Şimdi Ara

KAMPANYA SONA ERMISTIR VATANBILGISAYAR TUM NOTEBOOK TABLET VE KUCUK EV ALETLERINDE %18 KDV KADAR INDIRIM (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
7
Favori
13.116
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Death Time

Arkadaşlar şu an Vatandayız 2000 TL’ye kadar f/p ne tavsiye ederseniz. Oyun amaçlı olmayacak.

Al ipad pro keyfine bak yok ben istemem dersen lenovo z5070 1900 kusurdu dun net sitesinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k555ub-core-i5-6200u-23ghz-12gb-ram-1tb-hdd-2gb-156w10-notebook.html

bunu almayı dusunuyorum ofiste kullanmaya nasıl olur arkadaşlar iyimi
  • Arkadaşlar max 2200 tl civarina ne tavsiye edersiniz?

• Asus tp200sa apmayi düşünüyorum. Ne dersiniz? Kullanan var mi 32gb ssd cok sorun olur mu?

• Abi siteye girmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitede dolaşabilen var mı
  • fiyatları düşürüp satış arttırmaya çalışıyorsun bide şu web sitesinin kapasitesini arttırsan da rahat rahat baksak EYY vatan tatatan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technova -- 29 Aralık 2015; 21:28:43 >
  • arkadaşlar araştırmadan almayın birkaç üründe gerçekten indirim var ama bence çoğu ürün için diğer sitelerde daha uygun fırsatlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muchard

Msi gamebooklar ekran kalitesi (renk doygunluk,parlaklık,görüş açısı) bakımından kötü müdür? Acımasız yorumlar vardı asusla karşılaştıran arkadaşlarda.

İlk sayfada ikisinde resmi var inceleyebilirsiniz,msi ekran kalitesinde asusun çok gerisinde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysakay kullanıcısına yanıt
    Msi ile asus n551 i mağaza da yan yana test ettik bugün ikisininde soğutması çok iyiydi,artı olarak msi da daha yeni nesil işlemci olmasına rağmen N551 in gazabına uğradı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seylem -- 29 Aralık 2015; 21:41:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

Merhaba.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-ux305fa-core-m-5y10-20ghz-4gb-ram-256gb-ssd-int-133w81-notebook.html?srt=UP

Fena kaçmış...

Bir tane temiz teşhir bulup aldım. Bakalım nasıl çıkacak.

• Bu vatan bilgisayarin yaptigi sitenin allah belasini versin ya birde teknoloji sitesi olacaklar ya
    Siteye girilmiyor

• Kargoya verildi. Valla pcdepo mağduru olarak vatan bilgisayardan bile pc alırken yüreğimi tuta tuta verdim siparişi. 2 Gün sonra gelir incelemesini yaparım :) Bu fiyata bu ürünü bulmanız imkansız sadece bu kadarını söyleyeyim.
  • oski_58 kullanıcısına yanıt
    Nasıl girdiniz sipariş verdiniz vs vs ?
  • siteye girebılen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seylem

Msi ile asus n551 i mağaza da yan yana test ettik bugün ikisininde soğutması çok iyiydi,artı olarak msi da daha yeni nesil işlemci olmasına rağmen N551 in gazabına uğradı :)

Hocam asusu dediğim gibi kullandım soğutması iyi ancak çok uzun süre yüksek oyun oynayınca ısı klavyeye yayılıyor ki bence almaya kesinlikle engel değil. MSI da sanırım bu olmaz. Benim şu an asusu almama sebebim 1.5 yıl kullanıp sattığım cihazla aynı seriden olduğu için farklı bişe bakayım dedim. Ama msi yı açıkcası kasa kalitesi olarak ben beğenmedim. Abd den Asus rog getirtmeyi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

quote:

Orijinalden alıntı: seylem

Hocam asusu dediğim gibi kullandım soğutması iyi ancak çok uzun süre yüksek oyun oynayınca ısı klavyeye yayılıyor ki bence almaya kesinlikle engel değil. MSI da sanırım bu olmaz. Benim şu an asusu almama sebebim 1.5 yıl kullanıp sattığım cihazla aynı seriden olduğu için farklı bişe bakayım dedim. Ama msi yı açıkcası kasa kalitesi olarak ben beğenmedim. Abd den Asus rog getirtmeyi düşünüyorum.

Aynen öyle asus rog lar baska bir dünya zaten , ve sogutma konusundada rog ların üzerine tanımam.N550 bir alt model ,biz magazada n551 i denedik hafif bir ılıma dısında rahatsız edici bir sıcaklık olmadı.Msı da öyle sogutma gayet iyiydi ,fakat N551 donanımında o kalitede o ses ve ekran kalitesinde satıldıgı fiyat aralıgında alabileceginiz bir msi yok.GE62 ler var , ekran berbattı hiç içime sinmedi ve ssd yoktu o yüzden N551 cok mantıklı bir secim diye düşünüyorum

• seylem kullanıcısına yanıt
    Bana ge72 ye baktım bana kötü gelmedi monstere bakmıştım birde ips değil ondan siyahlar çok siyah değil

Ge 72 i7 6700hq 970m 256ssd 16gbram win10 lu 5870 olmuş sipariş vericez site ilerlemiyor ne zaman düzelir acaba

Soğutması ortlama düzeyde asus rog feci bi makine onun kadar iyi olamaz zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: akbels

Arkadaşlar max 2200 tl civarina ne tavsiye edersiniz?

Bende bakiorm
    Hocam o aralar bulabildinizmi biseyler?

• quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

quote:

Orijinalden alıntı: akbels

Arkadaşlar max 2200 tl civarina ne tavsiye edersiniz?

Bende bakiorm
    Hocam o aralar bulabildinizmi biseyler?

Malesef hocam site açılmıyor ki bakalim.Sağlam bisi bulursam size haber veririm.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.