Şimdi Ara

Kanada nın Bitişi Çöküşü. (Başbakan istifa etti) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
5.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne gezmesi keroboyun trden cikmisligi bile yok Kanada nın Bitişi Çöküşü. (Başbakan istifa etti) 

hayattaki tek eglencesi pcden baska ulkeleri kotulemek

canada cok guzel bir ulke, imkaniniz varsa gelip gorun

acliktan nefesi kokanlarin actigi konularada kulak asmayin

canada dan hepinize selamlar 😀

Kanada nın Bitişi Çöküşü. (Başbakan istifa etti)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• erkahn kullanıcısına yanıt

youtubede koca koca yaşlı başlı insanları ben parayla tuttum rüşvet verdimKanada nın Bitişi Çöküşü. (Başbakan istifa etti) 

Kanada nın Bitişi Çöküşü. (Başbakan istifa etti)Yalçın Dikeryoutube
    KANADA'YA gelişimizin 25 nci yıldönümü. Bir çeyret asır! Dile kolay. Bu videoda göçmenliğimizin 25 nci yıldönümünde duygu ve düşüncelerimi paylaşmakya devam etmekteyim. Bir yandan 25 yıl önce iyi ki gelmişim derken bir yandan da sanırrım mevcut koullarda Kanada yerine başka bir ülkeye gitmeyi tercih ederdim. Videoyu izleyince 3 ana sebebini anlayacaksınız. İyi izlemeler MÜLTECİ METİN UYAR'IN KANADA'DAYA GELİŞ ÖYKÜSÜ #102 https://youtu.be/CsazTzdQ5j4 35 YAŞINDAN SONRA KANADA'YA GÖÇ EDİLİR Mİ? #073 https://youtu.be/K4_FA1G2LEk ... 25th anniversary of our arrival in CANADA. A quarter of a century! Easier said than done. In this video, I continue to share my feelings and thoughts on the 25th anniversary of our immigration. While on the one hand I say I am glad I came 25 years ago, on the other hand I think I would prefer to go to another country instead of Canada under the current conditions. When you watch the video you will understand the 3 main reasons. Enjoy watching Music: https://www.bensound.com License code: TOINNLHBU5K9NNFM
    https://www.youtube.com/watch?v=0_frXpXDavA

sen yazılımcısın iyi nitelikli yazılımcıların türkiyedede tuzu kuru hayatı rahat,fransada da rahat heryerde rahat,hatta Türkiyede daha bile rahat oyle işçiyle 5-10 katı maaş farkı yok Türkiyedeki gibi bildiğim tuzu kuru olmayan yazılımcı yok yani çevremde bir çoğu senden zengindir Türkiyede yaşamalarına rağmen.

herşey statü meslek kariyer gezersin ,ben gidemezmisin dedim ha? kanadaya çirkinmi dedim ben.?

oyle meslek yapma, kariyer yapma, çalışma metrobüse bile zor binersin hayat böyle .

gel bana kanadada fabrikada kurbağa ayıklıyan türklerin refahından bahset olurmu? tuzu kuru yazılımcı yada doktorlardan değil okey artık saçmalamada dünya markası oldunuz çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Ocak 2025; 12:37:12 >

• erkahn kullanıcısına yanıt

Bunun pasaportu bile yoktur. Kanada nın Bitişi Çöküşü. (Başbakan istifa etti) 

• headdhunterr H kullanıcısına yanıt

Hadi varsayalımki yok ama senin gibi batı sevdalısı aşığı olup ama eğitimin vasfın kötü olduğu için orada böcek fare gibi ezileceğini bilip de gidemediğin için sana daha çok acıyorum ben yazıkKanada nın Bitişi Çöküşü. (Başbakan istifa etti)  bari erkan nitelikli yazılımcı olduğu için gitmiş,kendi tercihi saygı duyarım ama seninki loserlığın nirvanası yani hep öyle kedinin ciğere baktığı gibi uzaktan bakıcan kaderin o,ben ülkemi fakirde, çulsuzda olsa vatanıma aşığım siyonizim abd metresi olucağına fakir olsun, adam olsun ,onurlu olsun umrum değil hadi güle güle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Ocak 2025; 14:22:54 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Kerimcem gazeteye pardon foruma yaza yaza düşürdü hükümeti, Furudo Baggins gitti gg

