Şimdi Ara

Kamu bankalarından konut kredilerinde 0.99 yapılandırma (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
699
Cevap
49
Favori
109.285
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi Halkbank ile görüştüm; 1,10 faiz oranı ile aldığım, 15 ay kalan 35000 TL civarındaki borcumu, yapılandırdığım taktirde hiç faydası olmayacağını belirttiler. Anapara üzerinden %1 kesinti, hayat sigortası, dask ve 3 otomatik ödeme talimatı istiyorlar. Hayat sigortası ve kesinti en az 1000 Tl tutar zaten. Gerek görmüyorum.
  • heisenberg____ H kullanıcısına yanıt
    Değmez olurmu 500tl bile farketse iyidir. Siz o çalışana farkın yarısını bana verin cebinizden deyin bakalım ne diycek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halkbank ile görüştün eflasyon endeksli konut kredileri suan kapsam dışı ama merkeze yazdık zirrat aynı krediyi 0,99'dan yapılandırmış dönüş oldugunda bilgilendirceğiz deyip sepetlediler :(
  • Adamlara borcunu ödüyorsun. Ceza kesiyorlar o da güzel

• Cem_16 kullanıcısına yanıt
    Şubeye sorduğumda henüz bşey yok. İnternet vs. Haber takip edin dendi. Katılım olunca kümesteki kaz gibi görünüyor sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: nazım55

Şimdi Halkbank ile görüştüm; 1,10 faiz oranı ile aldığım, 15 ay kalan 35000 TL civarındaki borcumu, yapılandırdığım taktirde hiç faydası olmayacağını belirttiler. Anapara üzerinden %1 kesinti, hayat sigortası, dask ve 3 otomatik ödeme talimatı istiyorlar. Hayat sigortası ve kesinti en az 1000 Tl tutar zaten. Gerek görmüyorum.
    Merhaba 0,99 faize yakın faiz oranlı kredilerde ,

vade düşme şansınız var ise yani ödediğiniz taksitleri arttırma şansınız var ise totalde ödediğiniz faizden kar elde edebilir siniz.

vadeyi dürme şansınız var ise yapılandırma yaparak ödeyeceğiniz faizi düşürebilir siniz.
  • Cezdim34 C kullanıcısına yanıt
    katılım bankalarında icazet anlamında sıkıntı olacağından yeniden yapılandırma yapmazlar. Bırakın faiz düşüklüğüne karşı yapılan yapılandırmayı, kullandığınız finansmana sonradan vade değişikliği bile isteseniz yapmazlar muhtemelen. Borç transferine bakmanız gerekir.
  • bir yiğit de çıkıp demiyorki özel bankalardan kredi çekenler şöyle yapabilir yada yapamaz.Herkes mi kamu bankalarından çekti 😥 Yok mu bir babayiğit özel bankalardan yüksek oranda kredi kullanan kardeşlerine bilgi verecek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

Ziraatte %1 ceza olduğunu vadeye dokunmadan sadece faizi azaltacağını söyledi. Acaba ilerleyen haftalarda vadeye dokundururlar mı?
    İsterlerse yapıyorlarmış hocam burada da vade kısaltanlar var. Bana da dün vade kısaltamayız dediler ama bugün tekrar gideceğim.
  • Arkadaslar 1.13 den konut kredisi kullanmistim 60 ay. 18 ay ödedim kalan taksit 42.
    Kredime 60 bin tl kadar ara odeme yapmak istiyorum.
    Ara odemeyi krediyi 0.99 dan yapilandirdiktan sonrami yapmaliyim yoksa yapilandirmadan öncemi yapmaliyim.
    Yapilandirma yaparken vadeyi dusurecem.

• Ascomba kullanıcısına yanıt
    Bilen varmı

• bak bunun da maliyetini yine bize ödetecekler. bana kızma, ülke yönetemeyenlere kız.

T24
    Ziraat Bankası ve Halkbank, görev zararı açıkladı
    https://t24.com.tr/haber/ziraat-bankasi-ve-halkbank-gorev-zarari-acikladi,806739

• gepe kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Teşekkürler

• Bugun gittim yaptirdim toplam 180bin icin yapilandirma yaptirdim 48 ay vadeli yuzde 2 ceza birde 650 tl yapilandirma masrafi altinda bir masraf aldilar. Elimi verdim kolum kaldi. 200 bin cekmistim 1.28 den bayagi fark etti ceza ve masraf olmasaydi daha iyiydi de neyse. Vakifbank kiyamet gibi kalabalikdi. Herkes yapilandirmaya gelmis ama sabah 9.07 de girdim bankaya onumde 55 kisi var saka gini 11.40 da bankadan ciktim

• Halkbankasından yapabilen var Mı yapılandırmayı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • outworks kullanıcısına yanıt
    Bana halâ haber gelecek...

• bu zarar halk a verdiği ucuz kredi zararları değil,,,, yandaş ağa babalara verilen paralar

garanti bankası müşteri temsilcisi nın bana söylediği

ben sana 1.21 den kredi vereceğim, devlet bankası 0.99 dan verecek ve sana satacağı yan ürün ve paketler ile, senin cebinden bu iş için aynı para çıkacak,, 100 bin krediye 8000 masraf ödeyince vakıfbank tan durum aynen öyle oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: caca40

Bugun gittim yaptirdim toplam 180bin icin yapilandirma yaptirdim 48 ay vadeli yuzde 2 ceza birde 650 tl yapilandirma masrafi altinda bir masraf aldilar. Elimi verdim kolum kaldi. 200 bin cekmistim 1.28 den bayagi fark etti ceza ve masraf olmasaydi daha iyiydi de neyse. Vakifbank kiyamet gibi kalabalikdi. Herkes yapilandirmaya gelmis ama sabah 9.07 de girdim bankaya onumde 55 kisi var saka gini 11.40 da bankadan ciktim
    her geçen gün yeni masraf çıkarıyorlar :) tam çakal esnafa döndürdüler işi yaw
  • gepe kullanıcısına yanıt
    Görüstügümüz banka katılım bankalarına geriye dönük uygulama yapılmaz dedi postaladı
  • Arkadaşlar az önce halkasından gittim.Sordum 3 yıla kadar %1 sonrası %2 diyor herkes dedim.kadın içeriği tam bilmiyoruz ama öle birşey yok yasal gelen yazıda sadece %1 yazıyor yıl bazında yazmıyor dedi.Alanlarda varsa ileride sistem tam oturunca geri verirler dedi.Haberniz olsun gittiğiniz bankada yüzde 2 derlerse yazıyı göstermesini isteyin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.