboli kullanıcısına yanıt
    4. Nesil islemci de m.2 ssd destekliyor

•  KAMPANYA SONA ERMISTIR VATANBILGISAYAR TUM NOTEBOOK TABLET VE KUCUK EV ALETLERINDE %18 KDV KADAR INDIRIM

Msi mi ,Asus mu diyenler için..msi da farklı acılardan görüntü çok kotulesiyor.Msi da 5.nesil işlemci olmasına ragmen ,asus 12 fps fark atti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seylem -- 29 Aralık 2015; 14:44:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/msi-ge62-6qdapache-pro-405xtr-i7-6700hq-8gb-ddr4-gtx960m-gddr5-P89494098

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge62-apache-core-i7-6700hq-26ghz-16gb-128gb-ssd-1tb-156-gtx960m-w10.html

GE62 6QD yerine GE62 6QC almakda herhangi bir sorun var mı sizce? Apache ile apache pro arasında ne fark var?

Bu fiyatlara m2 sata destekli i76700hq işlemcili ddr4 ramli hangi bilgisayar var ki?

@Fascism @MühendisMurat @seylem

Abi attık ya bir sayfa önce

ASUS ROG GL752VW-DH71 17-Inch Gaming Laptop
    i7 6700HQ, 16GB DDR4, 1 TB, GTX 960M 2GB(ROG Metallic)
    Total : 3594 TL
    https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01578ZK9A

Arada 600 lira fark var bu paraya bir M2 850 EVO alırsın paranın yarısı da cebine kalır, haydi hayırlı işler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 29 Aralık 2015; 13:38:27 >

• quote:

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/msi-pe60-6qe-407xtr-i7-6700hq-8gb-ddr4-gtx960m-gddr5-2gb-1tb-7200-P89494101

N11 kupon vardı 5000 e 450 ve bonusada 50 veriyor ve böylece 3600 e geliyor.

Ama ekranı asla asus gibi olamaz.

Freedos ve ssd'siz.Sadece ikisinin fiyatını toplasan bile epey ediyor.Kaldı ki çekle,indirimle 3600'e dahi alınsa Asus'un fiyatı 200 lira daha düşük şu anda.İşletim sistemi ve ssd'nin fiyatını da düşünce kâr miktarı bayağı artıyor.8 GB DDR4 yerine 16 GB DDR3 olması veya 6.nesil yerine 4.nesil olması aradaki fiyat farkına değmez bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnSSdKgL -- 29 Aralık 2015; 13:50:56 >

• quote:

quote:

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/msi-ge62-6qdapache-pro-405xtr-i7-6700hq-8gb-ddr4-gtx960m-gddr5-P89494098

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge62-apache-core-i7-6700hq-26ghz-16gb-128gb-ssd-1tb-156-gtx960m-w10.html

GE62 6QD yerine GE62 6QC almakda herhangi bir sorun var mı sizce? Apache ile apache pro arasında ne fark var?

Bu fiyatlara m2 sata destekli i76700hq işlemcili ddr4 ramli hangi bilgisayar var ki?

@Fascism @MühendisMurat @seylem

Abi attık ya bir sayfa önce

ASUS ROG GL752VW-DH71 17-Inch Gaming Laptop
    i7 6700HQ, 16GB DDR4, 1 TB, GTX 960M 2GB(ROG Metallic)
    Total : 3594 TL
    https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01578ZK9A

Arada 600 lira fark var bu paraya bir M2 850 EVO alırsın paranın yarısı da cebine kalır, haydi hayırlı işler.

GTX 960M 2GB.. 4GB olmaması kısa süre sonra sorun yaratır mı ?

Ayrıca hesaplamanda vergiler yok gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 29 Aralık 2015; 14:16:33 >

• Vergi var, çok fark yaratacağını sanmıyorum mesela GTA'da Advanced Settings'te görüntüye çok etki etmeyen ama Vram'i acayip şişiren ayarları açmaz iseniz devam edersiniz ayrıca total olarak bütün artı eksileri birleştirince gene mantıklı bu geliyor.
  • quote:

Vergi var, çok fark yaratacağını sanmıyorum mesela GTA'da Advanced Settings'te görüntüye çok etki etmeyen ama Vram'i acayip şişiren ayarları açmaz iseniz devam edersiniz ayrıca total olarak bütün artı eksileri birleştirince gene mantıklı bu geliyor.

Vergi ve kargo ile 3700tl yapıyor..

