Şimdi Ara

Kanada'dan oyun konsolu ; hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Su anda Kanada'dayim ve 1 ay icinde Turkiye'ye donuyorum.Donerken de kendime PS3 - XBOX 360 ikilisinden birini getirmeyi dusunuyorum.Ilk kez bir oyun konsolu alacagim ve ikisini de pek kullanmisligim olmadigi icin pek bilgim yok.Fakat en buyuk problemim bavulumda cok fazla yer olmamasi.Yani ekstra bagaj parasi odemek gibi bir durum da var ayni zaman da biliyorum ki Sony'nin garantisi Turkiye'den gecerli degil.Onun icin Turkiye'de almak daha mi mantikli olur kararsizim.Bir kac sorum olacakti

1-)PS3 ve Xbox 360 omurleri ve performanslari bakimindan ( biliyorum cok defa tartisildi forumda fakat yine de fikrinizi gormek isterim) kiyaslayabilir misiniz ? Bu iki alet 2-3 sene goturur mu en az ve de yeni modelleri ne zaman gelecek bir fikriniz var mi ?
    2-)PS3'un garantisi gecerli degil fakat XBOX 360'in garantisinin Turkiye'deki gecerliligi hakkinda bir bilginiz var mi ?.
    3-)Her iki modelinde ntsc olacagini varsayarsak LCD ekrana baglamak icin ne kadar ekstra masraf yapmak gerekir ( kablolar falan ) ?.
    4-)Xbox 'la ya da PS3'le gelen harddisk alanini maclari , izledigim programlari kaydetmek icin kullanabilir miyim ?

Ayrica fiyatlar soyle :

Xbox 360 arcade =) 198 dolar + vergiler
    Xbox 360 pro =) 269 dolar + vergiler
    PS3 80 gb =) 399 dolar + vergiler

5-)Turkiye'de bu fiyatlara yakin bulabilir miyim , oyleyse iki tarafta da garanti olmayacagini varsayarsak en azindan bagaj parasi odememis olurum.. =)

Aklima takilanlar simdilik bu kadar , yanitlariniz icin simdiden tesekkur ederim :)

• Bu konular normalde tartışma çıkarıyor birçok insan ceza alıyor üst konuları okuyup karar vermek daha iyi olur ama her iki konsola sahip biri olarak fikirlerimi söyliim.
    1)Xbox360 ın bilindiği gibi meşhur 3k problemi var ama yeni boardlarda görülme oranı düştü.3k görüldüğü zamanda tamir edilebiliyor çoğunlukla.Aynı şekilde 3k kadar ses getirmemiş olsada ps3 ünde sürücü lensinde sorun yaşama,yağ gibi bir sıvı çıkarma,sarı ışık görülebilir.Ama bunların hepsi ihtimal illa karşılaşacaksın diye bir koşul yok 2006dan beri xbox360 kullanıyorum.
    2)Xbox360 ın Tr'de resmi satışı olmadığı için garantiside yok.
    3)Her iki konsol içinde alman gereken sadece hdmi kablo.Lcd'de hdmi girişi olduğunu farzediorm.
    4)Böyle bir duruma hiç rastlamadım ondan kesin cevap veremem.
    5)Mutlaka fiyat farkı olacaktır ayrıca elinde getirebilirsin kutular taşımaya müsait bavul parası vermene gerek kalmaz.

• Bence 2sini al beyenmediğini aldığın fiyattan daha pahalıya satarsın burda
  • oncelikle kanadanin neresi
    ps3 garantisi yok xbox nasil demissin xbox daha beter turkiyede satilmiyor bile ps3 almani oneririm + daha ucuza alirsin kanadada xboxlar gayet uygun ps3 un fiyatida fena deil ekstra bavul parasi dahi odesen turkiyedeki spotlardan bile ucuza geliyor
  • Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Taşıma konusunda kafana takma PS3ü bavula koy kutusundan çıkarıp. X360 ı el çantana al sorun olacağını sanmıyorum. X360 daha hafif ve küçük sonuçta. İkisini de al dene hangisini daha çok benimsersen onu kullan diğerini sat (x360 arcade ler bile 500-600 den gidiyor şu anda)

sorularını tek tek yanıtlamak gerekirse;

