< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kanada nın Bitişi Çöküşü. (Başbakan istifa etti) (4. sayfa)
-
-
Konu içeriğindeki abla yeni video yapmış bugün. Trudeau görevi bıraktı diye.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Trump Kanada'ya göz dikmişti, geçenlerde " 51nci eyalet olsun" demişti. İngiltere bırakır mı sana, o işler kolay değil. Ortalık karıştı tabi..
-
Kanada'nın çöktüğünü iddia eden bizzat KANADA'lılar zaten. Videoyu izlemeden yorumlamış millet.
Abla zaten Kanada'nın iç siyasetini anlatıyor. Meraklısına.
Bize çok uzak olduğu için Türkiye'de ciddiye alınmayacaktır Kanada'da yaşananlar.
-
Kanada Türkiye'nin iki misli ekonomik büyüklüğe sahip. Dolar olmuş 35TL biz batmıyoruzda Kanada mı batacak? Oğlum siz tiner falan mı çekiyorsunuz?
-
ingiltrenin metresi uydu devleti aman aman bir üretim teknoloji yok orada sıcak para var birde ingiltrenin atadığı vali var.
ingiltre pomplıyor afrikadan sömürdüğünü olay o, zengin koca ay pardon ülke meraklısı ya forum o hesap.
eu daraldı kanadaya yeteri kadar pompa yapamadığı için zaten biraz cortladılar hayat pahalı ülkede,abd de gözü dikti sexy metrese olay o.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Ocak 2025; 12:18:41 > -
Senin her dediğine inanan net cahildir. Kendi paranı kazanamayan tipsin gelmiş burada ekonomik analiz kasıyor. Kıyıda köşede paspasa dönmüş dibin dibini görmüş 3.sınıf gereksiz bir diploman var. Onunla sanki ceo gibi yorum atıyorsun. Gece gündüz sürekli buradasın. Yönetim bunu 6 aylığına falan banlasında kendisine yeni bir hobi falan edinir. Evde bütün gün 14 inch ekrandan analiz kasmaktan iyidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 7 Ocak 2025; 14:56:18 > -
karliçe pozlu parayı hobi olsun gelişmişlik olsun diye kullanıyorlar aynen.
Kanada, İngiliz Milletler Topluluğu'na bağlı federal bir cumhuriyettir. Devlet başkanı İngiltere kral/kraliçesidir ve ülkede bir genel vali ile temsil edilmektedir ki, bu görevi de Temmuz 2021'den bu yana Mary Simon yürütmektedir.
Dünyadan haberiniz yok deyince kızan dolu.
Aslında bu olay daha çok ingiltre abd kapışmasıdır geçmişte abd ve ingiltrenin kanlı bıçaklı olduğunuda bilmezsiniz tabi.
siz sadece iphone et refahını bilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Ocak 2025; 16:15:47 > -
Adamlar ekonomileri %1 kötüleşse tepki koyuyor bizim elliki dibi görse konuşmuyor o yüzden öyle görüyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen neyi biliyorsun ki evinden çıkmayan tipin tekisin. Yazdıkların google'da üç dakikada bulunabilecek bilgiler. Sanki gidipte görmüş gibi sallıyorsun. Pasaport göster desem kıvranıp durucan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 7 Ocak 2025; 17:13:6 > -
Konu seye benzemis, Ruandalilarin Kanadadaki krizi kendi yükselisleri olarak algilamasina. Kanadanin en bitik hali bile bizden iyidir. Senin paranin dünyada bir gücü kalmamis, ekonomin berbat, enflasyon ve faizler en zirvede, bu sekilde sen kalk dünyanin refah seviyesi en yüksek ülkelerinden birini %0.1 bozulma var diye bayram et. Bizdeki yüzdelikleri saklarken bu kurumlarin güvenilirligi kalmadi, kagit üzerinde %60 enflasyon yükseldi deniyorsa hissedilen %300 oluyor. Baskaninda kalkmis fahis fiyat uygulayanlari boykot edin diyor. Buna bir care bulamiyor oda, oturmus devletin zirvesine hicbirseyden sorumluluk almiyor. Trudeau istifa etmis bizimkiler ne zaman edecekler?
