Şimdi Ara

Kamu 150 tarifesine Numara taşımada Yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir kaç sorum olacak.

Geçen sene ağustos ayında turkcell faturalı bir hat aldım. Ama aktif olarak 6 yıldır kullandığım heryöne 150 tarifesinde bir avea hattımda vardı. Planım bir kaç ay sonra direk turkcell hattımı kullanıp aveayı faturasız hatta geçirmekti. Fakat ekim ayında aveadan bir telefon geldi ve 19 lira olan sabit ücreti %25 indirimli ve 1 yıl tahahütlü olarak 15 liraya teklif ettiler bende kabul ettim bu yüzden turkcell i hiç kullanmadım ve 3 ayda bir fatura geldi. Şimdi turkcell i kullanmak istiyorum artık ekim ayında avea nın tahahütü bitiyor. Benim merak ettiğim turkcellde kamu150 tarifesie geçmek istiyorum.

1- Bunun için bu aralar numaramı ilk başta vodafone taşıyıp sonra tekrar turkcell taşısam kamu150 tarifesine taşıyabilir miyim?

2- Turkcell de toplamda 4 adet fatura ödedim bu faturalar içinde hattın ilk açılış vergisi olan 31.78 liralık tüm vergileri ödemişmiyimdir. Daha doğrusu hattımı taşıdığımda son olarak turkcell bana kaç lira fatura keser.

Yorumlarınızı bekliyoruım. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaCKiNaC -- 31 Ağustos 2010; 12:46:51 >

• 2 Eylül 2010 gününde o tarife sona eriyor, yetişebilmeniz bence pek mümkün gözükmüyor... Ayrıce Turkcell'deki konuşma dışındaki diğer fiyatlar da bütçenize uymayabilir... Turkcell'de ucuz bir şey bulamazsınız...

Avea'da kalıp Ekim ayında yeniden 12 ay %25 indirimli yapmayı deneseniz olmuyor mu? Ayrıca Vodafone'da da ucuz tarifeler var...

Vodafone 150 dakika her yöne 15 lira,
    Vodafone Kamu 150 dakika her yöne, 850 dakika Vodafone içi 20 lira,
    Vodafone Kamu 500 dakika her yöne, 500 dakika Vodafone içi 30 lira,
    Vodafone Kamu 1000 dakika her yöne 40 lira,

Yine Avea'da taraftar tarifeleri var...
  • Kamu 150 degisti. Eylul'den itibaren 150 dk 19TL oluyor, ama 100dk Turkcell ici ekleniyor.
  • MaCKiNaC ;

1-son kayıt 2 eylül , artık çok geç.
    2-vergiler 12 taksitte ödeniyor.hattınızı taşımadan önce oim'den hat kapama bölümünü kontrol ediniz - mh'ye sorunuz.
  • MaCKiNaC

Ekim ayından sonra 15-20 lirayı geçmeyen bir tarifede kalıp bekleyin, zaten forumda kampanyalar inceleniyor, tartışılıyor, bir iki ay içinde iyi tarifeler yine denk gelir...

Bence bu rekabet varken biten hiç bir şey yok, hatta siz ümidi kesmişsiniz ama Avea bile benzer bir kampanya ile sizi elinde tutmak isteyecektir.

Acele etmeyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: levodafon

2 Eylül 2010 gününde o tarife sona eriyor, yetişebilmeniz bence pek mümkün gözükmüyor... Ayrıce Turkcell'deki konuşma dışındaki diğer fiyatlar da bütçenize uymayabilir... Turkcell'de ucuz bir şey bulamazsınız...

Avea'da kalıp Ekim ayında yeniden 12 ay %25 indirimli yapmayı deneseniz olmuyor mu? Ayrıca Vodafone'da da ucuz tarifeler var...

Vodafone 150 dakika her yöne 15 lira,
    Vodafone Kamu 150 dakika her yöne, 850 dakika Vodafone içi 20 lira,
    Vodafone Kamu 500 dakika her yöne, 500 dakika Vodafone içi 30 lira,
    Vodafone Kamu 1000 dakika her yöne 40 lira,

Yine Avea'da taraftar tarifeleri var...

Herkese verdiği cevaplar için teşekkür ederim. Bende bu yazı yazdıktan sonra gördüm tarifenin kapandığını. Ama olsun bende yukarıdaki tarifelerden birini seçeceğim yada turkcellden yeni bir tarife bekleyeceğim. Avea numaramı faturasız hattageçirmekte kararlıyım çünkü turkcell 532 hat onu kullanmak istiyorum.. kalın sağlıcakla arkadaşlar..

• bildiğim kadarıyla 2 eylülde kamu 150 abone alımına kapatılacak aynı gün kamu 150her yöne +100 trkcll tarifesi açılacak büyük ihtimal tarife ismi degişecegi için 2 eylülde abone alımına kapatılacaktır.
    şurada kaldı 50 saat 50 saat sonra herşey belli olur
  • ben turkcellden vodafon 200 dk 20 tl ye geçtim + 3 ay boyun ca 200 dk. hediye veriyorlar. bir kaç ay kullandıktan sonra tekrar turkcell in kamu 150 tarifesine geçecektim ama balkalım o zamana yeni tarife olarak ne çıkacakolmadı vodafonda kalırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanemmi

ben turkcellden vodafon 200 dk 20 tl ye geçtim + 3 ay boyun ca 200 dk. hediye veriyorlar. bir kaç ay kullandıktan sonra tekrar turkcell in kamu 150 tarifesine geçecektim ama balkalım o zamana yeni tarife olarak ne çıkacakolmadı vodafonda kalırım.