1) Yeni seriyi bilemem ama eski serilerde X360 lar bol bol 3 kırmızı hatası veriyordu fakat yeni serilerde de e74 adı verilen bir hata ile karşılaşılıyormuş. PS3 te ise çok nadir görülen sarı ışık olayı var. Onun dışında lens bozulması olabiliyor fakat çift okuyuculu sisteme geçtiklerinden bunun da olacağını pek sanmıyorum. Onun dışında bu aletlerin pek bir sorunu yok. Fakat fanlık gibi görünmesin ancak EA in de söylediği gibi X360lar sınıra dayandı fakat PS3 yavaş yavaş adını kabullendirmeye başladı yapımcılara. X360 ın yeni modeli sanırım 2-3 yıl içerisinde gelecektir fakat PS3 için bu daha uzun bir süreye yayılacaktır ve aynı zamanda PS3 o andan sonra bile ömrünü tamamlamış olmaz. Ayrıca Blu-ray adı verilen teknoloji sayesinde çok daha kaliteli filmler izlemek mümkün PS3 platfomunda. Aynı zamanda Blu-ray medyalarının kapasitesinin çok yüksek olması nedeniyle gelecekteki oyunlarda X360 belki çift DVD olayına geçecekken PS3 e bunlar vız gelecek. Ancak PS3ün eksilerine bakarsak şöyle bir durum var. Online servislerde PSN XBox Live e göre biraz geride kalıyor.

2) PS3 için yurtdışından alınan ürünlerin garantisi Türkiye'de malesef geçerli değil fakat XBox360 Türkiye'de resmi olarak satılmadığından XBox'ın Türkiye'de garantili olma durumu düşünülemez.

3) İki model de NTSC olacaksa şöyle bir durum söz konusu; PAL oyunlar X360 ta çalışmaz fakat çok nadir oyunlar haricinde tüm oyunlar PAL NTSC ayırımı yapmadan PS3 platformunda çalışır. Ancak X360 a FW attıracaksan kopya oyun çalıştırması bakımından bu konuda X360 daha önde. Bilmeden PAL oyun bile alsan sana maliyeti en fazla 5 TL olacaktır. Bunun dışında dediğim gibi PS3 için PAL NTSC farketmez hepsini çalıştırır. Kablo bakımından bir farklılık olmaz fakat fiş konusunda eğer takacağın fiş Türkiye standartlarına uygun değilse dönüştürücü alman gerekebilir.

4) XBox360 Premiumlar yanlış bilmiyorsam 20GB harddisk alanına sahipler. Elite ler ise 60GB (Bu rakamlar 60-120 olarak değişmiş olabilir gecenin bu saatinde tam hatırlayamadım) fakat PS3 artık 80GB olarak üretiliyor. Bu kapasiteyi her şey için kullanabilirsin. Bu konuda PS3 ün bir artısı ise X360 gibi özel harddisk değil 1TB a kadar tüm 2.5" harddiskleri desteklemesi. Yani yetmediği durumda gider bir bilgisayarcıdan 2.5" HDD alır takarsın PS3 e üstelik çok da basit şekilde.

Bunun dışında PS3 e linux işletim sistemi yükleyip bilgisayar gibi kullanabilirsin. Tüm USB mouse ve klavyeleri tanır. PCye taktığın tüm kablolu oyun kumandalarını tanır (10 TL lik olanı bile dışlamaz) Ayrıca eski modellere yetişebilseydin kart okuyucusundan faydalanırdın. Tüm bunların yanı sıra taş gibi alettir canını sıkmaz. Biraz kabadır evet ama bu kabalığına değer. Bir tek online servis olan PSN konusunda geridedir. Exclusiveleri daha yeni yeni toparlamaya başlamıştır (Grafik vb. konularda) Daha yeni yeni çözülmeye başlanmıştır. Yani XBox'ın üst sınırı PS3ün giriş adımlarıdır. Ayrıca yeni gelecek olan IPTV teknolojisi için aparatı vardır bu PS3 ün. Tadından yenmeyecek bir şeydir (Tabi orijinal oyun almak benim için sorun değil dersen). Home diye bir servisi vardır. Sosyalleşme alanıdır. Second life tarzı bir yerdir (çok daha az gelişmişi olsa da). Tam bir multimedya canavarıdır. Wireless özelliği vardır. Bu sayede bilgisayarındaki filmleri hiç bir cd, dvd, BD-ROM, usb bellek falan kullanmadan izleyebilirsin. Yavaş da olsa bir internet tarayıcısı mevcuttur.