Kendi adıma , sırf oyun için bir model aramıyorum. Günlük kullanım ve ps4 te pahalı olan veya gamepad ile oynaması zor olan oyunlar söz konusu olduğunda oyun da oynanacak bir alet arıyorum..

Rog kasası birçok özelliğin önünde benim değerlendirmem de..

amazondaki 17.3 değil de 15.6 olsaydı keşke.. Çoktan almıştım..

Kimsenin akılcı bir açıklama getiremediği g550jk ile n551vw nun aynı fiyatta olmasına yorumunuz nedir ?

• arkadaşlar
    http://www.vatanbilgisayar.com/acer-e5-573g-core-i3-5005u-2ghz-4gb-ram-500gb-hdd-156-2gb-w10-notebook.html#genel-bakis
    şunu kardeşime almak istiyorum i5 işlemciyle ne kadar farkı var birde slaytlar için ve nadir olarak video render yapılacak yani hepi topu bu işler için alınacak 5-6 yıl dayanır mı

birde araştırma yaparken şunu gördüm
    https://www.pcdepo.com/asus-x550jx-xx099d-notebook yazmıyor mühendismurat beyden ricam siz, bana yardımcı olur musunuz pc depo güvenilir midir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insanasigi -- 29 Aralık 2015; 15:02:10 >

• Asıl 17.3" olması çok güzel birşey 15.6 gerçekten çekilmeyen ufacık bir ekran.

Attığın laptoplara baktım baya komik fiyatlar.

Bu arada evet 3721 TL yapıyor benim hatam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

Bu kampanyayı Bimeks'te de gördüm. Tüm ürün gruplarında KDV kadar BİPARA hediye diye asmışlardı. Dileyen orda da bakabilir.

NOT : Mersin Kipa AVM Bimeks mağazasında gördüm.

Verilen bipara aynı anda düşmüyor bildiğim kadarıyla, dolayısıyla buradaki kadar iyi bir fiyat çıkmıyor karşımıza. Bir kere cebimizden çıkan para fazla oluyor. Bu sefer biparayı harcamak için saçma sapan şeyler alınıyor, indirim boşa gitmiş oluyor.
    Tabi aynı anda düşüyorsa bipara o Zaman iyi diyebiliriz.

Bu arada bir sürü üründe bırakın %18'i %10 bile indirim yok. Pek çok ürün bu haliyle bile piyasa fiyatının üstünde. Ama iyi modeller var, onlardan faydalanmak gerek. Vatan için konuşuyorum.

• Macbook Pro 15" dahil mi? Yilbasindan sonra almayi dusunuyorum Apple Storeda 7899 mu neydi ama ekran kartli olani istiyorum ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kim ne derse desin..demin vatan beylikduzunden asus n55 i aldim.ve yaklasik 15 dk lik islemim suresince saydim 6 tane daha sattilar.

adamlarin dedigi gectiigimiz gunlerde fiyati 3800 e dustugunde 1 gunde 5 parti bu laptoptan gelmis.bugun daha sayamamislar kacinci parti oldugunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: erenkurban23

Evet tablet ve kucuk ev aletlerine bakma firsatim olmadi ama notebooklarda super indirimler var msi urunlerine baktigimda piyasadaki en iyi fiyatlardan diyebilirim bakmaya deger

http://www.vatanbilgisayar.com

Edit:Fiyatlar indirim uygulanmis halidir ustune bir ek indirim yoktur sepette.
    Edit2: kampanya 29 aralik gece 12de sona eriyor.Bugun son gun

Dostum müşteri hizmetlerini aradım. Yıl başına kadar indirimlerin devam edeceğini söyledi.
    Dilerseniz sizde iletişime geçin. 29.12.2015 , 15:25'te görüştüm

• quote:

Asıl 17.3" olması çok güzel birşey 15.6 gerçekten çekilmeyen ufacık bir ekran.

Attığın laptoplara baktım baya komik fiyatlar.

Bu arada evet 3721 TL yapıyor benim hatam.

Tercih ve kullanıma göre ekran boyutu çok güzel ya da gereksiz büyük olabilir tabiki :)

şimdiki hp dv6 yı alırken (7 sene önce) 15.6 çok büyük çantaya sığmaz diyorlardı

Bence 15.6 optimum bir ekran boyutu..

Neyse, dediğim gibi bütçesi olana da düzgüjn rog model yok piyasada..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.