Şimdi Ara

KAMU DENETÇİLİĞİ KURUMU (OMBUDSMANLIK) NEDİR NASIL BAŞVURULUR? (İNTERNET VE GSM PROBLEMLERİ) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
15
Favori
22.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kurumsal aboneliğin yapıldığı işyerinde başka bir ortak durumu yoksa, veya sadece LTD ŞTİ ise ve şahıs şirketi ise, söz konusu işyerinin elektrik,su,doğalgaz,internet,cep telefonu gibi aboneliklerin iptalinde herhangi bir ücret söz konusu olamaz. Ancak işyerinin ortakları varsa bu durumda ücret talep ediyorlar diye biliyorum ama ortak varsa ona devredilir aslında iptal yerine.

Sizden istenen ücretin kanundaki yerini sorun veya sitede bir duyurusu vs eklenmişse oradan detaylıca inceleyip ona göre yorum yapmak daha doğru olur.

https://www.turkiye.gov.tr/turk-telekom-abonelik-fesih-basvurusu

İlgili abonelik burada gözüküyor mu babanızın tc ni ile baktığınızda? (Vefatta e devlet açılıyor mu emin değilim, eskiden belirli bir süre açılıyordu)

Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

hayırlısı bakalım inşAllah tüm mahalleye fiber döşerler tahminim havai döşerler

• rocky_balbao kullanıcısına yanıt

Fiber olsun da havaisi yeraltısı aramayın hocam :)

ben telekoma 100 mbit 130 tl ödüyom bu paket devammı edecek yoksa hizmeti iptalmi ediyorlar

ADSL/VDSL den FTTH ye geçişlerde aynı paket devam ediyor veya yeni paket seçebilirsiniz.

iyiymiş extra modem parası ödeyeceğiz sanırım

ADSL/VDSL den FTTH ye geçenlerden cihaz kira bedelleri alınmıyordu ama devam edip etmediği konusunda bilgim yok.

tamam bilgilendirme için teşekkür ederim KAMU DENETÇİLİĞİ KURUMU (OMBUDSMANLIK) NEDİR NASIL BAŞVURULUR? (İNTERNET VE GSM PROBLEMLERİ) 

Tamam hocam çok teşekkür ederim bilgilendirici mesajların için

Cevabınız için teşekkürler. Vefattan sonra 5 gün kadar açık kaldı e devlet. Ancak hiç aklımıza gelmedi bakmak. Telekomu sonra hallederiz demiştik. Babamın kıraathanesi vardı. Orda kullanmak için açtırmıştı. Ortak vs. hiç birşey yoktu. İnternetin ne hızını ne de hesap numarasını biliyorduk.

• @rocky_balbao @SupervisorFatih

Rica ederim arkadaşlar.

@mrkzk

Anladım hocam, yine halledersiniz endişe etmeyin. Önceki mesajımda bahsettiğim adımları deneyin hocam. Bir de ek olarak babanızın bilgilerini yazarak, durumu detaylıca anlatarak şuraya da yazmanızı tavsiye ederim özel mesajdan.

https://twitter.com/ttdestek

Onlar da araştırıp size bilgi verebilirler.

Teşekkürler.

• mrkzk M kullanıcısına yanıt

Rica ederim bir sorun olursa yazabilirsiniz.

• 04/01/2023 tarihinde başvurum Dosya İnceleme yazısı var aradım uzman incelemesi 6 ay sürebilir dediler

• HAKANIM1987 kullanıcısına yanıt

Evet hocam, sitesinde de yazdığı gibi başvuruları değerlendirmek üzere 180 gün süreleri var.

• ben 30 gün zennediyordum :)

• HAKANIM1987 kullanıcısına yanıt

Yok hocam, keşke 30 gün olsa :) Genelde 180 günü bulmuyor ama içiniz rahat olsun.

Hocam Merhabalar

KDK başvuruma böyle bir cevap geldi. Sanırım bizlik bir durum yok deyip geçiyorlar değil mi bir de siz bakar mısınız rica etsem? KAMU DENETÇİLİĞİ KURUMU (OMBUDSMANLIK) NEDİR NASIL BAŞVURULUR? (İNTERNET VE GSM PROBLEMLERİ) KAMU DENETÇİLİĞİ KURUMU (OMBUDSMANLIK) NEDİR NASIL BAŞVURULUR? (İNTERNET VE GSM PROBLEMLERİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin Bilgin -- 17 Şubat 2023; 2:40:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam Merhabalar

İncelenemezlik kararı vermişler daha önce 300 bin TL istiyorlar diye söylemiştim bunu da başvuru da belirttim. Kurumumuzun özel bir kuruma talimat verme yetkisi yok deniyor :(

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

2 gün önce aradığım temsilci alınmıyor demişti bana da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.