Şimdi Ara

Kampanya Tarifenin üstüne mi ekleniyor ? (YARDIM LAZIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mevcut bi tarifem var.Güzel bir kampanya gördüm ve ona abone oldum.Bu kampanya tarife üstüne mi ekleniyor kampanya fiyatı 49tl aylık tarife+kampanya mı ödeyeceğim yoksa tarife tamamen kaldırılıp.Her ay bu kampanyayı mı kullanacağım?

• Daha detaylı yazarsan yardım etmemiz daha kolay olur çok kapalı bir soru sormuşsun en basitinden mesela kampanya dediğin nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcutta bir tarifem vardı ve ben memnun değildim GNÇ Süper Paket adında bir kampanya gördüm ve abone oldum.Son fatura kesimine kadar eski tarifemi kullanacağım buraya kadar her şey normal.Fatura kesildikten sonra o tarife iptal olup yerine GNÇ Süper Paket mi gelecek ?

Sitede kampanya ve tarifeler ayrı başlıklar altında ve Mevcutta hala o tarife gözüküyor.Kampanyaya geldiğimde ise yeni aldığım kampanya da mevcut olarak gözüküyor.Tarifem yıllık abonelik ben onu iptal etmez isem bir sonraki faturam Kampanya + Tarife olarak mı gelecek yoksa Kampanyayı kullanmaya başladığımda Tarife otomatik olarak kapanacak mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.