Şimdi Ara

Kamu yonetimi mi uluslararasi iliskiler mi? Neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Kamu yonetimi mi uluslararasi iliskiler mi? Neden?

(En Son Oy Tarihi: 5.10.2018)
Giriş
  • Arkadaslar yardimci olursaniz cok sevinirim. Bu arada puan cok yuksek degil ortalama bi üniversite icin soruyorum.

• İyi bir üniversite de okumayacaksanız her ikisini de çok tavsiye etmem.Kariyer hedeflerinize bağlı.Devlette çalışmak istiyorsanız Kamu Yönetimi.Fakat özel sektörü tercih edecekseniz veya akademisyenlik hedefiniz varsa yabancı dilde eğitim veren bir okuldan uluslararası ilişkiler derecesi daha faydalı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikaraer

İyi bir üniversite de okumayacaksanız her ikisini de çok tavsiye etmem.Kariyer hedeflerinize bağlı.Devlette çalışmak istiyorsanız Kamu Yönetimi.Fakat özel sektörü tercih edecekseniz veya akademisyenlik hedefiniz varsa yabancı dilde eğitim veren bir okuldan uluslararası ilişkiler derecesi daha faydalı olacaktır.
    Kamu Yönetimi okuyorum sorularını alabilirim özelden veya buradan.
  • Kpss atanma durumlari nasil
  • Dayim gazi uluslararsi I.mezunu suan Ceo
  • Yok be kardesim gazi vs üniversite degil ortalama bi puanla gidilebilecek üniversiteler icin sordum ben. Dayina basarilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikaraer

İyi bir üniversite de okumayacaksanız her ikisini de çok tavsiye etmem.Kariyer hedeflerinize bağlı.Devlette çalışmak istiyorsanız Kamu Yönetimi.Fakat özel sektörü tercih edecekseniz veya akademisyenlik hedefiniz varsa yabancı dilde eğitim veren bir okuldan uluslararası ilişkiler derecesi daha faydalı olacaktır.

+1
  • Turkce uluslararasi okusak ozelde is imkani durumlari nasil peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: finally01

Turkce uluslararasi okusak ozelde is imkani durumlari nasil peki

iibf türkçe okunmaz
    böyle bir hata yapma
  • Neden peki
  • Cok bilenler siralamis yine. Iyi bir universitede okumak avantajdir ancak U.I de kendini gelistirecegine, en az 2 yabanci dil bilerek universiteden mezun olacagina inanmiyorsan,atilimci degilsen,dumduz bir adamsan zaten gelme memur olup cikacaksin.

Istersen U.I yi kotu bir yerde oku, kendini gelistirdigin zaman Istanbulda okuyan, sadece okuyan birinden cok daha onde olacaksin.

Kamu hakkinda bir fikrim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: finally01

Neden peki

iibf bölümleri şirket ve holding odaklı bölümler
    ve o tür yerlerde çalışabilmek istiyorsan ingilizce iibf den mezun olmalısın,millet boşuna mu BOUN,Bilkent falan hedefliyor?
    yoksa sen türkçe uli okuyup siyasete atılmayı mı düşünüyorsun?
  • Peregrino kullanıcısına yanıt
    Hersey yabanci dilde bitiyor oyleyse. Ortalama bi universitede okuyacak olsan nereyi tercih yapardin peki?
  • Ortalama bi üniversitede okuyacak olsan nereyi secerdin?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.