Şimdi Ara

Kandirildim tanidik ile is yapmayin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar nisan ayinda bir alfa 145 1.4 ts 99 model araba aldim. Netten baya bir baktim en temizini bulup almak istedim 1000 lira fazla vereyim temiz olsun dedim ve araca bakmaya gittim. O sira babami aradim ve bostanci sanayide tanidik usta varmi araca orada baktirayim o sekil alicam araba temiz diri duruyor dedim. Neyse 5 dk sonra babam aradi ve alfist diye bir yer soyledi. Tanidik diye oraya gittim araca adam bakti sadece on takim bozuk o masrafi var arac iyi durumda temiz dedi. Ordan cikip alfa carium diye bir yer gordum birde oraya baktirayim dedim ve araci soktum iceriye araci orasi bakim yapmis hep arac cok iyi kacirma al dedi bende gaza gelip notere gittim ve araci 12.500 liraya aldim 11.000 gibi fiyatlari temiz diye araca o fiyat istedi neyse mutlu mesut geri donerken gazi fulledim sileye dogru yola ciktim ve 120 km sonra gaz bitti ve aldigim tutar 68 lira huylandim gazciya gittim ayarlara bakti senin bujiler bitik onlari degiselim dedi duzelir dedi. Basima ne geldiyse bundan sonra oldu galiba.

Bujiyi aldim gittim parcaciya aynisindan degilde bosch marka verdi neyse taktirdim ayar yapti ciktim gene sileye yolu yariladim pat pat diye ses geldi ates atiyodu kaputtan araba hemen saga cektim stop ettim telefon actim adam ben yapmadim bise diye zirvalamaya basladi baya bir tartistik haram zikkim olsun dedim kapadim araci ilk bakan kisiye bostaci alfistte goturdum 600 lira orada bayildim bujiler ngk takti bonin ve kabla vs. Degisti ama oda yanlis takmis.
    Arac gitmiyordu cekisi dusuk araci ibreti alem olsun diye sanayide yakip videoya cekecektim sorunsuz diye araba aldim bakan kisi bujileri degistirirken arabada su var bu var surasi oynanmis bu degisecek diye diye aracdan soguttu beni arac gene yolda kaldi bende bu sefer alfa milona var maslakda oraya goturdum ve adam isin ehli belli arabada 2000 lira masraf cikti bu arabaya adam gibi bakim bile yapilmamis diyor sana bu arabayi kim aldirdi diyor.

Ne frenleri fren gibi dedi ne motoru iyi durumda dedi butun sensorler bozuk amartisorler patlak arka kampanalar calismiyor. Egzos tikali imis. Bir tane kapak catlak dedi kaynak olacak dedi unuttum ismini vs. Elli tane sey saydi adam hepsi 2000 lira en az tutar dedi.

Simdi ben bu arabaga bakan 2 alfa servisine ne yapayim elimde hic bir belge vs. Yok keske alsaydim adamlar bana kazik atti ozellik ile carium adami bana met ettiler adam resmen dolandirdi beni gittigimde araban saat gibi dedi yolladi paso allahindan bulsunlar 12.500 liralik araba bana 16000 liraya geliyor su an ve aldigimdan beri sanayilerde ugrasiyorum.

Siz siz olun sanayilerden uzak durun 3.5 fazla verin gidin garantili yerlerde arac yaptirin bu bana acaip ders oldu 4000 lira masraf cikti neredeyse aracdan.

Edit..

Arac birde sente atlamis oyle dedi simdiki usta mototu iyi eline almamisin dedi bana carium servisi yeni degistik demisti. Nette herkes bu servisi oneriyor bence bir daha dusunun bu servisleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potur -- 3 Haziran 2015; 14:00:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En güzeli sıfır almak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

En güzeli sıfır almak.

12.500 liraya sifir araba var mi kardesim.

• Allah sabır versın hocam. Sınırlenmemek elde degıl. Ben olsam alfa forumlarında vs. Bu adamları kotulerdım.

• geçmiş olsun
    böyle olaylar adama ya sıfır araba alacaksın alamayacaksan uğraşmayacaksın dedirtiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

Allah sabır versın hocam. Sınırlenmemek elde degıl. Ben olsam alfa forumlarında vs. Bu adamları kotulerdım.

Yazacagim hocam her yere yazacagim alfist ve carium servisleri her gittigimde beni kandirdilar aracin saat gibi dediler aracda abartmiyorum 4000 liraya yakin masraf cikti.

Az arastirdim aldigim kisi ile carium servisi arkadasmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

En güzeli sıfır almak.

12.500 liraya sifir araba var mi kardesim.

Gideceksin enucuz sıfır arabayı alacaksın bir miktar borç yapsanda daha ucuza geliyor, yıllarca masraf yapmıyorsun.
    Geçmiş olsun ülkemizde ahlâksız insanlardan bolca mevcut ve hızla çoğalıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayrica 600 lirada para verdim gene bana dandik buji takmis adam 3 tirnakli sahte ngk takmis orjinal diye bunu yapan tanidik diye gittigim bostanci alfist nette her yere yazacagim bu iki servisi