Bende senin gibi yapacağım eylül sonu 200 dk 20 lira tarifesine geçeceğim. (12 tahahüttülü avea başıma bela oldu bir daha hayatta tahahüt vermem) Sonra tekrar turkcell kamu 150 tarifesi gibi birşeyler yaparsa ona geçerim yoksa vodafone devam hiç umurumda değil walla turkcell. Adam gibi bir tarifesi vardı onuda iptal ediyor. Kessin bakalım bindiği dalı..
  • evet arkadaşlar aynen yazdıgım gibi olacak.

işte detayları

BizBize Kamu Her Yöne 150 dakika paketindeki değişiklikler hangi tarihte olacak?
    Pakete müşteri alımını 02.09.2010 tarihinde kapatılacak.
    İlk olarak 10.09.2010 tarihindeki fatura kesiminden sonra paket ücreti 19 TL olacak ve 100 dakika Turkcell görüşmesi pakete eklenecektir. (19 TL’lik ücreti 10.10.2010 tarihlerindeki faturalarında görecekler) Daha sonra da 20.09.2010 ve 25.09.2010 tarihindeki fatura kesimindeki müşterilerimizin paketlerinde değişiklikler yapılacaktır.

Bu paket müşteri alımına kapatılınca yerine yeni bir teklif gelecek mi?
    Evet, yeni bir teklifimizi sunuyor olacağız. 02.09.2010 tarihinde, numarasını Turkcell’e taşıyan abonelerimiz için Haydi Gel Mini paketi lanse edilecektir. Paket ücreti KDV ÖİV 19 TL olan paket Her Yöne 150 dakika + Turkcell’lilerle 100 dakika toplam 250 dakika içerecektir. Bu paketimizle ilgili detaylı bilgi önümüzdeki günlerde paylaşılacaktır

bunların yanına heryöne120dk yada trkcll180dk cayma bedelli, alınca bide haftada iki günü ilave edince bence çok uygun gerçi forumdaki çogu tecrübeli arkadaşlar zaten tüm aantajları kullanıyorlar :R

• quote:

Orijinalden alıntı: arLe

Evet, yeni bir teklifimizi sunuyor olacağız. 02.09.2010 tarihinde, numarasını Turkcell’e taşıyan abonelerimiz için Haydi Gel Mini paketi lanse edilecektir. Paket ücreti KDV ÖİV 19 TL olan paket Her Yöne 150 dakika + Turkcell’lilerle 100 dakika toplam 250 dakika içerecektir. Bu paketimizle ilgili detaylı bilgi önümüzdeki günlerde paylaşılacaktır

Bilgi için teşekkür ederim. İnşallah böyle bir tarife olur. Şimdi benim turkcell hattım tarife saniyede ben öyleyse hafta sonu hattımı vodafone faturasıza taşısam. Sonra ne kadar zamanda bu tarifeye geçmek için başvurabilirim? Birde vodafone ye taşıyıp sonra tekrar turkcelle taşırsam bu tarifeden yararlanabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: MaCKiNaC

quote:

Bilgi için teşekkür ederim. İnşallah böyle bir tarife olur. Şimdi benim turkcell hattım tarife saniyede ben öyleyse hafta sonu hattımı vodafone faturasıza taşısam. Sonra ne kadar zamanda bu tarifeye geçmek için başvurabilirim? Birde vodafone ye taşıyıp sonra tekrar turkcelle taşırsam bu tarifeden yararlanabilir miyim?

Ben turkcelliyim beni bu tarifeye almadılar bende geçen cuma günü vodafone gittim cep 200 terifesine geçtim bir kaç ay sonra tekrar turkcellin bu tarifesine geçicem ama tekrar numara taşıma süresi ne kadar bilmiyorum. Bilen varsa cep lütfen.

• Aynı operatörden gidip gelenler yeniden gelişlerinde yararlanabiliyor mu? Aynı yıl içinde olmuyor diiye okudum yanılmıyorsam... Operatör bayiileri bu şartları iyi bilirler, onlara sormakta ve ondan sonra yararlanılabilecekse geçmekte yarar var... Boşu boşuna da operatör değiştirmeyin zarar olur yoksa... Bu sefer öbüründe kazandığınız hakkı da kaybettiğinizle kalırsınız sonra... Önceden iyi araştırın derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanemmi

quote:

Orijinalden alıntı: MaCKiNaC

quote:

Ben turkcelliyim beni bu tarifeye almadılar bende geçen cuma günü vodafone gittim cep 200 terifesine geçtim bir kaç ay sonra tekrar turkcellin bu tarifesine geçicem ama tekrar numara taşıma süresi ne kadar bilmiyorum. Bilen varsa cep lütfen.

rica ederim hattınız vodafon açıldıgı gün tekrar turkcelle bu tarife başvurusu yapabilirsiniz tahmini süre hattınız başvurunuzdan 3 gün sonra turkcell taşınır...

evet mevcut turkcelliler malesef faydalanamıyorlar illaki diger operatöre git gel yapmak gerekiyor....

ben 3 hattı taşıdım 1 yıl bekleme zorunlulugu ile karşılaştırmadım ama tabiki sizinde bir bildiginiz vardır sorup araştırmaka duruma göre hareket etmekte fayda var ben bildigim kadarıyla olanı aktarıyorum ama tarife isim degişerek devam edecek zaten yarın herşey belli olur
    saygılar sevgiler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.