-
Kanadayı gelen göçmenler mahvetti, hepsi aç, Trump reis geçen söyledi, komşuların köpeklerini bile cız bız, bbq yapıp, lüpletiyorlarmış, beyaz kızlar kendini korusun demiş, ne bulursa götürüyorlarmış
Sade onla kalsa, 20 kişi bi evde kişi başı ayda 100 dolara oturuyorlar, haliyle Canadian kardeşlerimiz onlar yüzünden uygun fiyatlı kiralık ailece oturacakları ev bulamıyorlar.
Eskiden danaya 7 kişi girenler, bu sefer eve 10 kişi giriyor, mor-kıç bile olmadan ailenin 30 senede ödediği evi 2 senede kapatıyorlar, çekirgeler gibi heryeri istila etmişler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
16 ülke gezdim tozdum ben ama kanadaya gitmedim hiç, özel hayatıma atılan çamurların kendi hayatınızdan kesitler olduğunu düşünüyorum bu bir psikolojidir,bir yer gezmeyede gerek yok ayrıca bu bir genel kültürdür kanadanın ingiltrenin uydu devleti olduğunu bilmemek için kara cahil olmak gerekiyor hadi güle güle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Ocak 2025; 17:57:5 > -
İstanbul'u zor biliyorsun. Kalkmış 16 ülke gezdim diye sallıyor. İngiltere değil Birleşik Krallık'a bağlı. İki üç sene evvel Kanada Türkiye'de maden arıyordu. Hey yavrum heyy daha hangi ülke nereye bağlı yeni öğreniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 7 Ocak 2025; 18:35:42 > -
Yaza çize ben düşürdüm hükümeti bile der şimdi o kadın :D
-
Mesleki köklü bir geçmişi olan sonrasında göç edip bu işlere bulaşmış biri. Ara ara takip ederim. Kendisi sıkı bir Justin Trudeau hayranıdır. Objektif eleştiremiyor... Türkiye'den kalmış kemikleşmiş bir olgu.
Bu adam Kanada ın başında iken Türkiye'de siyanürle altın madenleri ve orman katliamları yapılmıştır veya kendisi döneminde kendisinden önceki bu tür yurtdışında bile olsa Kanada lı firmalara ağır ceza filan vermesini beklerdim. İroniktir kendisi Küresel Isınma İklim Değişikliği filan önem verdiğini beyan ederek istifa edeceğini ilan eden konuşmasında ifade etmiştir. Yani samimi değildir. Göstermelik biridir... İş bitirici değildir ... Medyatik olmaya önem vermiştir.
Kanada ın Britanya ile temelden bağını kesmesi gerekir. İngilizlerin olduğu her oluşum beladır Türkiye'de Ortadoğu da baya çekiyor ... Okyanusya Afrika Latin Amerika filan da benzeri olabilir ...
İrep Çakır son videosunda uzata uzata ifade etmiş. Normalde 1-2 dakikalık bir haberdi. Belli ki bilinçatlı Justin in Başkanlığının devam etmesinden yana kendisinin de bilinçli olarak istifasına hayal kırıklığı vardır...
Trump'ın etkileri şimdiden estiriyor. Vergi alınması vs Kanada için bardağı taşıran son nokta! Trump öncesinden beri Kanada zaten cazibesini kaybetmiştir...
-
-
Benim de ayni sahneden aklima geldi hocam :)))
-
Arkadaslar hemen Turkiye ile kiyaslamayin. Tabii ki Kanada bitmedi cokmedi ama kotu bir donemden geciyor. Bunun bir benzeri de Almanyanin cokusu. Zamanla daha da kotu olacaklar. Osmanlinin duraklama ve gerileme donemleri gibi. Bu yuzyillar surmeyecek tabi eskisi gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Adam bayburt, çemişgezek, erbaa'yı falan ülke zannediyo çaktırma. Hayatsız bir şekilde forumda klavye paralayan tip 16 ülke gezmiş. Bunun ailesinin durumunu düşünebiliyo musun?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X