49tl lık olana mı ? onlıne lınkı var mı ? |
Kamuya Özel 15 GB tarifesi Adalet Bak. Yargıtay. Tcrt Bak. Genç.Spor Bakanlığı Çalışanlarına özel (2. sayfa)
-
-
Merhaba hocam, maalesef ben geçiş yapamıyormuşum, Her ne kadar adı kamuya özel olsa da bakanlık ayrıntısı varmış, ben MEB'de öğretmenim. Artık yeni tarifeler kovalamaya başlamalıyım. Tüm kamuya özel olan 30 gb internet ve 145 tl. Bir de 30+10(sosyal medya) ilk 3 ay 158, sonraki 9 ay 180 tl. Aslında 30 gb civarı kullanıyorum ama garanti olsun diye kafamda 40 gb tarife arayışı var...
-
Vodafoneden geçiş yapmıştım, devreden tarifem vardı ve yetiyordu
TT ye geçiş yaptıktan sonra 15 GB. yetmedi ve haftalık 5 gb. aldım.
Baktım olacak gibi değil, 12 ay taahhütlü 10 GB. (49 TL. sabit fiyatlı) aldım.
49 TL. aylık ücretin yanında ekstra 10 gb. (49 TL.) paket satın aldım kafam rahat etti.
98 TL. 25 GB. yeter de artar.
-
referans olacak kişinin bu tarifeleri kullanması zorunlu mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet, zorunluymuş. Dün bayiye sordum, eğer referans olacak kişi bu tarifelerden birinde değilse önce o bu tarifelere geçiş yapacakmış, bir fatura döneminden sonra size referans olabilir dedi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Referans olabilenler cikar mi acaba ben belediye de çalışıyorum benim kamu kimliğim olmuyor
Diğer operatöre git gel yaparak beklemeden geçilebiliyormu acaba?
-
“Lansman tarihi itibarıyla tarifelere kaydolacak müşterilerden son 90 gün içerisinde Şirketimizce sunulmakta olan faturalı, faturasız bir tarifeden diğer operatörlere numarasını taşıyıp sonrasında bu tarifeye kaydolan müşteriler için bir kereye mahsus 30,60 TL kayıt ücreti alınacak ve söz konusu ücret müşterilerin ilk faturalarına yansıtılacaktır.”
Dün itibarıyle bayi ekranında geçişler kapalıymış, fiyat güncellemesi olabilir dediler.
Ben yaptım hocam online başvuru ile Turkcell e taşıdım, bir haftalık tarife aldım bu süreçte geri Türk Telekoma tekrar taşıma için başvuruda bulundum. Yarın taşınıyor.
Cevabın için teşekkürler.
Onlinede sim kart nasıl alınıyor. Birde hangi kurumdasınız farklı kuruma izin veriyorlarmı?
-
Bu tarifelere geçiş fiyat güncellemesi nedeniyle kapalıymış. Yakın zamanda geçiş yapan var mı. Benim sorduğum bayi fiyat güncellendikten sonra geçiş yapabilirsiniz dedi.
Geç gördüm kusura bakmayın. Online Turkcell'e geçiş başvurusu yaptım, bilgileri doldurdum, telefonuma bir başvuru referans kodu gibi birşey sms ile geldi. Bayiye gidip bu kodla simkartımı aldım. 2-3 gün içerisinde taşıma yapıldı. Sonra gidip tekrar turktelekoma başvurdum. Bunu telekom müdürlük ofisi vardı orda yaptım. Telekom bayileri yapamayabiliyorlar. Ayrıca geçiş sonrası eşim ve çocuklarım içinde referans olarak geçiş yaptık.