XBoxın güzelliği yokmudur. Tabiki vardır. Korsan oyun çalıştırır (güzellik değil ama bütçe meselesi) Online servisleri çok iyidir. Sorunsuzca alışveriş yapılabilir vs vs. Fakat gel gelelim her aparatı çok pahalıdır bunun. Korsan haricinde çok büyük artılara sahip değildir yani. He bir Natal porjesi başlamıştır hareketinizi algılayan fakat o ne zaman gelir meçhuldür. Değmez eğer onun için alınacaksa X360.

Daha aklıma gelmeyen bir sürü artı ve eksi noktaları vardır fakat bunları bence Türkiye'den bir konsol alabileceğin fiyatla oradan iki konsol alaibiliyorken ikisini de almalı ve ikisini de deneyip kendi zevklerine göre karar vermelisin. Ancak her ne olursa olsun yanında bolca oyun getir burada bir de o olayla uğraşma derim ben. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcbtrcs -- 11 Haziran 2009; 6:02:00 >

• oncelikle yanitlariniz icin cok tesekkur ederim kafamdaki bir cok soru isaretini yanitladiniz =)

Duruma gore ikisini de getirmeyi deneyecegim oyleyse.Ya da birini sececegim artik .

Fakat su televizyon programlarini harddiske kaydetmekle ilgili bir bilginiz var mi ?

Bir de Turkiye'den alacagim herhangi bir blueray filmle bolge kodu sorunu cikarir mi ?

tesekkurler..

NOT : BDK36 : Québec eyaleti =)
  • dostum 2007 yazindayken vancouver daydim ps3 550 dolardi !:P iyi fiyat kacirma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcbtrcs

Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Taşıma konusunda kafana takma PS3ü bavula koy kutusundan çıkarıp. X360 ı el çantana al sorun olacağını sanmıyorum. X360 daha hafif ve küçük sonuçta. İkisini de al dene hangisini daha çok benimsersen onu kullan diğerini sat (x360 arcade ler bile 500-600 den gidiyor şu anda)

sorularını tek tek yanıtlamak gerekirse;

1) Yeni seriyi bilemem ama eski serilerde X360 lar bol bol 3 kırmızı hatası veriyordu fakat yeni serilerde de e74 adı verilen bir hata ile karşılaşılıyormuş. PS3 te ise çok nadir görülen sarı ışık olayı var. Onun dışında lens bozulması olabiliyor fakat çift okuyuculu sisteme geçtiklerinden bunun da olacağını pek sanmıyorum. Onun dışında bu aletlerin pek bir sorunu yok. Fakat fanlık gibi görünmesin ancak EA in de söylediği gibi X360lar sınıra dayandı fakat PS3 yavaş yavaş adını kabullendirmeye başladı yapımcılara. X360 ın yeni modeli sanırım 2-3 yıl içerisinde gelecektir fakat PS3 için bu daha uzun bir süreye yayılacaktır ve aynı zamanda PS3 o andan sonra bile ömrünü tamamlamış olmaz. Ayrıca Blu-ray adı verilen teknoloji sayesinde çok daha kaliteli filmler izlemek mümkün PS3 platfomunda. Aynı zamanda Blu-ray medyalarının kapasitesinin çok yüksek olması nedeniyle gelecekteki oyunlarda X360 belki çift DVD olayına geçecekken PS3 e bunlar vız gelecek. Ancak PS3ün eksilerine bakarsak şöyle bir durum var. Online servislerde PSN XBox Live e göre biraz geride kalıyor.

2) PS3 için yurtdışından alınan ürünlerin garantisi Türkiye'de malesef geçerli değil fakat XBox360 Türkiye'de resmi olarak satılmadığından XBox'ın Türkiye'de garantili olma durumu düşünülemez.

3) İki model de NTSC olacaksa şöyle bir durum söz konusu; PAL oyunlar X360 ta çalışmaz fakat çok nadir oyunlar haricinde tüm oyunlar PAL NTSC ayırımı yapmadan PS3 platformunda çalışır. Ancak X360 a FW attıracaksan kopya oyun çalıştırması bakımından bu konuda X360 daha önde. Bilmeden PAL oyun bile alsan sana maliyeti en fazla 5 TL olacaktır. Bunun dışında dediğim gibi PS3 için PAL NTSC farketmez hepsini çalıştırır. Kablo bakımından bir farklılık olmaz fakat fiş konusunda eğer takacağın fiş Türkiye standartlarına uygun değilse dönüştürücü alman gerekebilir.

