Şimdi Ara

Kanal Tedavisi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün bir parçası kırılıp düşen bir dişim için İstanbul'da bir dişçiye gittim ve bana kanal yapılması lazım sonra da üzerine dolgu yapacağız pazartesi gel dedi. Şuan dişim ağrıyor ve diş eti üzerinde tahminlerime göre ufakta bir şişlik var gibi geliyor bana, acaba apse mi diye düşünüyorum. Apseli dişe kanal yapılmıyor bildiğim kadarıyla. Ben biraz acelem olduğunu söyledim bir kaç güne biterse yapalım filan diye oda biter dedi fakat hiç bir tedaviye başlamadık tabi daha sadece filmden ve gözle baktığı kadarıyla. Benim merak ettiğim sırf acelem var dedim diye bu adam apse filan umursamadan direk kanala dalabilir mi? Okuduğum kadarıyla kanal tedavisinden önce hep bir antibiyotik verilmiş herkese. İçinizde direk gidip kanal tedavisi olan var mı? Antibiyotiksiz de oluyor mu bu kanal? Gidip öyle 1 seansta işi bitirip çıkabilir muyuz? Baya bir şüphe kapladı içimi şuan apse değilse neden ağrıyor orası diye..

• Selamlar öncelikle panik yapmayın bu dönemde hiç bir disçi bodoslama iş yapmıyor.Ayrıca dişinizde apse olduğunu onayladı mı? Belki yoktur acıdan seçemiyorsunuzdur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba herhangi bir şey söylemedi apse ile ilgili bana ben şuan sadece dilimle dokundugumda diş etinin yan tarafına hafif bir şişlik var gibi geliyor. Fakat zaten iltihap değil mi bu kanala sebep olan şey? O iltihap antibiyotiklere giderilmeden nasıl yapılacak o kanal anlamadım hiç bir şey. Ben yurtdışına çıkıcam dedim diye adam yapalım gitsin orda başkasının derdi olur demiş midir diyorum insanlara güven sıfır maalesef

• Apse olsa apse kokusu olur hocam. Dişçiye gittiğinizde şiştiğini söyleyin tedavi olmadan iyice kontrol ettirin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Antibiyotiksiz olmustum ben, kanalin sebebi derin curuk olmasi. Curudugu icin aciyor olmasin?

• ben kanal tedavisi oldum başlamadan önce antibiyotik verdi ve tedavi başladığında 3 seans gittim. ben 1 hafta arayla müsait olduğum için gitmiştim daha sık oluyor mu onu bilemiyorum. geçmiş olsun hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kanal tedavisi.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.