Biz öğretmenler üvey evlat muamelesi görüyoruz malesef. Demek ki Operatörlerin gözünde baya zengin olarak görünüyoruz. Bize özel hiç bir tarife yok. Burada da ayrım yapılmış. Turkcell kamu maksi 11gb tarifesine geçen yıl başvuru yapacaktım baktım tüm kurumlar var öğretmenler yok. Turkcell e şikayet yazdım 2 gün sonra eklediler bizi de. Geçiş yaptım. Telekom a da şikayet bırakmak lazım bence. 😡
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu tarife müşteri alımına kapatılmış önereceğiniz başka bir tarife var mı?
Tarifeleri yenilemişler en ucuzu 80 tl olmuş.
bireysel.turktelekom.com.trMobil Faturalı & Faturasız En İyi Tarife Fiyatları | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/kamu-calisan-4-gb-tarifesi -
Bu tarifi alima kapatıldı Ama eskiden tarifeye üye olanlar taahhüt devam ettirebiliyorlar mı??
benim 9 Haziran'da bitiyor taahhüdü yenileme imkanım var mı acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 4 Haziran 2024; 22:13:53 >
Bu tarifenin ismi değişti.
Kurumunuza Özel 15GB Tarifesi
Tarifenizdeki internetin ve Türk Telekom mobillilerle sınırsız konuşmanın keyfini çıkarın! Tekliflerimiz Yargıtay, Adalet Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Danıştay, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) çalışanlarına özeldir.
Dilerseniz yakınlarınızı da tarifeden faydalandırabilirsiniz!
Tarifeye katılım Türk Telekom Ofisleri ve Online Satış Kanalından gerçekleştirilmektedir. Türk Telekom Mağazaları için tıklayınız.
Tarife başvuru koşullarını sağlıyorsanız tarifeye Hemen Başvur üzerinden kolayca geçiş talebinde bulunabilirsiniz.
Online başvurularınızda sim kartınız ücretsiz olarak adresinize teslim edilecektir.
Yargıtay
Adalet Bakanlığı
Ticaret Bakanlığı
Gençlik ve Spor Bakanlığı
Danıştay
Yüksek Seçim Kurulu
Türk Telekom Mobillilerle Sınırsız Konuşma
1 Yakınına Kadar Tarifeden Yararlandırma Hakkı
235
TL
Aylık
12 ay taahhütlü ücrettir.
Kurumunuza Özel 15
Tarife İçeriği 1000 DK
1000 SMS
15GB Cepten İnternet
Ek Faydalar
Türk Telekom Mobillilerle Sınırsız Konuşma
1 Yakınına Kadar Tarifeden Yararlandırma Hakkı
Tarife Taahhütlü Fiyat* 235 TL
Tarife Taahhütsüz Fiyat** 470 TL
*Belirtilen fiyatlar, tarifeye yeni hat tesisi yoluyla gelerek, 12 fatura dönemi boyunca Türk Telekom faturalı mobil tarifelerinde kalma sözü veren bireysel müşterilerimiz için geçerli olacak fiyatlardır.
**12 fatura dönemi faturalıda kalma sözü vererek taahhütlü fiyatlardan faydalanmak isteyen müşterilerimiz, SOZ yazıp 5555'e SMS gönderebilirler. 12 fatura dönemi faturalıda kalma sözü vermeyen müşterilerimiz için geçerli olacak fiyatlardır.
Telsiz kullanım ücreti ile yeni hat tesisinde ÖİV ve telsiz ruhsatname ücreti fiyatlara dahil olmayıp ayrıca alınır.
Uyarı İkonu
Tarifenin aylık ücretine telsiz kullanım ücreti ile yeni hat tesisinde yansıtılan telsiz ruhsatname ücreti ve özel iletişim vergisi dahil değildir. İlgili ücretler her yıl güncellenmekte olup,
https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/kurumunuza-ozel-15gb-tarifesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şu an taahhütsüz fiyatı 175 TL benim fatura daha avantaj oluyor o zaman 15 gb tarifesi Bu yüzden başka bir tarife geçmeyi düşünmüyorum yarın belli olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X