4) XBox360 Premiumlar yanlış bilmiyorsam 20GB harddisk alanına sahipler. Elite ler ise 60GB (Bu rakamlar 60-120 olarak değişmiş olabilir gecenin bu saatinde tam hatırlayamadım) fakat PS3 artık 80GB olarak üretiliyor. Bu kapasiteyi her şey için kullanabilirsin. Bu konuda PS3 ün bir artısı ise X360 gibi özel harddisk değil 1TB a kadar tüm 2.5" harddiskleri desteklemesi. Yani yetmediği durumda gider bir bilgisayarcıdan 2.5" HDD alır takarsın PS3 e üstelik çok da basit şekilde.

Bunun dışında PS3 e linux işletim sistemi yükleyip bilgisayar gibi kullanabilirsin. Tüm USB mouse ve klavyeleri tanır. PCye taktığın tüm kablolu oyun kumandalarını tanır (10 TL lik olanı bile dışlamaz) Ayrıca eski modellere yetişebilseydin kart okuyucusundan faydalanırdın. Tüm bunların yanı sıra taş gibi alettir canını sıkmaz. Biraz kabadır evet ama bu kabalığına değer. Bir tek online servis olan PSN konusunda geridedir. Exclusiveleri daha yeni yeni toparlamaya başlamıştır (Grafik vb. konularda) Daha yeni yeni çözülmeye başlanmıştır. Yani XBox'ın üst sınırı PS3ün giriş adımlarıdır. Ayrıca yeni gelecek olan IPTV teknolojisi için aparatı vardır bu PS3 ün. Tadından yenmeyecek bir şeydir (Tabi orijinal oyun almak benim için sorun değil dersen). Home diye bir servisi vardır. Sosyalleşme alanıdır. Second life tarzı bir yerdir (çok daha az gelişmişi olsa da). Tam bir multimedya canavarıdır. Wireless özelliği vardır. Bu sayede bilgisayarındaki filmleri hiç bir cd, dvd, BD-ROM, usb bellek falan kullanmadan izleyebilirsin. Yavaş da olsa bir internet tarayıcısı mevcuttur.

XBoxın güzelliği yokmudur. Tabiki vardır. Korsan oyun çalıştırır (güzellik değil ama bütçe meselesi) Online servisleri çok iyidir. Sorunsuzca alışveriş yapılabilir vs vs. Fakat gel gelelim her aparatı çok pahalıdır bunun. Korsan haricinde çok büyük artılara sahip değildir yani. He bir Natal porjesi başlamıştır hareketinizi algılayan fakat o ne zaman gelir meçhuldür. Değmez eğer onun için alınacaksa X360.

Daha aklıma gelmeyen bir sürü artı ve eksi noktaları vardır fakat bunları bence Türkiye'den bir konsol alabileceğin fiyatla oradan iki konsol alaibiliyorken ikisini de almalı ve ikisini de deneyip kendi zevklerine göre karar vermelisin. Ancak her ne olursa olsun yanında bolca oyun getir burada bir de o olayla uğraşma derim ben. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

xbox360 sahibi misin?Eğer xbox360 sahibi değilsen ps3 ile xbox360 ı kulaktan duyma bilgilerle karşılaştırma lütfen.Senin yazdığın bilgileri ekleme yapıorm ve yanlışları düzeltiyorum.
    1)xbox360 ım ilk üretim günde yaklaşık 8 saat aralıksız çalıştığı oluyor.Hala 3k görmedim.Project Natal ile xbox360 ın ömrü normalinden dahada artmıştır.Xbox360 ın Ps3 ile grafiksel olarak hiçbir eksikliği yoktur tam tersine multiplatform oyunlarda artısı vardır.Ayrıca xbox360 üzerinden HD film kiralayarak izleyebilirsin sadece ps3 e özgü bir özellik değil.Psn,Live'den baya bir geridedir.Live de farklı oyunda olan arkadaşlarınla bile konuşurken,psn de aynı oyunu oynadıın arkadaşlarınla bile konuşamazsın.Live'de tek tuşla tüm arkadaşlarını oyuna çağırabilirsin psn de baya bi uğraşırsın oyuna çağırmak için vs vs....
    3)Xbox360 da 1-2 oyun hariç çoğu oyun RF olarak çıkar bölge ayrımı yapmaz.Kaldı ki 8mb lik bir internette gereken bölge oyununu 2 saatte indirir oynarsın.Ps3 tede bölge ayrımı vardır oyuna ek paket indirmeye çalıştığın zaman baya zorlukla karşılaşırsın.
    4)Elite paket 120gb tır.İlla microsoftun hdd sini almana gerek yoktur.Başka hdd de bağlayabilirsin.Xboxada aynı şekilde klavye mouse bağlayabilirsin.Xbox360 sınırlarını zorluo artık demek oyunların grafikleriyle alakalı değildir dediğim gibi xbox360 multioyunlarda daha iyi grafik vermektedir.O sınır dvdlerin kapasiteleri ile alakalıdır ki buda dert edilecek birşey değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chetaci -- 11 Haziran 2009; 19:59:16 >