Yurt dışına gitmediğimi nereden biliyorsun? Sürekli olarak bir tarafından hikaye uydurunca insanların senin gibi sahtekar olduğunu düşünmen gayet normal! Senin gibi paspas üniversitede dandik bir bölümde dandik bir puanla forumda vakit geçiren işsiz,çulsuz, karısından boşanmış işsiz bir vatandaş değilim. Ben en çok sana acıyorum. Kendi kendini kandırıp burada ezik ezik yaşayıp başkalarının yaşadığı hayatı kıskanıp sağa sola pislik atıyorsun. Geberirkende tek başına gebereceksin tohumsuz! En cahil insanın becerebildiği şeyi çocuk yapmayı bile becerememişsin. Kanada nın Bitişi Çöküşü. (Başbakan istifa etti) 

Her gidende senin gibi paspas notla abidik gubidik kıyıda köşede kalmış tembel tiplerin gittiği geçerliliği bile olmayan bölümden mezun olmuyor. Kanada nın Bitişi Çöküşü. (Başbakan istifa etti) 

Kanada nın Bitişi Çöküşü. (Başbakan istifa etti)IdrisUstaUSAyoutube
    EV BOYAMA Idris Usta USA-30. Bolum
    https://www.youtube.com/watch?v=nqcPhgORM2Q

Bak bakalım elin boyacısı bile senden iyi yaşıyor. Senin gibileri iyi bilirim. Boyacıyı sokakta görsen selam vermezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 9 Ocak 2025; 9:37:5 >

• headdhunterr H kullanıcısına yanıt

yurtdışına gitmek başka yerleşmek başka ben 60 yaşında anamı bile götürdüm ne var bunda.

git bakalım yaşa orada sıkarmı?

ben gidersem elalemin mokunu temizlerim orada 40 ımdan sonrada yapmaya niyetim yok para için, sizin gibi hayal alemlerinde uçmuyorum ben gayet gerçekçiyim.

burada ne bitirdin sende odtü itü marmaramı hangi holdinglerde çalıştın refaransın var seni gidecekler orada adam yerine koyacaklar ha? akrabam mühendis haliyle otelde sidikli çarşaf yıkadı kız ne sanıyorsunuz kendinizi bilemem artık çoğunuz megalomani hastasısınız.

cennet olduğundan emin olsan burada 1 dk bile durmazsın boş yapma oranın surisi pakisi sensin hemde plakalı.Kanada nın Bitişi Çöküşü. (Başbakan istifa etti) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Ocak 2025; 13:5:47 >
  • Bak kendini nasılda iyi biliyorsun. Sen demekki burada iş olarak tuvaletçilik yapıyorsun ki ordada aynı işi sana yaptırırlar diye korkuyorsun. Hah şöyle işini sorunca görmezden geleceğine tuvalet temizliyorum diye cevap ver. Senin doğru dürüst mesleğin yok. Seni tutupta orada şak diye bir günde müdür mü yapacaklar? Boş boş konuşuyorsun. Anan sana ancak harçlık veriyordur. Sende onu artık baliye mi veriyon yoksa kumarda mı yiyiyorsun orasını bilemem. Gittim gördüm dediğin yerde işte hayal alemi. Kanada nın Bitişi Çöküşü. (Başbakan istifa etti) 

Elin boyacısı bile gidince mesleğini yapıyor. Sen gidersen tuvalet temizlersin. Niye? İşsizin tekisin ve elinde bir meslek bile yok. Herkes sen mi? Yurt dışını bırak baban interneti yatırmasa buraya bile giremezsin.Kanada nın Bitişi Çöküşü. (Başbakan istifa etti) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 9 Ocak 2025; 12:26:39 >

• sizin modunuz recep baltaş kankanız söv söv söv ama yine burada kal nasıl bir loserlıksa artık çözmek zor,recebi orada garson bile yapmazlar o trakya diplomasıyla,garsonluğa bile boy pos yakışıklılık tip aranıyor yurtdışında oda onda yok,mecbur yaşlanıp ölüceksiniz burada artık akp chp lö lö demeye devam.Kanada nın Bitişi Çöküşü. (Başbakan istifa etti) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Ocak 2025; 12:44:50 >
  • Adam yurt dışına gerçekten gidiyor. Senin gibi işkembe-i kübradan sallamıyor. Sen daha işini söyleyemeyen nokta yerine virgül atan birisin. İlkokul mezunununa bak kendisini otorite zannediyor. Zaten benim üye olduğum diğer forumda huzuru bozmaktan şutlanmıştın.Kanada nın Bitişi Çöküşü. (Başbakan istifa etti) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 9 Ocak 2025; 12:54:0 >
  • DarkTechno kullanıcısına yanıt
    Benim aklıma gelen ilk yorum bu olmuştu ve yapılmış, trollerin iki yüzlülükleri işte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahahahahah adam düzensiz göçmen geliyor diye Kanada eleştiriyor, lükse bakar mısın :) olm ne çeşit yaşam formları var ya :)

