Şimdi Ara

Kanal tedavisis sonrası ZONKLAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
8.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün yaklaşık saat 13:30 civarında kanal tedavisi yaptırdım sol üst azı dişlerimden birine.Uyuşukluk geçtikten sonra hifif bir şekilde başlayan ama birazcık diş üzerine baskı uyguladığımda sanki kan pompalanıyormuşçasına bir ağrı ve zonklama başladı.şuan saat 4:30 ve ağrı üst yanağıma vurdu diyebilirim ve dişim zonkluyor,ağrı kesici fln içtim ama nafile.Sizce ne yapmalıyım yani daha bugun gittim doktara bir kaç gün beklemeli miyim çünkü sınavlarım da geliyor ve ağrıdan odaklanamıyorum.

• Güncelleme:Şuan dişim öyle aşırı zonklamıyor fakat hala birşey yiyemiyorum,herhangi bir baskıyla yine şiddetli bir şekilde ağrıyor.Yok mu tecrübesi veya bilgisi olan bir forumdaş?
  • Arveles ya da biprofenid ağrı kesici iç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapisiz

Arveles ya da biprofenid ağrı kesici iç
    Öneri için teşekkür ederim şuan itibariyle kanal tedavisi olalı 4 gün geçti ve üzerine baskı uygulamadığım zamanlarda öyle aşırı bir ağrısı olmuyor,sadece arada kendini belli ediyor :)Benim anlamadığım kanal tedavisinde sinirler alınır ve bence film çektirdiğinde veya kanal yapılırken dişte iltihap fln varsa gözükmesi lazım yani ağrımaması gerek mesela yaklaşık 6 gün önce bir kanal tedavisi daha yaptırdığımda onda herhangi bir sorun olmadı fakat bunun yüzünden yemek yiyemez oldum.Benim aklıma gelen geriye sadece dolgu yüksekliği nedeniyle ağrı yaptığı geliyor fakat bu durumda yemek yerken ağrı yapması normal mi bilmiyorum artık kafamda deli sorular :D
  • helloozo H kullanıcısına yanıt
    Bence direkt doktorunuza gidin.
  • Aynı sorun bende de oluştu.Dün sizinki gibi üst azı dişime kanal tedavisi yapıldı.Aradan 24saatten fazla zaman geçmesine rağmen en ufak baskıda dişte çok şiddetli ağrı oluşuyor.Bende dolgu yüksekliğinden gibi düşünüyorum çünkü uyuşuk haldeyken biraz garip hissettirmişti ağızda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Empty Words. kullanıcısına yanıt
    Şuan haftalar geçti üzerinden ve herhangibir sıkıntı yok,Bende ilk aklıma gelen dolgu yüksekliği olarak düşündüm fakat bir hafta içerisinde geçti ağrı.Sinirler alınsada diş hala tutunan sinirler ile canlı olarak düşünmek gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.