• @[DOTA]Wonder_kiss
    1)3k gibi bir arızadan korkuosa almasın ozman xbox360 ı.
    3)Bluray önemli bi özellik doğrudur zaten çoğu insan sırf en ucuz bluray player olduğu için aldı.Bluray filmleri zaten Live üzerinden indirebilir.Dvd olayındada kastım 2 cd çıkan oyunların 1 cd si harddiske yüklenir sorun halolur.Zamanında Lost Odyssey 4 cd olarak çıktı.
    4)Exc. oyunlar için ben zaten xbox360 ın yanına ps3 aldım.Xbox 360 ın exc. oyunları ps3 ün exc. oyunlarından daha iyi bir satış grafiği çizmiştir.
  • Exclusivler için ps3 al ucuz oyun için de xbox 360 al 2konsoluda tut elinde eğer alabiliyorsan ve oyuna doy derim ben ikisinin de avantajı dezavantajı var sonuçta arkadaşlar açıklamış ama 2konsol her zaman iyidir eğerki imkanın varsa. Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: chetaci

xbox360 sahibi misin?Eğer xbox360 sahibi değilsen ps3 ile xbox360 ı kulaktan duyma bilgilerle karşılaştırma lütfen.Senin yazdığın bilgileri ekleme yapıorm ve yanlışları düzeltiyorum.
    1)xbox360 ım ilk üretim günde yaklaşık 8 saat aralıksız çalıştığı oluyor.Hala 3k görmedim.Project Natal ile xbox360 ın ömrü normalinden dahada artmıştır.Xbox360 ın Ps3 ile grafiksel olarak hiçbir eksikliği yoktur tam tersine multiplatform oyunlarda artısı vardır.Ayrıca xbox360 üzerinden HD film kiralayarak izleyebilirsin sadece ps3 e özgü bir özellik değil.Psn,Live'den baya bir geridedir.Live de farklı oyunda olan arkadaşlarınla bile konuşurken,psn de aynı oyunu oynadıın arkadaşlarınla bile konuşamazsın.Live'de tek tuşla tüm arkadaşlarını oyuna çağırabilirsin psn de baya bi uğraşırsın oyuna çağırmak için vs vs....
    3)Xbox360 da 1-2 oyun hariç çoğu oyun RF olarak çıkar bölge ayrımı yapmaz.Kaldı ki 8mb lik bir internette gereken bölge oyununu 2 saatte indirir oynarsın.Ps3 tede bölge ayrımı vardır oyuna ek paket indirmeye çalıştığın zaman baya zorlukla karşılaşırsın.
    4)Elite paket 120gb tır.İlla microsoftun hdd sini almana gerek yoktur.Başka hdd de bağlayabilirsin.Xboxada aynı şekilde klavye mouse bağlayabilirsin.Xbox360 sınırlarını zorluo artık demek oyunların grafikleriyle alakalı değildir dediğim gibi xbox360 multioyunlarda daha iyi grafik vermektedir.O sınır dvdlerin kapasiteleri ile alakalıdır ki buda dert edilecek birşey değildir.

