Şimdi Ara

Kamuda çalışan mühendis için en iyi aöf programı hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kamuda çalışan bir inşaat mühendisiyim. kendimi geliştirmek amaçlı bir aöf bölümü bitirmek istiyorum. kamu yönetimi,maliye, adalet (herkesin düşündüğü gibi sonrasında hukuk:)) ve işletme arasında kaldım açıkçası. tavsiyeleriniz nedir, ömrüm boyunca kamuda kalmayabilirim. seneye inşaat yüksek lisansı yaparken hem çok zorlamayacak hem de kişisel gelişimime katkı sağlayıp mesleğimde önümü açacak bir bölüm istiyorum.

• hiç mi görüş paylaşmak isteyen olmadı
  • Görkem ! kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla kamuda boş boş oturmaktan sıkılmışsın :)

Neyse eğer özel sektöre geçmek istiyorsan yüksek lisans yap öncelikle. Teknik anlamda artık bir şart yüksek lisans.
    Aöf'ten bölüm okuyacaksan, aslında bir bölüm bitirmene gerek yok bunu genel olarak yazıyorum, mühendislik eğitimi almış kişilerin sosyal bilimlerde ve ekonomi konularında biraz kendini geliştirmesi elzemdir. Çünkü mühendislik okurken teknik anlamda çok şey öğrenebilirsiniz ancak iş dünyasında sadece teknik bilgi yeterli olmuyor. İnsan ilişkileri, insan yönetimi, ekonomik verileri okumak vb yetenekler de gerekiyor. Bu anlamda AÖF'te bu gibi bölümleri okuyabilir ya da bu konularla ilgili kitaplar alıp okuyabilirsiniz.

İktisat, sosyoloji gibi bölümleri öneririm okumak istiyorsanız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.