Şimdi Ara

Kanada nın Bitişi Çöküşü. (Başbakan istifa etti) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Cevdet141 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
130
Cevap
1
Favori
6.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam mühendisine göre değişmekle birlikte, Avrupa'da ve Kanada'da fiziki bir emek verilerek yapılan işçilık veya el zanaati kıymetli olduğu için, dediğiniz gibi okumamış ,Türkiye'de bir baltaya sap olamamış adam için Kanada cennet.

Iyi para alıyor ki.senin yapmak istemediği işler çünkü.

Mesela sen kolay kolay Alman kasiyer, Alman temizlikçi göremezsin Almanyada.

Almanyada alman boyaci sivaci da bulamazsin. Tesisatçı da çok zor. O yüzden bu işleri yaalcak adam kiymetli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Velvet Golet V kullanıcısına yanıt

çok mükemmel perfect olduğundan emin olsan 1 dk durmazsın burada, senin gibiler ne olucağını çok iyi biliyor orada böcek gibi ezilceğinide adı gibi biliyor, nitelikli iyi eğitimli doktor mühendis izleyip sıkmayla olsa keşke  hakaretlerini sana iade ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Şubat 2025; 11:52:48 >
  • hasanmerto kullanıcısına yanıt

Eşek gibi eziliyorlar ne cenneti okumuşlukla alakası yok iyi okuycan denkllik alırsan anca o, herkes okuyor herkes üni mezunu.

burada laborant olup orada yunan markatlerinde yer silip salam kesip eşek gibi çalışan türk dolu anaları ağlıyor,yunanlılarda bilerek türkleri alıyor zaten geçmişin intikamını almak için cennette düşüyorlar 

burada bitirdikleri pas pas puanlı ünilerle onları orada 2.80 yatımlı beyaz yaka yapıcaklarını sanan var sırtlarından ter akıcak ter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Şubat 2025; 12:1:17 >
  • hayaller paris elit nezih şık perfect hayat.

Seray Gurelyoutube
    Kaç puan? #halloween #reklam
    https://www.youtube.com/shorts/Pbx614qOBng

realitede bu 

Kurt_beyiyoutube
    #komik #funny #almanya #silayolu #gurbetçiler
    https://www.youtube.com/shorts/RWCihC0Eyec

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

@kerimcem adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:

çok mükemmel perfect olduğundan emin olsan 1 dk durmazsın burada, senin gibiler ne olucağını çok iyi biliyor orada böcek gibi ezilceğinide adı gibi biliyor, nitelikli iyi eğitimli doktor mühendis izleyip sıkmayla olsa keşke hakaretlerini sana iade ediyorum.

Senin gibi meczuplar ne zaman forum donanım ekşi sözlük vs gibi platformlardan giderse bende o zaman gideceğim

• Velvet Golet V kullanıcısına yanıt

rte hilafet bile ilan etse sizin gideceğiniz filan yok kardeş anca kuru laf salatası,o gitmeyede toto cesaret gerekiyor. 

amale olmam ,işçi olmam dandikte olsa okudum üst aklım,masa başı yatış çay kayfe laptoplu iş isterem, memur olup yan gelip yatıp devlet bana baksıncıların en son gideceği yerler orası. 

malesef bu ülkede yaşlanıp öleceksiniz. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Şubat 2025; 13:52:16 >
  • Kanada batmış beyler, dağılabiliriz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bir saksağanın partizan tespiti. Olm bundan KANADA nın haberi varmı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi konuya girsem kerimcem ve engin bilgisi. Arkadaş hiç mi uyumuyor, yemeğe gitmiyor, arkadaşlarla gezmeye çıkmıyorsun. Trol maaşı bu kadar mı düşük anlamıyorum, 7/24 çalışıyorsun. Eskiden eleştirirdim bu trolleri, şimdi gerçekten acıyorum. Hayatınıza yazık.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.