Şimdi Ara

Kamu mühendisinin eş değer meslekten düşük alması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kamu mühendisinin eş değer meslekten düşük alması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kamudaki muhendisler, kendi aralarinda denk degil ki. Muhendis, hekim gibi bir kiyaslamaya girmiyorum, her ikisinin de ulkeye cesitli acilardan katkilari var, ve bu katkilara orantili ucret almalilar.

Ama ozellikle hekimlerin, yani tip fakultesi muhendislik fakultesinden zordur, kolaydir, ikisini de okumadan bilemeyiz ama sonucta tip daha uzun, ve insan hayatinin sorumlulugu alinacak bir egitim, nerede olursa olsun ayni ciddiyetle verilmesi gerekir. Veriliyor demiyorum.

Ayrica doktorluk meslegini icra etmek, hele TR'de, muhendislik meslegini icra etmekten zor olacagini kimse inkar etmez saniyorum. Farkli branslar ve calisma kosullari olsa da ortalamada. Muhendisligin avantajli olabilecegi nokta katma deger saglamasi.

Ayrica bu sekilde kamuda olup, maasindan, hakkindan hukukundan sikayetci arkadaslarin, yaptiklarin isin niteligi boyutuyla vazgecilmez oldugunu biraz gostermesi gerekiyor. Hekimler bunu gosterdi, haklarini bir nebze aldi.

Boyle twitter'dan, x'den gundem olusturacak vaktin varsa, demek ki o kadar vazgecilmez degilsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kamu mühendisleri ne iş yapıyor?
    Ben hiç denk gelmedim kendilerine.
    Mesela oturduğum bina yapılırken herhangi bir kamu mühendisi gelip şurası şöyle burası böyle demedi.

Hakkaten ne iş yaparlar?

• Ülke tüm branşlarda VAHŞİ KAPİTALİST düzene geçmeli ve tüm faaliyetlerini ÖZELLEŞTİRMELİ.

MEMUR SULTASI kuruldu diyolla ;)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu kafadaki adam mühendis olmasın!

• Kamu mühendisi yattığı yerde gotunu soldan sağa çevirirken doktorlar o esnada 3 tane hastaya bakıyor. Eş değer meslekmiş bir de. Bu herifler yüzünden muhendisligin onuru kalmadı çöp bir meslek oldu. Siz kendinize mühendis demekten utanmiyorsunuz gerçekten de.

• Tahminim su ürünleri ziraat mühendisi filandır bu.

Elektrik elektronik endüstri mühendislerinin geliri yüksek zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 7 Temmuz 2024; 9:46:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne zaman doyacaklar çok merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 7 Temmuz 2024; 11:12:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.