Şimdi Ara

Kanat Yıldız-Şifreli Yorum (LYS Edebiyat)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
2.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kitap oldukça hoşuma gitti şifreler sayesinde yazarların eserlerini kolayca ezberleyebiliyorum.Sizlere de tavsiye ederim. Elinde kitap bulunmayan arkadaşlar için istedikleri yazarın şifresini yazabilirim. Herkese kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ruhibunalim

Arkadaşlar kitap oldukça hoşuma gitti şifreler sayesinde yazarların eserlerini kolayca ezberleyebiliyorum.Sizlere de tavsiye ederim. Elinde kitap bulunmayan arkadaşlar için istedikleri yazarın şifresini yazabilirim. Herkese kolay gelsin

hocam kafadan bi tanesini yazana örnek olarak maksat kitabı alıp almamaya karar vereyim
    ben de şifre falan yazıyorum da hocam kafadan bu yazarın ki daha iyiyse onu kullanırız:D

• gerçektende çok iyi bir kitap,sayısalım ama benim bile edebiyatı çalışasım geldi
  • Viral
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvana08

quote:

Arkadaşlar kitap oldukça hoşuma gitti şifreler sayesinde yazarların eserlerini kolayca ezberleyebiliyorum.Sizlere de tavsiye ederim. Elinde kitap bulunmayan arkadaşlar için istedikleri yazarın şifresini yazabilirim. Herkese kolay gelsin

hocam kafadan bi tanesini yazana örnek olarak maksat kitabı alıp almamaya karar vereyim
    ben de şifre falan yazıyorum da hocam kafadan bu yazarın ki daha iyiyse onu kullanırız:D

AHMET KUTSİ TECER: aHmEt KUTSİ:H-E KUTSİ:HALK EDEBİYATININ KUTUSU. Birçok halk edebiyatı araştırmasına imza atan Ahmet Kutsi'nin bu özelliğini Halk edebiyatı kutusu olarak aklınızda tutabilirsiniz.Kutunun KÖŞEleri vardır.Ahmet Kutsi'nin en çok sorulan eseri KÖŞEBAŞI'dır.BİR PAZAR GÜNÜ yiğit insan KOÇYİĞİT KÖROĞLU evleneceği kızla KÖŞEBAŞInda buluşur ve SATILIK EV almaya gider.

• Peki bunun biyolojisini falan kullanan var mı?Nasıldır?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nirvana08

quote:

AHMET KUTSİ TECER: aHmEt KUTSİ:H-E KUTSİ:HALK EDEBİYATININ KUTUSU. Birçok halk edebiyatı araştırmasına imza atan Ahmet Kutsi'nin bu özelliğini Halk edebiyatı kutusu olarak aklınızda tutabilirsiniz.Kutunun KÖŞEleri vardır.Ahmet Kutsi'nin en çok sorulan eseri KÖŞEBAŞI'dır.BİR PAZAR GÜNÜ yiğit insan KOÇYİĞİT KÖROĞLU evleneceği kızla KÖŞEBAŞInda buluşur ve SATILIK EV almaya gider.

Hehe güzelmiş :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.