Şimdi Ara

KANALD Yİ TAŞA TUTALIM ARKADASLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR KANALD YÖNETİMİNİ TASLAYALIM BİRAZ HERKEZ ELESTİRİLERİNİ YOLLASIN BELKİ DİKKATE ALIRLAR NEDİR BU ZIRT PIRT REKLAM

bizeyazin@kanald.com.tr

• Ben geçen hafta yüzüklerin efendisi filmini izlerken reklamlardan çıldırıp mail attım ama adamlar bi cevap yazma nezaketi bile göstermedi. Ama gene de taşa tutalım çoğunluk yaparsa bi işe yarar belki. Ben bi daha atıcam
  • siz kurtalr vadisinin bi bölümü kaça çıkıo bilio musunuz beleş deil yani bu 430 milyar dilekolay izin verinde reklam alsınlar

ikincisi lotr' da bende çıldırdım hele bide reklam sonu 5 dk. öncesinden başlamıo mu tam kudurtuo adamı!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: SEDAT_PEKER

ARKADASLAR KANALD YÖNETİMİNİ TASLAYALIM BİRAZ HERKEZ ELESTİRİLERİNİ YOLLASIN BELKİ DİKKATE ALIRLAR NEDİR BU ZIRT PIRT REKLAM

bizeyazin@kanald.com.tr

Ayıp ettin ya.Sen taşları hazırla ben monotof kokteylerle geliyorum.Ne bu ya.

Adı reklam bunun.Şu an en yüksek reklam geliri olan tek kanal kanal d.Sence Aydın DOĞAN hatırladığım kadarı ile ki star tv satılırken öğrenmiştim 400 miyon$ mı öyle bir şeydi, reklamları azaltıp medydaki bir nevi tekeli kaybetmeyi mi yoksa o kanalın izleyicilerinin tutumunumu seçer.?

Siz kış yaşlaşırken vede bilhassa ramazan ayında devam eden trafiğin tıkanmasına kat kat katkıda bulunan ve o güzelim yurdum insanını çıldırtan belediyesi,iskisini vs. taşa tutuyormusunuz?

• Arkadaşlar yapmayın showtv daha beterdi bu konuda 10 dakikayı geçmedi kanald'de reklamlar show'da en az 15 dakika.. Kronometre tuttum 9 dakika 10 dakika arası reklam koydular.
    Filmin içine reklam almaları çok saçma ve komik olmuş ama reklam konusunda bence showtv'ye göre daha iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mika_hakinen

Arkadaşlar yapmayın showtv daha beterdi bu konuda 10 dakikayı geçmedi kanald'de reklamlar show'da en az 15 dakika.. Kronometre tuttum 9 dakika 10 dakika arası reklam koydular.
    Filmin içine reklam almaları çok saçma ve komik olmuş ama reklam konusunda bence showtv'ye göre daha iyi.

en iyisi moviemax ne reklam var, ne makaslanma olayı görüntü ise kanald deki lotr serisindeki gibi vcd değil dvd ve çift dil seçeneği var

Tabii dünyanın parası o da ayrı mesele
    Bizde kapattırıoz korkarım

• Ya kurtlar vadisini izlerken bi ara cola reklamı çay reklamı falan çıktı dizideyken bende ilkkez böyle bişey gördüm şaşırdım korktum bide halisinasyon görüyom sandım 5 sn duruyo sonra gidiyo sonra abim ilk önce görmedim dedi korkum sonra ewet ewet gördüm dedi de rahaladım ya bu ne ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaw ne diyorsunuz siz o dizinin bir bölümü ne kadar biliyor musunuz o silahlar falan suriye ye gitti adamlar orda konaklama bilmemne eet kanald çok reklam arası verdi ama arada ki sanal reklamlar bence çok akıllıcı tabi sınırı aşmamak kaydıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akıllı12 -- 7 Ekim 2005, 22:51:10 >
  • Sanal reklam sistemi uygulanmakta.. Fakat biz gene becerememişiz bunu normalde haraketsiz kalması gerkeiyor olur böyle vakalar yurdum insanı düzeltir yakında :D reklam konusu ciddi çok sık ve bayıcı dereceden show tv deyken bu kadar yoktu.. yeni rtük kurallarını aşmıyo mu bu reklamlar bilmiyorum ama çooooooookkkkkkkk..
  • Reklamların arasına film koyuyorlar gıcık oluyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: pooca

Reklamların arasına film koyuyorlar gıcık oluyorum

• yanılmıyosam yüzüklerin efendisiydi ama başka bi filmde olabilir,ilk kez yayınlanıyodu film ve adamlar ilk yarım saatin sonunda başladılar reklama ve periyodik olarak 10 dakka film 15 dakka reklam verdiler.Bi ton küfür ettim ve artık izlemiyorum ulusal kanalların bi çoğunu...
  • sanal reklamın kalitesi biraz artırılırsa diğer reklamların süresinin azaltılması şartıyla kabul ederim.Çünkü araya reklam girmesi,sanal reklamdan daha çok rahatsız ediyor.Sanal reklamda göz zavkini bozuyor bu haliyle.Eğer kaliteli bir şekilde montaj yaparlarsa bana bi zararı olmaz.Bu bölümdeki sanal reklam montajı içler acısıydı.Sanırım paint ile kopyala-yapıştır yapmışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: pooca

Reklamların arasına film koyuyorlar gıcık oluyorum

aynen
  • Sırf kanald değilki bütün kanalar öyle devamlı reklam ya şöyle filmi izliyorum tak diye araya reklam giriyo bende ana avrat küfürü basıyorumBu arada o sanal reklamları görünce çok güldüm ya
  • Ben reklamların ülkemiz kazancını arttırdıgını bilerek, reklama karsı değilim!Reklamlardan çok para kazanıldığı bir gerçek
  • quote:

Orjinalden alıntı: GladyaBloodmind

Ben reklamların ülkemiz kazancını arttırdıgını bilerek, reklama karsı değilim!Reklamlardan çok para kazanıldığı bir gerçek

tabi para kazansınlar ama eşeğin kulağına suyu kaçırmadan
  • Can sıkacak kadar reklam alması muhtemel film ya da dizileri kaydediyorum. Daha sonra kayıttan reklamları geçerek seyrediyorum. Böylece hiç reklam derdim kalmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mika_hakinen

Arkadaşlar yapmayın showtv daha beterdi bu konuda 10 dakikayı geçmedi kanald'de reklamlar show'da en az 15 dakika.. Kronometre tuttum 9 dakika 10 dakika arası reklam koydular.

haklısın teğmenim sana sonuna kadar hak veriyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.