Bildirim
kanal d sitesinde adobe flash player 11.8 sorunu
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: gsmuhammed47
başlıkta belirttiğim gibi kanal d'nin sitesinden dizi izlemeye kalktığımda adobe flash player 11.8 mevcut diyor indiriyorum ama yine açılmıyor 5 6 kere indirdim sorun devam etti çözümü nedir?
İndirdikten sonra kurulum yaptınızmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir şey açıldı tamam dedim %100 doldu bitir dedim bu kadar... -
Bilgisayarı acıp kapadığınızda hala calısmıyormu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: faststyla94
Bilgisayarı acıp kapadığınızda hala calısmıyormu?
çalışmıyor... bu içerik adobe flash player 11.8 uygulamasını gerektiriyor Şimdi yüklemek ister misiniz diyor evet deyip yüklediğimde de değişen bir şey yok hayır dediğimde de -
Bende mozilla 19.0.2 var normal olarak google girip adobe flash player yazıp indirip kurmustum sorunsuz izleniyor suanda kanald deki diziler bende herhangi bir uyar vermedi -
quote:
Orijinalden alıntı: faststyla94
Bende mozilla 19.0.2 var normal olarak google girip adobe flash player yazıp indirip kurmustum sorunsuz izleniyor suanda kanald deki diziler bende herhangi bir uyar vermedi
chrome kullanıyorum ben ama mozilladan deniyecem birazdan olursa yazarım -
mozilla yükledim mozilladan açıldı :) biraz garip ama oldu teşekkürler. -
Rica ederim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X