Arkadaşım Xbox360 sahibi değilim fakat bir çok Xbox ile haşır neşir oldum merak etme. Yazdıklarımı okuduysan hepsi 3k verir demedim çoğunluğu verdi dedim. Aksini iddia edebilecek kimse yoktur. Bunu üreticisi Microsoft'ta kabul etmiştir. Ayrıca sen sanırım PS3 oyunlarını hiç oynamadın. Bir GT5 Prologue bir Killzone2 ya da yeni çıkacak olan Uncharted 2'nin grafiklerini incele ondan sonra kimin artısı kimin eksisi olduğunu anlarsın. Multiplatform oyunların X360 ta az da olsa daha iyi grafik vermesinin nedeni PC lerde kullanılan işletim sisteminin Microsoft ve X360'ın da Microsoft tabanlı olması nedeniyle port etme olayının daha kolay olması. Eğer bir oyun öncelikli olarak PS3 için yapılandırılırsa hem diğer konsollara port edilmesi zor olur hem de çok fazla kısıntıya gidilmesi gerekir (medya boyutu işlemci özellikleri vb.) Ayrıca 8mbit internetle 2 saatte indirirsin demişsin Live demişsin. Kopya kullandığın oyunla eninde sonunda bir gün ban yiyeceksin o zaman Live'in özelliği kalmayacak. PS3te bölge ayırımı yoktur. Oyunlara ek paket almak istersen artık UK PSSde de alışveriş olayı çözüldü forumu okuduysan. Bunun yanında yakında PSNler ve PSSler birleşecek o yüzden bu sıkıntı tamamen ortadan kalkacak (ayrıca ekimde Türkiye PSN ve PSS de gelecek) Ben zaten boyut konusunda emin olmadığımı söylemiştim. Fakat X360 HDD lerinin özel olduğunu biliyordum. Farklı (yan sanayi hariç) markaların çalıştığını bilmiyordum. Ayrıca bir filmi elindeki medyadan izlemek yerine kirala X360 a indir izle sonra gitsin falan derken bayağı bir sıkıcı olur sanırsam.

Ayrıca X360'ın grafik kartı ve işlemcisi yeni nesil oyunlara ne kadar dayanabilir bu da bir muamma. Sadece DVD kapasitesi meselesi değil yani. PS3ün donanımı kat kat üstündür (oyun yapımcıları da kabul etmiştir.) Yani senin dediğin gibi DVD kapasitesi ile alakalı olsa idi, PS2 de bile rahatlıkla bir Killzone2 oynayabilirdik 3-4 DVD yapıp ki bu imkansızdır. XBox'ın tek kurtuluşu Natal'dır ki bu proje için en az gereken zaman 3 senedir. Daha önce çıkması çok zor gözüküyor. Zaten Natal da sadece belli oyunlara uyumlu olur. Yeni bir teknolojiyi oyun yapımcılarına tam fonksiyonlu şekilde yaptırmak çok zor bir iştir. (Fifa 09 da bile DS3 e titreşim özelliği bir yama ile geldi).

Bunun dışında Live'ın üstünlüğü hakkında hiç bir şey demedim hatta bir çok kez vurguladım. Fakat bu özellik kapatılabilir bir açık yazılımsal olarak. X360'ın gelecekteki oyunlarda çok zorlanacağı gerçeği ise yazılımsal olarak çözülebilecek bir şey değildir. Yani aradaki teknik fark çok fazla.

Düzeltme: Galiba hiç oynamamışsın demişim ama görüyorumki PS3 sahibisin. Bana GT5 Prologue (daha ön sürüm olmasına rağmen) dan daha etkili modellemesi olan X360 oyunu söylermisin. Ki GT5 in full sürümünü hesaba katmıyorum bile :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcbtrcs -- 11 Haziran 2009; 22:49:06 >

• @mcbtrcs
    Benimde ps3 üm var sende merak etme.Sende xbox360 ın e3 te tanıttığı oyunları grafik olarak incele kaldı ki herşey grafik değildir öve öve biteremediğiniz killzone 2 1.5 milyon satabildi sadece.PS3 te bölge ayrımı yoktur diosun mgs the essential collection ı oynayabilecek misin mesela?Ban olayına gelince 2006dan beri aynı şekilde live kullanıyorum microsoft kendi dedi oyunları erken oynayanlar banlanacaktır dedi oynadık 1.5 ay önceden gene banlanmadım.Banlansam gider gene xbox alırım.Psn deki yazılımsal açıkta bir türlü kapanmadı live gibi uzun bir süre online oyun hizmeti veremez.
  • multi oyunlarda xbox 360 çoğu zaman satış rakamlarında önde, korsan olmasına rağmen bunu da unutmayalım.
  • Sanırım yeteri kadar bilgi verilmiş. Bilgiler ve cevaplar için tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Konu kilitlenmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.