Evden hiç çıkmadığın ve hayatı bilmediğin için dediğin doğru. Zaten tek sorunun büyük şehirledeki kiralar olduğunu düşünüyorsun. Yıllardır akp için tutarsızca sallayıp duruyorsun, bunu herkes biliyor. Şimdi de bu yüzden başka ülkelerle ilgili konu açmaya başladın diyorum işte. Arada bir bunu yapıyorsun zaten. Birkaç sene önce sana göre dünya savaşı, büyük buhran falan olacaktı. Şimdi de bu şekilde gaza geliyorsun mesela. |
Kanada nın Bitişi Çöküşü. (Başbakan istifa etti) (2. sayfa)
-
-
Bence abd kanadaya çökmek için bilerek bunlarin ekonomisini bozuyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kaç batıya cennet seni bekliyor sittin senedir yazıyorsunuz gideceğinizde yok zaten, elalemin mokunu temizlemek pek açmaz sizi tabi orada yatırcaklar sizi öyle gel külahıma anlatın o cennetti ,amele türksün canım sen orada ucuz işçi gücüsün kölesin köle,eşek köpek gibi sırtından ter gele gele ekmeğini kazanıcan muhtemelen kadınsan elalemin veledini bebeğeni bakıcan zaten düşük ücrete anca uyduruk dünyalarda yaşayın.
anadoluda kiraların çok daha düşük olduğunu bilmiyorsan belli çok sosyalsin sen aman nazar değmesin o sosyalliğine al çerçevelet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Aralık 2024; 19:11:37 > -
Hah klasik laf çevirmeni de yaptın. Başka laf üret bari.
Anadoluda kiralar daha düşük olunca cennet gibi yaşanıyor zaten. Avokadolu kaju yiyorlar her öğün. Türkiye'de zaten herkes masa başında günde 3 saat çalışarak para kazanıyor. Aynen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 31 Aralık 2024; 19:9:0 > -
bende biraz öyle düşünüyorum 2023 den beri iyice hissedilmeye başlandı , trump bir gelsinde bunları iyice bir boğucu vergilerle yaptırımlarla tehdit edecek gibi.
asıl kocası ingiltrenin tavrınıda merak ediyorum olağan dışı sessizler.
-
Kanada bitmiş yeğenim, koskoca Kanada bitmiş. Türkiye cennet cennet. Biz oralarda elalemin pokunu temizliyoruz. Bizi eziyorlar orada. Bak yerlere bile istediğimiz gibi tüküremiyoruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uk bence kanadayi salabilir
Uk ekonomisi de kötü
Güzel bir para verirse abd uk kabul edebilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet aynen kız kuzi otelde sidikli çarşaf senelerce yıkadı,kocası hala ağır işte 50-100 kiloluk araba parçaları kaldırıyor teksasın 50 derece sıcağında he he havadan para yağıyor orada aynen.
yasminovayoutubePart 1'i bu linkten izleyebilirsiniz https://youtu.be/3w0l7-uk6a8 #amerika #amerikavlog #aupairprogramı #amerikadahayat #aupair #yurtdışındayaşamak #amerikavlog #aupairolmak #amerikadakitürkler #yurtdışıvize #aupairlife Yeni videolarımdan haberdar olmak için lütfen kanalıma ücretsiz bir şekilde abone olun https://www.youtube.com/channel/UC31srU3LxZNE0p-hgOoW-Bg?sub_confirmation=1 Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UC31srU3LxZNE0p-hgOoW-Bg/joinhttps://www.youtube.com/watch?v=3_Dh59AjBCo&t=205sbak kızcağız neler çekmiş,sadece kapı gibi iyi eğitimli statülü insanları izleyerek olmaz o sadece, marsa üs kuracaksınız yakında hayali evrenlerinizle.
suri paki afgan neyse burada sende orada osun ne sanıyon sen kendini bilader orada Atatürk ün maviş gözlerimi ha? fukaralıktan ülkesinden kaçmış sığınmış, ucuz köle tam eziklenmelik işçisin .(aman aman bir eğitimin yoksa) gerçek dünya bu sizin siyasi uyduruk evrenleriniz değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Aralık 2024; 20:15:14 >
-
kürd ayrımcılığını gizliden destekleyen yani pkk destekçisi tip gelmiş, kanada'da kanada'yı eleştiren iş güç sahibi adama "göçmenler" diye eleştirdikleri için eleştiriyor. işte biz buna gizli pkk destekçisi, yeşil tip chpli diyoruz!
