Şimdi Ara

Kandirildim tanidik ile is yapmayin. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun hocam,araç ile ilgili sıfır bilgiye sahipsiniz,o usta diye geçinenlerde malum,araç alımlarına tek başınıza gitmeniz de hata,anlamayan bi arkadaşınız dahi size bi kaç fikir verebilirdi.Aksine piyasa fiyatının yukarısında para vermişsiniz,bunlar hep acı bir ders oluyor önemli olan bunları ifşa edip başka kişileri zarara sokmamak olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar masrafı olanla nıye ugrasıyosun ki sende koyaydın 10-11 den ılana satıp gecseydın
  • ustaların işgüzarlığı.

birde alfa+16 yıl =arıza makinesi....
  • milletin en ucuz 0 araba fiyatından haberi yok laf olsun diye burda ahkam kesiyo. 0 alın diyen insanlar araba satmak istediği zaman çöpe mi atıyo arabasını ne garip insansınız ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

ustaların işgüzarlığı.

birde alfa+16 yıl =arıza makinesi....

Bu arabalarda sikinti yok hocam yanlis anlasilmasin ben kotu arac aldim bana kotusu geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alfa hiç bir zaman sorunsuz bir araç olmadı. Hatasız boyasız, servis bakımlı 156 alan arkadaşım sürekli masraf yaptı ve sattı.
    Biraz kazık , biraz YAŞ, biraz da Alfa nun kendi sorunları ile bu hale gelmiş. Yaptırıp bin bari.

• potur kullanıcısına yanıt
    Satıcıyı mahkemeye verin. Vatandaş dahi bile olsa ayıplı mal olduğu için ya iade alacak ya da masrafınızı karşılayacak. Artı firmayı da mahkemeye verin tazminat isteyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: manjimaru

Satıcıyı mahkemeye verin. Vatandaş dahi bile olsa ayıplı mal olduğu için ya iade alacak ya da masrafınızı karşılayacak. Artı firmayı da mahkemeye verin tazminat isteyin

Bu dedigin nasil oluyor hocam ilk defa duyuyorum vallahi

• Hayatında Alfa Romeo sahibi olmamış ve muhtemelen iyi bakılmışını hiç kullanmamış boşboğazlar toplanmış yine. Araca at arabası gibi binersen,bakımlarını yaptırmazsan tabii ki masraf çıkarır. Siz aracı seviyorsanız hiç kimseye kulak asmayın. Yaptırın bakımlarını ,yıllarca sorunsuz bir şekilde binersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfista

Hayatında Alfa Romeo sahibi olmamış ve muhtemelen iyi bakılmışını hiç kullanmamış boşboğazlar toplanmış yine. Araca at arabası gibi binersen,bakımlarını yaptırmazsan tabii ki masraf çıkarır. Siz aracı seviyorsanız hiç kimseye kulak asmayın. Yaptırın bakımlarını ,yıllarca sorunsuz bir şekilde binersiniz.

Umudum o hocam satmam daha bu arabayi pert olana kadar 11 liralik arabayi 16 bine falan aldik az daha koyar 156 alirdim

• Geçmiş olsun Potur hocam

• Ne seref yoksunlari var ya rresmen bozuk arabayi satmislar resmen

• Altı ay tamircide çalışıp,yağlı tulumu giyen kendini usta sanıyor...Yanına bir porsiyon da kötü niyet eklenince...Tadından yenmiyor...
  • Eyv. Beyler hepinize tesekkur ederim

• Babanin oglundan alsan bile ekspertiz yaptiracan

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

En güzeli sıfır almak.

2015-2016 bilim nobel ödülünü sana veriyoruz. çok iyisin . bence sen bakışlarınla bile atomu parçalayabilirsin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selim82 -- 3 Haziran 2015; 17:16:53 >
  • geçmiş olsun, masraf büyük sıfırdan motor yapılıp iş kökten çözülse iyi olurdu aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfista

Hayatında Alfa Romeo sahibi olmamış ve muhtemelen iyi bakılmışını hiç kullanmamış boşboğazlar toplanmış yine. Araca at arabası gibi binersen,bakımlarını yaptırmazsan tabii ki masraf çıkarır. Siz aracı seviyorsanız hiç kimseye kulak asmayın. Yaptırın bakımlarını ,yıllarca sorunsuz bir şekilde binersiniz.

Dostum istediğin kadar gözün gibi bak, elektrik arızası başladımı insanın ruhu daralıyor.
    Tamamen Fiatlaşmadan önce A.Romeo'lara karşı özel bir sevgi vardı, ne olursa olsun insanlar satın almak istiyordu.Şimdi 2.elde Kuşlarla aynı paraya gidiyor yazık.
  • bu devirde gözünü 4 değil 8 açıcan ,, ticaret işin içine girdimi babana bile güvenmiycen
  • Sizin hatanız, İstanbul gibi bir yerde Alfa servislerini araştırmadan araç almak olmuş. Alfa forumlarında boy boy yorumlar var, almadan önce iki satır okusaydınız hiç sorun yaşamazdınız.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.