Şimdi Ara

Kan ağladı bu yürekler, uykusuz geçti geceler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bekir, Selçuk, Caner, Baroni gibi oyuncular orada paralarını tıkır tıkır alırken, dün ki maçtan sonra evlerinde jakuzi keyfi yaptıktan sonra kendilerine masaj yaptıklarından sonra bir güzel uyku çektiler. Ya biz kan kustuk dün ki maçtan sonra ağladık çünkü ortada çubuklunun hakkını verecek oyuncu göremiyoruz o formanın kutsal olduğunu idrak edecek futbolcu göremiyoruz biz eve gittiğimizde odamıza çekilip ne olur nasıl olur nasıl toparlanmalıyız diyip milyon tane analiz yapıp kadro yaparken başımızdaki ağrılardan uyuyamazken taraftarı ipleyen yok. Bıktım artık takımın zamana ihtiyacı var laflarından bıktım artık kazanırken kaybettiğimiz maçlardan. Bana koşmayan Alex lazım bana Selçukla Maldonadoyla Can Arat Edu ile çeyrek final oynatan Zico lazım. 15 yıldır hep Teknik Direktörler değişti ama sistem aynı demek ki Aziz yönetiyor takımı kaç senedir yıldız transfer yapmıyoruz hep çöp çöp adamlar. Sen Fenerbahçesin ya her sene Carlos-PVH-Ortega-Alex nerde böyle yıldızlar? Senin takım sıkışınca neden aklına direk Daum geliyor ? Neden biliyo musun sen Daum gibi Aykut gibi Ersun gibi Teknik Direktörlere sözünü geçirebiliyorsunuz soyunma odasına inip taktik verebiliyorsun Zico bir kere karşı çıktı o bu bahanelerle gönderdin Aykut Holmen dediyse Holmen abi takımın TDsi o kimi isterse o olacak sanane. Ha o Holmen dedi sen istemedin gönder. Fenerbahçe eskiden KAPa bildirdiği oyuncuyu alırdı bunlar Cardozo Emenikeyse ikisini de alıcaksın Belhandaysa alıcaksın. Nerde o eski ruh nerde? Takımı ateşleyen adam yok yav yok. Tuncay Lugano Luciano bu adamlar bir hareket yapardı tribüne herkes inanırdı ah ulan Aziz katlettin bizi kendi egondan dolayı yaktın hem oyuncuları gem TDleri. Buna rağmen stadta hala Aziz Yıldırımı savunanlar var nasil bu kafa bu? Şuana kadar her görüşe saygı duydum ama bu ne abi akıl var mantık var sırf savunmak olsun diye Azizi savunuyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• işte buyüzden takım tutmuyorum, sevinmeye gelince her takımızın başarısına sevinirim ama yenilince hiçbirine üzülmem.

zibidinin biri kulübün başına geçip dikdatörlük yapacak, kendi egolarına göre işler yapacak, bende büyüg başgan heb desdeg dam desdeg diye adama biat edecem, bana göre değil böyle şeyler. ben yeri geldiğinde: "bu düzeni kabul etmiyorum, bu düzen yok edilene kadar protesto ediyorum" demeden duramayan kişiyim.
  • Bu dikdatörü ancak darbe yaparak indirebiliriz aynı gezideki gibi gidelim kulüp binasının oraya protesto edelim çokmu zor zorla **** şu adamı.

• @01001101 Hocam valla belki haklısın ama olmuyor işte bazen sinirleniyorum tutmuyorum diyorum 10 dakika geçmeden girip bakıyorum ne olmuş ne bitmiş diye yani ben Futboluda Fenerbahçeyi de çok seviyorum gururlanmayı da üzüntüyü de Fenerbahçeden yaşamak istiyorum ama biz bu kadar şey yaparken Aziz orda rahat rahat hiçbir şeyi takmadan kendi kafasına göre takılıyor ya bana da en çok bu koyuyor zaten.
    Sefayı falan da sevmem ama bu resim herşeyi özetliyor bir yanda taraftar diğer yanda Fenerbahçe için 1 yıl hapis yatmış başkan(!)
     Kan ağladı bu yürekler, uykusuz geçti geceler..

• Formanın hakkını vermeyenlerin allah belasını versin aldıkları paralar haram zehir olur inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fat Ass

Bu dikdatörü ancak darbe yaparak indirebiliriz aynı gezideki gibi gidelim kulüp binasının oraya protesto edelim çokmu zor zorla **** şu adamı.

Polis müdahele ederse neyim hatta taraftara atsınlar diye gaz bombası bile verirler. Zaten bazılarının isteğide bu aziz gitsin kendi adamımız geçsin ki işleri çevirip paraya para demeyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawkerx

quote:

Orijinalden alıntı: Fat Ass

Bu dikdatörü ancak darbe yaparak indirebiliriz aynı gezideki gibi gidelim kulüp binasının oraya protesto edelim çokmu zor zorla **** şu adamı.

Polis müdahele ederse neyim hatta taraftara atsınlar diye gaz bombası bile verirler. Zaten bazılarının isteğide bu aziz gitsin kendi adamımız geçsin ki işleri çevirip paraya para demeyelim.

.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu gece ölürüm inşallah
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.