-
Videoyu Kero paylaşmadan önce gündüz öneri olarak karşıma çıkınca izlemiştim. Anlatılanlara yalan diyemem, anlatan hanım durum böyleyken doğrusunu söylemiştir, ona lafım yok da. İçimden "derdini seveyim ablam, gel şu videonun başlığındaki Kanada kelimesini Türkiye olarak editleyip yeniden yayınlayalım" dedim...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Trump, şaka yolu ile Kanada'yı istiyor:)
-
Dünya değişiyor. Hep değişiyordu ama bu defa Avrupa'nın aleyhine.
İngiltere'ye değineceğim.
Dikkat edin İngiltere'deki teknoloji şirketleri batıyor, zarardalar.
İngiltere'de son yıllarda hiç bir inovasyon yok, yeni marka yok. Bu gidişat iyi değil.
Zengin çocukları gibi bir önceki zenginliklerinden yiyorlar.
Gelecek Doğu'da, teknoloji ve zenginlik de öyle...
Ortadoğu toparlanır diye sanıyorum, Afrika da arkadan gelecektir.
-
Haydaaaa, Ganada da mı batmış ve bitmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kanada'nın kişi başına düşen milli geliri ABD'den yüksek nasıl satın alınıyor?
-
Kerimcem de sürekli gurbetçi gömüyor ulan biz sokak röportajında ipimle kuşağım takılan onlarca gurbetçi görüyoruz hepsi de halinden memnun.
Burada tuvalet temizleyecek eleman orada adam olmuş hala Gurbet kolay mı bilmem ne..
Burada çal çal çal, arsa çal, konut dik, dükkan dik, iktidardan ihale al, vergi kaçır.. Bu shitfuckery TC simülasyonu Kerimcem için cennet tabi, kendi gibi
arsız yüzsüz bir sürü yandaş akraba var belli. Kaç yıldır aynı skmsonik akılları veriyor valla yeter ya.
Buradan en donanımsız insanlar gidip de rahat ediyor gelmiş Gurbetçi gömüyor.
Olm yeter lan tüm sistemi çözmüş gibi konuşuyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 31 Aralık 2024; 23:34:44 > -
paradan memnunlar evet para için katlanıyorlar özellikle alman gurbetçilerin %70+ çoğu beğenmez şikayet eder ayrıca farklı evrenlerde yaşıyoruz herhalde?
hatta chp ab sever arkadaşlar bol bol ağzına dolar hayret bir senden duydum bunu işçi sınıfının çok bayıldığını garip.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Aralık 2024; 23:50:33 > -
Senin bizden farklı evrende yaşadığın kesin.
Sokak röportajlarında "alamanya batıyor yeğen ama kurulu düzenimiz var" diyenler senin kaynağın değil mi?
-
Koskoca ülke birden çökecek değil herhalde, yavaş yavaş güç kaybediyorlar bu bir gerçek. Almanya bile eski Almanya değil. Maaşlar artmıyor.
-
+1 benim demek istediğimde aynen bu buradaki bazı arkadaşlar direk sefalet endeksine bağladı.
kiralar boru gibi artıyor faturalar artıyor ama gelir aynı kanada kira konusunda hep berbattı şimdi daha bile berbat olmuş.
-
Kanada bitince , ulkemize adaletmi gekecek? Yolsuzlukmu bitecek? Rusvet, ese dosta ihale vermemi sonlanacak? Enflasyonmu bitecek? Baskasinin asagi dismesi sizi yukarimi cikarir?
Maaslar Afrikayla fiyatlar Avrupayla yarisan, adalet sistemi sucludan yana olan bir ulkeyiz. Gecenlerde Narin olayinin suphelileri muebbet yediler, birkac yila kalmaz hepsi sessizce serbest birakilacaklar, nah suraya yazdim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X