< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
KAMU DENETÇİLİĞİ KURUMU (OMBUDSMANLIK) NEDİR NASIL BAŞVURULUR? (İNTERNET VE GSM PROBLEMLERİ) (15. sayfa)
-
-
Yazın hocam bana hiç mahsuru yok, elimizden geldiğince yardımcı olma gayreti içerisindeyiz.
-
Anlayan arkadaşlar cevap geldi çok anlayamadım
Not resmı ters eklemış lutfen altan uste okuyun
-
Merhaba.
Bu konuda özellikle vurguladığımız gibi, başvuruya konu idare kısmına Türk Telekom yazmayınız hocam. Karar örneğinde de görüldüğü üzere, "tarafı idare olmayan konularda kamu denetçiliğinin bir yetkisi bulunmamaktadır" Başvuru konusu idare kısmına Bilgi Teknolojileri Kurumu olmalı.
Sizin durumunuzda, özel durumunuz göz önüne alındığında BTK nın özel durumunuza yönelik olarak ve bu durumu göz önünde bulundurarak Türk Telekom ile görüşmeler yapmasını ve sorunun giderilmesini talep etmeniz daha iyi olabilirdi. Yani BTK ya bu yönde yapılmış bir başvuru ve alınan yanıt sonrası KDK ya başvuru yapılabilirdi. Yani burada söz konusu taraf idare olduğu için, Kamu Denetçiliği Kurumu gönderme kararı vererek konuyu BTK nın çözmesini tavsiye edebilirdi.
Ancak üzülmeyin! Kamu denetçiliği Kurumu yetkilileri sizin özel durumunuzu göz önünde bulundurarak dosyanızı değerlendirmesi için Türk Telekom a iletmiş. Bu pozitif bir gelişmedir elbette ki.
Telekom da her ne kadar devlet payı olsa da özel bir şirkettir ve bu sebeple Kamu Denetçiliği Kurumu, Telekom un iç işleyişine karışamaz (Herhangi bir kanuna veya düzenlemeye aykırı hareket etmesi durumunda ilgili bakanlık veya başkanlıklar görevlidir ve oralara başvuru sonrası durum düzeltimez ise ilgili kurum KDK ya bildirilebilir)
Yine de üzülmeyin ki, KDK bir istisna uygulayarak dosyanızı Telekom a iletmiş gözüküyor. Bu durumda sizin bu kararın bir örneği ile ;
https://www.linkedin.com/in/umit-onal?originalSubdomain=tr
Adresine mesaj yoluyla ulaşırsanız Ümit beyin özel durumunuzu göz önünde bulundurarak yardımcı olacağına inanıyorum.
Ek not: Kararın Telekom a ulaşması zaman alabilir. Karar Telekom a ulaştığında ilgili müdürlüğe bilgi verilecektir ve tarafınıza da dönüş yapılacaktır.
-
2 yıl oldu basvurmadıgım yazmadıgım yer göruşmedıgım kımse kalmadı.
telekom il mudurunu aradım ben talep proje oluşturuyorum red edılıyor dıyor.
ümit önal yusuf kılıç ıkısınede yazdım
-
KDK sonrası umarım hallolur hocam.
-
-
size kaç ayda cevap gelmişti hocam ,hatırlıyor musunuz? Benim de CEO ya attığım mailden sonra proje çizdirildiği söylendi 2 hafta önce. KDK başvurumu da Şubat başı yapmıştım, bekliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Proje onay süresiyle ilgili bir şey denildi mi?
hayır, benim konuştuğum kişi de destek ekibinden olduğundan bir süre veremedi.
👍
Merhaba, hayırlı olsun.
-
Paylaştığınız adres için internet talebinizi değerlendirdik. İlgili adreste Fiber internet altyapımız henüz bulunmuyor ancak siz değerli müşterimizin kaliteli ve hızlı internet hizmetinden faydalanabilmesi için Fiber altyapı çalışmalarına başladık. Öngörülemeyen nedenlerden dolayı çalışmamızın tamamlanmasında gecikme yaşanabileceğini de hatırlatmak isteriz
cevabı geldi
-
CEO Mail adresi nedir?
-
https://www.linkedin.com/in/umit-onal?originalSubdomain=tr
-
bi gelecek diyor bi gelmeyecek diyor bunlarda
-
Hayırlısı hocam cümlemizin hakkında.
-
Arkadaşlar Kamu denetçiliği de bir işe yaramıyor söyleyeyim kısaca firmalar özel şirket canları isterse getirir altyapı diyorlar, haberiniz olsun.
-
Bu şekilde yazarak 15 sayfalık bir konuyu boş bir konuymuş gibi göstermenize gerek yok. Eski sayfaları incelerseniz, kamu denetçiliği aracılığı ile internete kavuşan ne kadar çok insan olduğunu okuyabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X