Senin ülken, 10 milyon ne olduğu belli olmayan adamı tek kalemde aldı. Nüfüsün 10/2 i Araplardan oluşuyor şuan :) ülkede ortalama kazanç 25 bin,kiralar 30 K oldu. En dandik ev 5-6 milyon en dandik araba 1 milyon :) Ülkede çok şanslı görünen kesim 50 K maaş alıyor, bi ev kirası 30 K :) bu şanslı adam çok şanslı olmaya devam ederse 30 senede açlık sınırının altında yaşayıp köşeye para atarak 1 ev alabiliyor :) aldığı evde öyle kanada gibi müstakil villa falan değil ha 100 m2 kapalı kutu :) 1 milyonluk araba alırdın 500 K sı vergi. Sorsan sağlık ücretsiz, ulan adam senden 1 araba da 50 yıllık sağlık giderini tekte alıyor :)

Kimse size yurt dışında bedava para veriyorlar demiyor. İnsanlar oraya daha iyi müstakil evlerde yaşam, düşük vergi, adalet vs. Gibi sebeblerle gidiyor. Orada olan en ufak bir olumsuzluğu eleştirirken ülken 10 kat daha kötü ne hala getirildi sesiniz çıkmıyor.

Şu kafa yapası yüzünden işimiz çok zor gençler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Niye? Senin amcaoglun Almanyada mokmu temizliyor? Orda yapacak baska is yokmu? Almanyada yetisen Türk neslinin artik kendilerine ait cesitli Firmalari var, yoksa sen hala ordakileri 60 li yillarda gidenler gibimi oldugunu saniyorsun? Umarim AKP teskilatindan para aliyorsundur yoksa bedavadan cürük zihniyeti savunacagim diye insanin bu denli kendini paralamasinin bir mantigi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 10 Ocak 2025; 11:24:2 >
  • Helal Kerimcem diyorsa dogrudur

Çöken ekonomisiyle olmayan adaleti ve demokrasisiyle Türkiye gümbür gümbür gümbür geliyor

Kanada da neymiş ezer geceriz internet ortaminda 😀 bu arada kanadalilar bi yerden ses geliyor ama nereden diye dalga gecmesinler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

Yurtdisindaki kötü gidisatinin ölcü birimleri kerimcanin Emmoglusuyla teyze kizi Kanada nın Bitişi Çöküşü. (Başbakan istifa etti) 

• Kerimcem abd macerasını anlatıyorKanada nın Bitişi Çöküşü. (Başbakan istifa etti) 

Kanada nın Bitişi Çöküşü. (Başbakan istifa etti)ARZU FİLMyoutube
    Neşeli Günler, 1978 yapımı bir Türk filmidir. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yönetmeni Orhan Aksoy'dur. Başrollerini, Türk sinemasının iki büyük emektarı Münir Özkul ve Adile Naşit'in turşucu rolünde oynadığı film, geçimsiz bir çiftin ayrılmasını ve gelişen olayları komik bir dille anlatmaktadır. Filmin bir diğer önemli ismi ise Ziya rolüyle müthiş bir performans gösteren Şener Şen'dir. Oyuncu kadrosunun kalitesi ve sevilen senaryosu ile 1970'li yıllardaki başarılı Türk komedi filmleri arasında yerini almıştır. https://www.facebook.com/arzufilmofficial https://twitter.com/ArzuFilmAS https://instagram.com/arzufilmasofficial/ #arzufilm #neşeligünler #adilenaşit #münirözkul #şenerşen #oyabaşar #yerlifilm
    https://www.youtube.com/watch?v=H_boaYCucTo

Kerom beee

Sende olmasan şu forumda sıkılırdık Kanada nın Bitişi Çöküşü. (Başbakan istifa etti) Kanada nın Bitişi Çöküşü. (Başbakan istifa etti) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 10 Ocak 2025; 20:1:15 >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

Yalnız ziya burada "ziyaaaa" dedikten sonra düzeltmeler yapıyor, sonra "peki adam gibi sallarız" falan diyor. Bu kerim de bu yok. Bol keseden sallıyor, sonra sıkışınca kaçıyor. Kanada nın Bitişi Çöküşü. (Başbakan istifa etti) 

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.