Şimdi Ara

Kanarya Yürümekte Zorlanıyor, Nesi Olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu kanaryayı ilk aldığım zamanı kanadı sakatmış, alırken fark etmedim. Uçamıyor, tek kanadını açamıyor, bazen uçma denemesi yapıyor fakat fazla ileriye gidemiyor.

Son bir haftadır, tek ayağının üzeirne sanki basamıyor, kuyruğuda biraz yamuldu. Her veteriner kuşa bakmıyor, bir tane kuşa bakan veteriner buldum ama çarşamba yada perşembe günü gelecekmiş.

Sizce bu kuşun nesi var? Neden böyle yapar?

https://www.youtube.com/watch?v=da1QwNCsqBw&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/shorts/dIC9S6flNQs?feature=share

• son durum nedir

• Veteriner kalçasına zedelenme var demiş, magnezyum vermiş ama düzelme yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coderMX C kullanıcısına yanıt

doğuştan olabilir .

b vitamini kuşlar için olan işe yaraar genellikle iskelet sistemi güclendirmek için ayrıca multivitamin de. tünekte durabiliyor mu.

• Bugün başka bir veterinerde kuşu gördü, kalçasında zedelenme var demiş. Damla vermiş, suyuna damlatın 9 saat beklesin, dinlensin demiş.

Arıtıcıdan su kullanmayın, musluk suyu verin kuşlara demiş. Neden musluk suyu dediğini bilmiyorum. Arıtıcısıda mineral takviyesi var, ph takviye filtreside takılı. Belki arıtıcının suyunun saf vitaminsiz su olduğunu düşünmüş olabilir.

10 gün sonra tekrar kontrole gidecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuş bugün öldü. Son götürdüğümüz veterinerin verdiği damlayı da kullandık ama fayda sağlamadı. Günden güne kötüye gitti.

Her iki veteriner kalça zedelenmesi var. 10 güne düzelir demişti. Ama sürekli kötüye gitti.

Veterinere götürmeden iki hafta önce falan tek ayağını uzatıyordu ama ayaklarının üzerinde durabiliyordu. Aşama aşama kötüye gitti. Biz bir sorun olduğunu anladığımız zaman veterinere götürdük, fayda etmedi. Röntgen filmide çekildi. Son günlerde, kuş uyuyamıyordu.

• geçmiş olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayaklarım neden çok küçük
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.