Şimdi Ara

Kamu bankalarından konut kredilerinde 0.99 yapılandırma (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
699
Cevap
49
Favori
109.308
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yapılandırma hesabı yapan Siteler var oradan inceleye bilirsiniz

www.kredya.com
    Kredi Hesaplama, Karşılaştırma, Yapılandırma | Kredya
    https://www.kredya.com/bankalar/yapilandirma-hesaplama/konut-kredisi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • outworks kullanıcısına yanıt
    Ben 90 aylık kredi çekmiştim 7 ay ödedim 83 ay kalmıştı. Aylık ödememi 550 TL artırıp 54 aya düşürdüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

Ben 90 aylık kredi çekmiştim 7 ay ödedim 83 ay kalmıştı. Aylık ödememi 550 TL artırıp 54 aya düşürdüm.
    Ziraate mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakgez

Biz bugün yapılandırdık bes de isteyen olmadı fatura talimatıda. %1 erken ödeme ücreti ve bu ayın taksidini ödeyip 10 dk da işlemi bitirdik.
    Hangi banka?

• atakninja A kullanıcısına yanıt
    Benim ki ziraat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakgez -- 2 Ekim 2019; 20:35:19 >
  • yusufmet Y kullanıcısına yanıt
    Ziraat hocam

• atakninja A kullanıcısına yanıt
    Halkbank

• Halkbank dan aranan var mı ya da kredisi yapılandırılan hala bekliyoruz

• Ziraatte vade kısaltan olursa haber ederse memnun olurum.Bes işi bizim şubedeki arkadaşın uyanıklığı anlaşıldı.
  • yarın ziraate gidip yapılandıracağım 1,13 den çekmiştik 120 ay 98 ay kalmış onu 70 aya indireceğim. benim merak ettiğim bu %1 cezayı direkt nakit istiyorlar mı ? önümüzde ki ayın borcuna mı yansıtıyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

yarın ziraate gidip yapılandıracağım 1,13 den çekmiştik 120 ay 98 ay kalmış onu 70 aya indireceğim. benim merak ettiğim bu %1 cezayı direkt nakit istiyorlar mı ? önümüzde ki ayın borcuna mı yansıtıyorlar ?
    Vadeyi kısaltamyız dedi bizimki ziraatte.Bide bes mecbur dedi.Yarına sizden haber bekliyor olacağım.Vade kısalır inşallah.
  • Ayrıca cezayı anında istiyor.Ayın 15i olan ödememide nakit istedi benden.Onu ödemezsem işleme başlıyamayacağını söyledi.
  • esoturko E kullanıcısına yanıt
    Pazartesi hocam

• bankadan haber bekleyip yaptırmayan arkadaşlar özellikle Halkbank'tan bekleyenler , Erken kapatma cezası ile ilgili bir bilgi aldıklarında paylaşabilir mi !!

Aslında aklıma thh ye başvuru yapsam mı diye geçmiyor değil ama biraz beklemekte fayda var .
  • Bende halkbank ı bekliyorum haftaya dediler genel merkezden talepler hakkında bilgi bekliyorlarmis

• Halkbaka 3 tane otomatik ödeme talimatı vermeden yapılandıran var mı

• Haber geldi imza için bekliyorlar halkbanktan
    %1 erken kapama cezası
    %1 yapılandırma ücreti alıyorlar
    Yapılandırma ücreti yasal değil
    Sonradan itiraz ile alabiliyormuşuz

• Arkadaşlar vakıfbanktan yapılandıran var mı? Bugün şube ile görüştüm 80 ay vadeli çektim, 60 ay vadem kaldı. Yapılandırma cezası %2 olarak uygulanıyor dedi. Bazı arkadaşlar %1 ile yapmışlar. Neye göre bu ceza kesiliyor? %1 mi ceza ödeyeceğiz %2 'mi?
  • arkadaşlar yapılandırma sadece bu üç bankadan kredi çekenlere mi geçerli ?
    "ağustos ayında gerçekleştirilen bu indirimden önce Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’tan konut kredisi kullanmış ve mevcut kredi bakiyesi 500 bin liranın altında olan müşterilere, talep etmeleri halinde kredilerinin aylık yüzde 0,99 faiz oranıyla yenileme imkanı sağlanacağı aktarılarak,"

cevabı buldum teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulent35220 -- 3 Ekim 2019; 10:48:1 >
  • Arkadaşlar Ziraat banktaki temsilcim ile şimdi görüştüm.
    Ben 1,03 ten çekmiştim. Vadeyi kısaltınca avantajlı oluyordu. Ama ziraat'in ekranı şu şekildeymiş.
    ->Yapılandırma yaptığında sadece faiz oranını değiştiyor. Vadeyi sistem değiştirtmiyormuş. Yani kaç ay kaldıysa o ayların ödeme miktarlarını azaltıyormuş. Bu işlem için %1 ceza alıyor.
    -> Ara ödeme yaparsanızda ilk çektiğiniz faiz oranından yapılandırıyor ama vade sayısını burada değiştirebiliyorsunuz. Bu işlem içinde %1 ceza alıyor.
    -> Yani hem faiz oranı değişsin hemde vadem düşsün istiyorsanız hem ara ödeme yapmanız hemde yapılandırma yapmanız lazım. Bu işlem için %1+%1 ceza alıyorlar.
    Bu arada BES, Otomatik ödeme vb. ek şeyler tamamen şubenizin iş güzarlığı bu gibi herhangi bir işlemden bahsetmediler.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.