Şimdi Ara

Kan verirken ne oldu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün okulda ders arasında seminer vardı biz arkadaşla katılmadık,
    Sigaralarımızı içip okula girdik 1 saat boşluğumuz vardı o arada kızılaydan
    görevliler gelmişti kan vermek istermisiniz dediler seve seve kabul ettim
    kilomu ölçtüler, kan değerimi,tansiyonumu,nabzımı hepsi idealdi hatta sigara
    kullandığım için kan değerim normalinde üzerinde çıktı, kan verdiğim zaman 8-10 gün rahat edersin
    dediler neyse formumu doldurdum sedyeye uzandım daha önce laboratuvarda çalışmıştım
    bütün uygulanan protokolleri biliyorum kan almışlığım, kan vermişliğim (3tüp test için) vardır.
    Neyse başladım kan vermeye 2 tüp numune sonrası torbaya alınmaya başlandı 1 dk gecmediki titreme başladı
    suratım sarardı, iyimisin diyolar iyiyim diyorum, heycan yaptın diyolar yok diyorum heycan felan hakgetire,
    hayır istemsizce titriyorum ama, arkadaş var yanımda çocuk korkmaya başladı,benim gayet keyfim yerinde soru soruyolar
    soğuk kanlılıkla cevaplıyorum. ama dr daha fazla alma kes dedi üniteyi nerdeyse doldurucaktım bi 5-10 sn daha gecseydi
    tekrar kontolden gecirdi dr kan değeri tansiyon felan hepsi normal biraz tansiyon düşmüş ama normal derecede. dinlen felan deiler
    kalktım ayağa sodamı felan içtim hiç bir sorun yok peki bu titreme neyin nesiydi böyle

• hemoglobin değerin düşmüş kahvaltıda boynuz pekmezi iç bir çay bardağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakidoruk

hemoglobin değerin düşmüş kahvaltıda boynuz pekmezi iç bir çay bardağı

dediğim gibi sigara kullandığım için kandaki hemoglobin seviyem yüksekti bir ünite vermeden nasıl düştü okadar.
  • Iki kelimede anlatabilecegin şeyi uzattikca uzatmissin
    Okumayın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortam soguksaydi kanin alindikca usumus olabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangimiz Titremediki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arapzencisi

Hangimiz Titremediki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ‏‏‎ ‎
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sigara içenlerde eritrosit sayısı normale göre daha yüksektir ama titremenin kan değerleriyle alakası yok büyük ihtimal farkında olmadan heyecan yaptın yada üşüdüğünden kasların kasılmasından dolayı titremişsindir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arapzencisi

Hangimiz Titremediki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.