Ne kadar güzel hocam maşallah, Allah tamamına erdirsin güle güle kullanın inşallah. Bizim de bir katkımız oldu ise ne mutlu. |
KAMU DENETÇİLİĞİ KURUMU (OMBUDSMANLIK) NEDİR NASIL BAŞVURULUR? (İNTERNET VE GSM PROBLEMLERİ) (17. sayfa)
-
-
Merhaba hocam, özetle başvurunuza konu adresi BTK, Turk telekom a sormuş ve o bölgeyi 2023 yılı içerisinde FTTH olacak şekilde yapmayı planlıyoruz demişler. Bu yanıt ile bağlı olduğunuz Türk Telekom müdürlüğünün erişim planlama birimine gidip projenin akıbetini sorgulamanızı tavsiye edebilirim.
Bu yanıta itiraz etmek isterseniz, KDK üzerinden bu yanıtı da ekleyerek ve itiraz gerekçelerinizi ve bilgi ve belgelerinizi ekleyerek itiraz edebilirsiniz.
-
@XpressMusic34 Hocam Merhabalar Ben FTTH ALtyapı İçin Kdk Ya Başvuru Yapıcam BTK belgeleri de Elimde Mevcut Açık Kapı fotoğrafını Açık Kapı Konusuna Atmıştım Nasıl Yazı Yazarak Başvuru yapabilirim şikayet konusuna yardımcı olursanız sevinirim tşkler
-
Merhaba
Almış olduğunuz yanıtta 2023 yılı içerisinde yatırım planlanmamaktadır yazıyor. Bu cevap fazlasıyla net olduğu için KDK dan da benzer bir karar çıkar diye tahmin ediyorum ama siz yine de elinizdeki bilgi ve belgelerle yaşadığınız sıkıntıları da anlatarak ve kurum listesinden Bilgi Teknolojileri Kurumunu seçerek başvuru oluşturun,bakalım kurul ne karar verecek durumunuzla ilgili.
-
-
Hayırlı olsun.
-
Sizce daha ne kadar bekletebilirler hocam ,tecrübeleriniz neyi öngörüyor ??😄😂 iç tesisat da çoktan hazırdı zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birkaç ayı geçmez inşallah hocam.
-
Merhaba,
Bugün Göknet sitesinden baktığımda adreste FTTH a VAR şeklinde bilgi yazdığını gördüm. Fakat satır YEŞİL olmadığı için sanırım süreç bitmemiş. Netspeedten de baktım oraya düşmemiş henüz. Bu şekilde bir durum yaşayan oldu mu acaba ?
ilk Başvurumdan yaklaşık 5 ay geçti. Bu aşamaya gelmemde KDK nın kesin etkisi oldu. Herkese teşekkür ederim.🤟🫶🏻
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithrandir_06 -- 26 Mayıs 2023; 23:14:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Rica ederim hocam. Elbette, adresinizde FTTH gözüküyor. Süreçleri tamamlandığında kullanıma açılacaktır.
-
MUTLU SON 1 Haziran itibariyle sistemde altyapı aktifleşti, başvurulara açıldı. Toplamda en başından bugüne 1 yıl geçti. Dilekçe, başvuru KDK ,araya adam sokma derken son 2-3 ayda süreç hızlandı. Tabii benim avantajım zaten sıfır bina olması ve OFSD nın hali hazırda kurulmuş olması ve kablo kanallarının önceden tamamlanmış olmasıydı. İnterneti getirtmek için sarf ettiğim enerji ve zaman ise paha biçilemez. Başlığa açan başta siz değerli hocama ve katkıda bulunan herkese teşekkür ederim.
bana yine aynı yanıt geldi 4g şebekesi yeterince çalıştığı için evrensel hizmet kapsamında değerlendirilmemiş. proje onay sürecindeymiş tamamlanma tarihi belli değilmiş. hayır anlamıyorum 600 metre yakınıma kadar geldi havadan çekin dedim kopartıyorlar kamyon falan çarpıyor kırıyor fiberi dedi yetkili kişi ama arka sokaklara baktım yeni yeni telefon direkleriyle fiber hat çekmişler bazı evlere. bana gelince mi kopuyor bu hat bu nasıl bi iki yüzlülük biyerlerde yetkisi olan fizana bile olsa çektiriyor. kafayı yiycem kaç sene oldu ya
@XpressMusic34 yok mu ankara gölbaşı telekom müdürlüğünden yardımcı olacak birileri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneskaanb -- 3 Haziran 2023; 22:24:17 > -
6 ay içinde f iber gelecek dediler gelmedi tekrar ombudsmana başvurdum
-
Merhaba hayırlı olsun. Router ve ONT fotoğrafını bekleriz.
-
Merhaba. Bahsettiğiniz müdürlüğün erişim planlama birimi ile görüşerek, bahsettiğiniz örneklerde mümkün olan durumun sizin ikametiniz için de mümkün olup olmayacağını sorun dilerseniz.
-
Tarafınıza bilgi verdim. Konumuzun ilk mesajını incelerseniz tüm bilgilendirmeler mevcuttur.
-
Hocam konun başlığına ve orda ki gönderiyi okudum sanırım kdk ya yazmam gerekiyor ama nasıl yazılır bilmiyorum
Hocam nasıl yazılır derken yani normal dilekçe yazıyorsunuz işte. İlk mesajda tarif etmiştim. BTK dan aldığınız yanıtı ekliyorsunuz. Akabinde yaşadığınız sıkıntıları paylaşıyorsunuz. Çok detaylı olmasına da gerek yok. İsterseniz detaylı da yapabilirsiniz tabi. İlgili kurum kısmına "Bilgi Teknolojileri Kurumu" yazıyorsunuz.
https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-dilekce-ornegi-ornekleri-ve-altyapi-port-fiber-talepleri--140072962
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 12 Haziran 2023; 15:24:29 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X