• Geçmiş olsun ama bence baktırdığınız ustaların da suçu yok bence. Dolandırmak için söylememişlerdir yani sanmıyorum. Sadece usta değillermiş onu öğrenmiş oldunuz acı bi şekilde. Maslak'taki adam gerçek usta işte. Aynı şey benim de abimin başına gelmişti zamanında. Bi araba alıcaktı, gitti tanıdık bi ustaya. Onun da başı işinden aşkınmış üstün körü bakmış. Güzel araba al falan diye. Aldıktan sonra sorun çıkarmış tekrar gitmiş oraya. Bu araba nerdeyse pert demiş. Baya bi bozuşmuşlardı. Kaliteli yerlere gitmekten çekinmemek lazım sonra daha büyük masraflara yol açıyor.
  • Ülkemizde en kafası basmayan adamla rusta olunca böyle oluyor, karadüzen bakıp bakıp söylüyr.UStalar iş bilmemiş ancak ik adam eğer bu sorunları bilipte sana yutturduysa vay o adamın haline, haram zehir zıkkım olsun...İkinci el araçta maalesef bunları bilecek anlayacak usta bulmak ve araç aramak lazım.Ya da ustanı yanında götürmen lazım....Geçmiş olsun...
  • arkrabaya araba satmayın hep indirim istiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

Ülkemizde en kafası basmayan adamla rusta olunca böyle oluyor, karadüzen bakıp bakıp söylüyr.UStalar iş bilmemiş ancak ik adam eğer bu sorunları bilipte sana yutturduysa vay o adamın haline, haram zehir zıkkım olsun...İkinci el araçta maalesef bunları bilecek anlayacak usta bulmak ve araç aramak lazım.Ya da ustanı yanında götürmen lazım....Geçmiş olsun...

Carium zaten adamin arkadasi imis aracin satin aldigim kisiden onceki sahibini buldum ona sordum araci ondan sonra zaten kafam dank etti carium beni kandirdi temiz diye

Alfist ise bana orjinal diye yan sanayi parca takti ve bir kapak catlamis sensorlerin alayi bozukmus bunlari bilmemesi imkansiz bence araci bilgisayara bagladi carium cunku silip bana o sekil verdiler.

• Araba alırken en iyisi arkadaşın tanıdığın akraban felan olucak usta dükkandaysa ikna edicen emanet edicek dükkanını çırağına veya 2 3 saatliğine kapat diyip vericen 5 10 kuruş bir şey iyice baktırıcan arabaya dönüştede bir yemek ısmarlıyacaksın tamamdır.

Arabayı alıyorsun usta ile satan kişi tanıdık ama senin haberin yok usta araba şöyle iyi böyle iyi al bu arabayı kaçırma ne kadar istiyosun 250 fazlasını vereyim dediği an tamamdır zaten senin kafa orada gidiyor hemen almak istiyorsun.

Allah böyle yapan kişilerin belasını versin ulan ..... o arabanın parası senin çoluğunun çocuğunun boğazından geçicek hiç mi düşünmüyorsun boğazından geçmese takılsa orada ne ... yiycen
  • öncelikle geçmiş olsun, izmir'de olsanız elimden geleni yapardım. aracınızın sensörleri için bosch servislerine gidebilirsiniz. arızalı olan diğer parçaları internetten temin edip adam akıllı bir usta bulursanız üzülmezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

arkrabaya araba satmayın hep indirim istiyor

Sen çok yalnış gelmişin.

• quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Araba alırken en iyisi arkadaşın tanıdığın akraban felan olucak usta dükkandaysa ikna edicen emanet edicek dükkanını çırağına veya 2 3 saatliğine kapat diyip vericen 5 10 kuruş bir şey iyice baktırıcan arabaya dönüştede bir yemek ısmarlıyacaksın tamamdır.

Arabayı alıyorsun usta ile satan kişi tanıdık ama senin haberin yok usta araba şöyle iyi böyle iyi al bu arabayı kaçırma ne kadar istiyosun 250 fazlasını vereyim dediği an tamamdır zaten senin kafa orada gidiyor hemen almak istiyorsun.

Allah böyle yapan kişilerin belasını versin ulan ..... o arabanın parası senin çoluğunun çocuğunun boğazından geçicek hiç mi düşünmüyorsun boğazından geçmese takılsa orada ne ... yiycen

Aynen bu sekil oldu hocam allahindan bulsunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: alfista

öncelikle geçmiş olsun, izmir'de olsanız elimden geleni yapardım. aracınızın sensörleri için bosch servislerine gidebilirsiniz. arızalı olan diğer parçaları internetten temin edip adam akıllı bir usta bulursanız üzülmezsiniz.

Eyv dostum alfa milanoya biraktim adamlar evden aldilar araci 2 gundur ugrasiyorlar arac temiz olacak biraz masrafli oldu ama bana koyan benim tanidik diye gittigim yer bana dandik buji takip orjinal parasi almasi aracin daha cok.masraf cikarmasi birde cariumun adamla tanidik olup beni kumpasa getirmesi oradan cikip direk notere gittim

Edit
    birde arac sente atlamis yeni degismisti trigeri carium oyle demisti ama onu bile adam gibi yapmamislar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potur -- 3 Haziran 2015; 14:01:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lova

quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

arkrabaya araba satmayın hep indirim istiyor

Sen çok yalnış gelmişin.

öyle ama
  • hep bu %18 kdv korkusundan oluyor herşey. 100 tl verdiysen eğer 18 tl daha vereceksin faturayı hizmet belgesini yapılan işlemleri kalem kalem yazdıracaksın. ha bir sorun mu oldu, işi yapan ustaya o tüketici heyeti kanalıyla o fatura tutarını yedireceksin.
  • 2. elde bu sıkıntı her zaman var maalesef, aracın servis kayıtları yoksa içim rahat etmez trigerini falan komple değiştirip öyle binerim, o masrafı da gözönüne alırım

sanayi ustalarının dediklerine de kulak asmam ben bir kere rover 25 almıştım da oksijen sensörü, bujiler, direksiyon hidrolik keçesi, yağ, balatalar, lpg filtresi, sunroof ayakları vs. bir sürü masrafı çıkmıştı, bir daha da eski araba almayacağım demiştim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.