Şimdi Ara

KAMU DENETÇİLİĞİ KURUMU (OMBUDSMANLIK) NEDİR NASIL BAŞVURULUR? (İNTERNET VE GSM PROBLEMLERİ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
15
Favori
22.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendim için taslak oluşturması amacıyla acaba kişisel bilgilerinizi gizleyerek şikayet metnini gönderebilir misiniz ? Siz nasıl bir şikayet metni oluşturmuştunuz ben de ona göre bir yol izlemek isterim

• fiberisteyipbaşarısızolanadam F kullanıcısına yanıt
    KAMU DENETÇİLİĞİ KURUMU (OMBUDSMANLIK) NEDİR NASIL BAŞVURULUR? (İNTERNET VE GSM PROBLEMLERİ)
  • miskindvd kullanıcısına yanıt

Teşekkürler dostum, umarım sonuç senin için olumlu olur. BTK üzerinden Türk telekoma şikayet oluşturacağım bu sefer bakalım belki öyle yaparsam başarı sağlarım. Detaylı bir metin oluşturmuştum vodafone için fakat hiç yönlendirme bile yapmadı BTK , özellikle uğraştırmayı çok seviyorlar. Normal şartlar altında müşterinin İSS ye talebinin akabinde bile işlemlerin yapılması gerekirken gerekli altyapı maliyetleri bahene olarak sunularak yaşadığın semte , şehre , binaya göre değer görüyorsun cidden yazık.

Ben BTK üzerinden yüzlerce kez oluşturdum da neye yaradı ki :(

Estağfurullah rica ederim. Bu gibi süreçlerde en önemli şey sabretmektir. Tüm süreçlerinizde kafanıza takılan şeyler olduğunda buradan yazın, her zaman yardımcı olurum hiç sorun değil. KAMU DENETÇİLİĞİ KURUMU (OMBUDSMANLIK) NEDİR NASIL BAŞVURULUR? (İNTERNET VE GSM PROBLEMLERİ) 

• İşlemin incelenmesi ve sonuçlanması ortalama ne kadar sürüyor? 1.5 ay oldu ama hiç hareket yok KAMU DENETÇİLİĞİ KURUMU (OMBUDSMANLIK) NEDİR NASIL BAŞVURULUR? (İNTERNET VE GSM PROBLEMLERİ) 

• Ben buraya basvurdum ve gecen hafta cevap geldi.Uc dort sayfalik bir cevap verdiler.Sonuc olarak kurumlarinin gorev alanina girmedigini fakat sikayetimin incelenmesini kararini telekoma bildireceklerini belirttiler.

Bugun binadan sesler geldi.Kapiyi actim makaralara sarili kablolar.Abi fiber getiriyoruz dediler.Basardik sonunda dedim cocuk bakakaldi 😄
    Bu konu olmasa sittin sene gelmezdi o internet.Cimer,acikkapi artik oradan cevap vermeye tenezzul etmiyorlardi.Telekom mudurlugune kendim defalarca gittim ama hepsi bosunaydi.

@XpressMusic34 hocam sana cok tesekkur ederim.Emegin cok oldu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kişisel tecrübem ile söyleyeyim, altı aya kadar buluyor hocam yanıt vermeleri.

• Semsam S kullanıcısına yanıt

Estağfurullah hocam. Binanıza çekilen fiber kabloların, kutunun fotoğrafını çekip buraya eklerseniz çok mutlu edersiniz :)

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Hocam daha kutumuz gelmedi ama bir aya kadar gelir diye soylediler.Bakalim ne kadar zamanda gelir gorecegiz:) Ama kablolari gostereyim 😀

KAMU DENETÇİLİĞİ KURUMU (OMBUDSMANLIK) NEDİR NASIL BAŞVURULUR? (İNTERNET VE GSM PROBLEMLERİ)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Semsam S kullanıcısına yanıt

Harika hocam. Allah ağız tadı ile kullanmayı nasip etsin. Kutusu da en kısa sürede gelir inşallah. KAMU DENETÇİLİĞİ KURUMU (OMBUDSMANLIK) NEDİR NASIL BAŞVURULUR? (İNTERNET VE GSM PROBLEMLERİ) 

• Arkadaşlar merhaba

Bende başvuru yapmak için uğraşıyorum ancak bir türlü telefon numarası güncelleme olmuyor.

Yani onay sms geliyor giriyorum sonra tekrar numara girmemi istiyor aynı durumu yaşayan oldu mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt

Telefon: (312) 465 22 00

Buradan destek alın hocam hallederler umarım en kısa sürede.

Hocam Merhabalar

Teşekkürler. Başka numara girdim oldu. Kurum olarak Türk Telekom yazdım ama doğru mu kaç gün içerisinde dönüş oluyor?

KDK yanıt süresi en fazla 180 gündür. Muhatap olarak Turk Telekom yazmanız da olur ama BTK yazsanız da olurdu hocam. Sorun yok yani. KAMU DENETÇİLİĞİ KURUMU (OMBUDSMANLIK) NEDİR NASIL BAŞVURULUR? (İNTERNET VE GSM PROBLEMLERİ) 

Hocam

Bunda eve kağıt falan geliyor diyorlar ama ücret ceza falan çıkmaz dimi en kötü olumsuz yanıt verirler herhalde?

Köye vdsl talep ettim pek umudum yok ama :)

Açık kapı üzerinden 350 bin TL minimum denmişti o cevabı da ekledim :)

KDK herhangi bir ücret talep etmiyor başvurular için.

Evet, eve kağıt geliyor olumlu veya olumsuz.

İnşallah hallolur hocam en kısa sürede. Yatırım programı içine alınırsa kolayca hallolur. KAMU DENETÇİLİĞİ KURUMU (OMBUDSMANLIK) NEDİR NASIL BAŞVURULUR? (İNTERNET VE GSM PROBLEMLERİ) 

Yok ya bizim bölgenin tipler çok kasıntı 16 mps bile kimleri kimleri araya sokup getirttim :) benimkisi laf olsun torba dolsun icabı :)

Gelirse çok mutlu olurum orası ayrı :)

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.